Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 1 oktober 2009, 17:23
toet007's schermafbeelding
toet007 toet007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 augustus 2008
Locatie: Den Haag Ziggo
Ziggo Internet: ubee modem
Berichten: 33
Standaard Internet snelheid

Goeiemiddag,

Wat ik nu niet begrijp is dat per 1 september de internet snelheden zijn verhoogd naar 50mb, nu heb ik is vandaag een snelheidstest gedaan en kwam hier op uit



Dit is toch geen 50mb, had wel een uitschieter er tussen zitten van 76820kb.

Hoe kan dit ?

Ik heb een motorola modem staand met die lichtjes van voren, en een draadloos router ertussen, laptop ontvangt draadloos het internet.

Alvast bedankt...........
  #2  
Oud 1 oktober 2009, 17:26
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Is je draadloze verbinding wel geschikt voor 50 mBit?
__________________
Please Google your question before asking.
  #3  
Oud 1 oktober 2009, 17:30
toet007's schermafbeelding
toet007 toet007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 augustus 2008
Locatie: Den Haag Ziggo
Ziggo Internet: ubee modem
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Is je draadloze verbinding wel geschikt voor 50 mBit?

Dit ligt dus aan mijn draadloze router waarschijnlijk ( linksys, destijds 30 eurie geloof ik )
  #4  
Oud 1 oktober 2009, 17:32
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Dat kan, maar hoeft niet. Om dat zeker te weten zou je je laptop best even rechtstreeks op het modem aansluiten (haal daarna het modem een halve minuut van de stroom). Daarna doe je opnieuw een speedtest met www.speedtest.net. Als je dan wel je snelheid haalt ligt het aan het draadloos ja.
__________________
Please Google your question before asking.
  #5  
Oud 1 oktober 2009, 17:32
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.255
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toet007 Bekijk bericht
Goeiemiddag,

Wat ik nu niet begrijp is dat per 1 september de internet snelheden zijn verhoogd naar 50mb, nu heb ik is vandaag een snelheidstest gedaan en kwam hier op uit



Dit is toch geen 50mb, had wel een uitschieter er tussen zitten van 76820kb.

Hoe kan dit ?

Ik heb een motorola modem staand met die lichtjes van voren, en een draadloos router ertussen, laptop ontvangt draadloos het internet.

Alvast bedankt...........
Ik zie motorola en 50mbit in een post. De motorola kan geen 50 leveren, daarvoor heb je een Arris of Ubee nodig. Wellicht heb je een typefout gemaakt.

23Mbit is een normale maxsnelheid voor een wifi-g netwerk. Zoals Isis al aangaf kan daar de oorzaak zitten. Voor 50Mbit heb je een wifi-n netwerk nodig (zowel aan de routerkant alsook aan de laptop kant uiteraard)
__________________
_____________________ www.8h.nl ______________
  #6  
Oud 1 oktober 2009, 17:38
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
Ik zie motorola en 50mbit in een post. De motorola kan geen 50 leveren, daarvoor heb je een Arris of Ubee nodig. Wellicht heb je een typefout gemaakt.

23Mbit is een normale maxsnelheid voor een wifi-g netwerk. Zoals Isis al aangaf kan daar de oorzaak zitten. Voor 50Mbit heb je een wifi-n netwerk nodig (zowel aan de routerkant alsook aan de laptop kant uiteraard)
Er zijn per ongeluk enkele Motorola ED3 modems uitgeleverd. Deze zijn echter nog niet getest en hadden niet uitgeleverd mogen worden. Wellicht heeft hij zo'n modem? In dat geval moet overigens wel contact worden gezocht met de helpdesk
__________________
Please Google your question before asking.
  #7  
Oud 1 oktober 2009, 17:39
toet007's schermafbeelding
toet007 toet007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 augustus 2008
Locatie: Den Haag Ziggo
Ziggo Internet: ubee modem
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
Ik zie motorola en 50mbit in een post. De motorola kan geen 50 leveren, daarvoor heb je een Arris of Ubee nodig. Wellicht heb je een typefout gemaakt.

23Mbit is een normale maxsnelheid voor een wifi-g netwerk. Zoals Isis al aangaf kan daar de oorzaak zitten. Voor 50Mbit heb je een wifi-n netwerk nodig (zowel aan de routerkant alsook aan de laptop kant uiteraard)

Mijn ''dell''laptop is een paar maanden oud, kan ik ergens zien of ik z'n n wirreless systeem op mijn laptop heb.Die ''n'' routers die ken ik wel.
  #8  
Oud 1 oktober 2009, 17:42
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Dat staat als het goed is op de doos van je laptop of in de gebruikhandleiding. Welke Dell heb je specifiek? Dan kan ik ff googelen voor je, kijken of ik de specificaties kan vinden.
__________________
Please Google your question before asking.
  #9  
Oud 1 oktober 2009, 17:45
toet007's schermafbeelding
toet007 toet007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 augustus 2008
Locatie: Den Haag Ziggo
Ziggo Internet: ubee modem
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Dat staat als het goed is op de doos van je laptop of in de gebruikhandleiding. Welke Dell heb je specifiek? Dan kan ik ff googelen voor je, kijken of ik de specificaties kan vinden.

Dell studio 1535......ik ga ff de bestellinglijst ff opzoeken.

net met utp erin gewoon hetzelfde......

die speciale modems waar kan ik die krijgen/kopen...

# update#

Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European1
Wireless Label (Dell Wireless Cards)- Core 2 Duo

Dit is wat ik egvonden heb wat bij mij op de bon staat.
  #10  
Oud 1 oktober 2009, 17:49
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Je moet sowieso een eurodocsis 3 modem hebben. Die had je allang per post moeten krijgen van Ziggo. Dat is kennelijk nog niet gebeurt, dus kan je het beste de helpdesk bellen (optie 'storingen internet') en aangeven dat je nog geen eurodocsis 3 modem hebt.
__________________
Please Google your question before asking.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:18.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl