Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo

Mededelingen

Storingen Digitale TV bij Ziggo Storingen die (vermoedelijk) meerdere digitale-TV gebruikers in het hele Ziggo gebied treffen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 1 oktober 2009, 23:05
viligante's schermafbeelding
viligante viligante is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Delft (@home)
Ziggo Internet: Z1
DTV: Samsung DCB-9401R
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik denk dat je het fout hebt. Deze kaart moet gerecoverd worden.

Uhh hoe en door wie? Wat kan ik morgenochtend vragen aan de helpdesk zodat het gaat werken?
  #12  
Oud 1 oktober 2009, 23:05
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viligante Bekijk bericht
De card die ik heb is nog een smart card van @home die ik in Tilburg gebruikte, zou deze dus in het gebied Delft niet werken en dat het probleem zijn?
Dat klopt, dus je kunt beter een nieuwe kaart halen en de helpdesk bellen om de oude kaart te de-activeren en de nieuwe te activeren.
  #13  
Oud 1 oktober 2009, 23:07
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viligante Bekijk bericht
De card die ik heb is nog een smart card van @home die ik in Tilburg gebruikte, zou deze dus in het gebied Delft niet werken en dat het probleem zijn?
Volgens mij is het probleem dat je oude @Home smartcard geregistreerd is in de Irdeto Conditional Acces System (CAS) database van het Ziggo/@Home netwerk. Het signaal dat uit die Irdeto database van Ziggo/@Home gegenereerd wordt voor jouw smartcard kan echter niet het kabel netwerk van Ziggo/Casema/Multikabel bereiken omdat dit twee gescheiden netwerken zijn met ieder een eigen digitale TV headend.

Je zou eens kunnen proberen of Ziggo jouw @Home smartcard uit de Ziggo/@Home Irdeto CAS database wil halen door deze eerst te deactiveren en vervolgens weer in de Ziggo/Casema/Multikabel Irdeto CAS database wil opvoeren en activeren. Met andere woorden: Je smartcard moet mee verhuisd worden van Ziggo/@Home gebied naar Ziggo/Casema/Multikabel gebied. Het zal wel een heel gedoe worden om dit bij klanten service te gaan uitleggen.
  #14  
Oud 1 oktober 2009, 23:09
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viligante Bekijk bericht
Uhh hoe en door wie? Wat kan ik morgenochtend vragen aan de helpdesk zodat het gaat werken?
ik had niet het hele verhaal gelezen. Als een kaart niet geactiveerd kan worden met de normale helpdesk tools omdat de kaart bv een aantal jaren niet meer in gebruik is dan moet de kaart op een speciale manier gerecovered worden en dat kan de helpdesk niet zelf. In dit geval is er een andere reden dat het niet werkt. De kaart kan n.l. niet gebruikt worden in het voormalige casema gebied.
  #15  
Oud 1 oktober 2009, 23:09
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viligante Bekijk bericht
Uhh hoe en door wie? Wat kan ik morgenochtend vragen aan de helpdesk zodat het gaat werken?
Recoveren, dat moet idd eerst nog geprobeerd worden. Vraag dus: wil je 'm eerst recoveren en dan reprovisionen?
__________________
Please Google your question before asking.
  #16  
Oud 1 oktober 2009, 23:10
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Recoveren, dat moet idd eerst nog geprobeerd worden. Vraag dus: wil je 'm eerst recoveren en dan reprovisionen?
recoveren kan de helpdesk niet !
  #17  
Oud 1 oktober 2009, 23:13
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Volgens mij is het probleem dat je oude @Home smartcard geregistreerd is in de Irdeto Conditional Acces System (CAS) database van het Ziggo/@Home netwerk. Het signaal dat uit die Irdeto database van Ziggo/@Home gegenereerd wordt voor jouw smartcard kan echter niet het kabel netwerk van Ziggo/Casema/Multikabel bereiken omdat dit twee gescheiden netwerken zijn met ieder een eigen digitale TV headend.

Je zou eens kunnen proberen of Ziggo jouw @Home smartcard uit de Ziggo/@Home Irdeto CAS database wil halen door deze eerst te deactiveren en vervolgens weer in de Ziggo/Casema/Multikabel Irdeto CAS database wil opvoeren en activeren. Met andere woorden: Je smartcard moet mee verhuisd worden van Ziggo/@Home gebied naar Ziggo/Casema/Multikabel gebied. Het zal wel een heel gedoe worden om dit bij klanten service te gaan uitleggen.
Hoef je niet te vragen want dit wordt niet ondersteund middels de bestaande processen en workflow systemen. Kan alleen met oranje ziggo smartcards, niet met de legacy kaarten.
  #18  
Oud 1 oktober 2009, 23:18
viligante's schermafbeelding
viligante viligante is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Delft (@home)
Ziggo Internet: Z1
DTV: Samsung DCB-9401R
Berichten: 11
Standaard

Ok nou ik denk dus dat ik met de helpdesk niet veel verder zal komen.

Volgens mij kan ik beter morgen bij Media Markt een nieuw Ziggo Start pakket kopen en deze smart card via de helpdesk laten activeren zodat het weer werkt toch?

Eigenlijk wel raar dat je bij een verhuizing extra kosten moet maken bij dezelfde provider en ze hier technisch gezien geen oplossing voor hebben.
De antwoorden van de helpdeskmedewerkers zijn helaas allemaal standaard, zij hebben van dit soort problemen helaas geen kaas gegeten.
  #19  
Oud 1 oktober 2009, 23:22
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viligante Bekijk bericht
Ok nou ik denk dus dat ik met de helpdesk niet veel verder zal komen.

Volgens mij kan ik beter morgen bij Media Markt een nieuw Ziggo Start pakket kopen en deze smart card via de helpdesk laten activeren zodat het weer werkt toch?

Eigenlijk wel raar dat je bij een verhuizing extra kosten moet maken bij dezelfde provider en ze hier technisch gezien geen oplossing voor hebben.
De antwoorden van de helpdeskmedewerkers zijn helaas allemaal standaard, zij hebben van dit soort problemen helaas geen kaas gegeten.
Ik wil je toch verzoeken om dit voor te leggen bij de helpdesk. De oude kaart moet namelijk uit het systeem gehaald worden en dat wordt niet bereikt als je alleen een nieuw starterspakket ophaald. Wellicht dat men een kaart wil opsturen. Isis mag aangeven of dit een optie is. Je kunt anders ook een bericht naar een Webcare member sturen
  #20  
Oud 1 oktober 2009, 23:23
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door viligante Bekijk bericht
Eigenlijk wel raar dat je bij een verhuizing extra kosten moet maken bij dezelfde provider en ze hier technisch gezien geen oplossing voor hebben.
De antwoorden van de helpdeskmedewerkers zijn helaas allemaal standaard, zij hebben van dit soort problemen helaas geen kaas gegeten.
Heb je de verhuizing bij Ziggo doorgegeven? Zoja, dan lijkt het mij toch niet zo'n moeilijke procedure dat ze je oude smartcards uit het systeem van het voorgaande kabelgebied verwijderen en je daarvoor nieuwe smartcards voor het nieuwe kabelgebied toesturen. Ik kan me niet voorstellen dat er geen Ziggo medewerker is die nooit op het idee gekomen is dat klanten van tijd tot tijd verhuizen en daabij ook van kabelgebied veranderen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo


Favorieten/bladwijzers



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:07.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl