Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 29 september 2009, 09:26
Lady Chef's schermafbeelding
Lady Chef Lady Chef is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 september 2009
Locatie: Zuid-Scharwoude
Ziggo Internet: 3 in 1
DTV: Humax IR Fox 2
Berichten: 2
Standaard Probleem met aansluiten HD- Recorder Philips

Ik heb echt jullie hulp nodig.
Ik heb een Philips LCD Ambilight en een sinds 8 weken een Philips HD-Recorder. Ik krijg deze recorder maar niet aangesloten. Afspelen doet ie wel maar op Home of de Guide + krijg ik er niet op. Philips klantenservice al gebeld maar kom niet echt verder , ligt aan de aansluiting.
Scart 1 is aangsloten op de digitale ontvanger.
Scart 2 de Wii
Scart 3 de xbox
Kan ik de recorder via een HDMI kabel aansluiten op de tv zodat ik op die manier de kanalen ontvang en zo kan opnemen?? Wil het ff zeker weten voordat ik zo'n dure HDMI kabel koop en er misschien niks aan heb.
Graag jullie advies of reacties.
Alvast bedankt.
  #2  
Oud 29 september 2009, 10:04
Sjoerten's schermafbeelding
Sjoerten Sjoerten is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 - Plus
DTV: 42PFL8404H/12
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lady Chef Bekijk bericht
Ik heb echt jullie hulp nodig.
Ik heb een Philips LCD Ambilight en een sinds 8 weken een Philips HD-Recorder. Ik krijg deze recorder maar niet aangesloten. Afspelen doet ie wel maar op Home of de Guide + krijg ik er niet op. Philips klantenservice al gebeld maar kom niet echt verder , ligt aan de aansluiting.
Scart 1 is aangsloten op de digitale ontvanger.
Scart 2 de Wii
Scart 3 de xbox
Kan ik de recorder via een HDMI kabel aansluiten op de tv zodat ik op die manier de kanalen ontvang en zo kan opnemen?? Wil het ff zeker weten voordat ik zo'n dure HDMI kabel koop en er misschien niks aan heb.
Graag jullie advies of reacties.
Alvast bedankt.
Wat je volgens mij zou moeten doen is het volgende:

Digitale ontvanger aansluiten op je HD Recorder en dan ofwel je tv kabel doorlussen naar je televisie, of gelijk bij je kabelaansluiting aan de muur een splitter plaatsen en dan 1 kabel naar je digitale ontvanger en 1 naar de tv.

Hou er wel rekening mee dat als je digitaal wil kijken op je tv dat je dus een Ziggo Cam + smartcard moet aanschaffen, en dat je toestel over een CI+ slot moet beschikken.

Je kan vanaf de TV voor zover ik weet geen digitaal out signaal krijgen.
  #3  
Oud 29 september 2009, 11:33
fvdbeek's schermafbeelding
fvdbeek fvdbeek is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Leusden Casema
Ziggo Internet: geen Ziggo, Telfort
Berichten: 7
Standaard

Volgens mij heeft een HDMI-kabel kopen geen zin, want er komt uit de recorder geen HD-signaal. HD bij de recorder staat voor hard-disk, niet voor high definition.
  #4  
Oud 29 september 2009, 16:59
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Dit hoort hier volgens mij niet thuis. Heeft niets met CI+ te maken.

En inderdaad moet je het als volgt aansluiten


COAX-kabel in je digitale settop box ontvanger
Kabel van settop box ontvanger naar HD recorder
Kabel van HD recorder naar TV.
  #5  
Oud 29 september 2009, 18:53
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.445
Standaard

Lees dit onderwerp eens door.
Aansluiten kabels DVD-recorder Sony

Vrijwel alles wat hier in staat is ook van toepassing op jouw Philips DVD-recorder:
  #6  
Oud 30 september 2009, 09:17
Lady Chef's schermafbeelding
Lady Chef Lady Chef is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 september 2009
Locatie: Zuid-Scharwoude
Ziggo Internet: 3 in 1
DTV: Humax IR Fox 2
Berichten: 2
Standaard

Ik heb alleen een coaxkabel in de Humax zitten dus vandaar dat het niet lukt waarschijnlijk.


Bedankt voor jullie reactie , ik wel even wat proberen met de coax-kabels.
  #7  
Oud 1 oktober 2009, 13:14
EwaXB's schermafbeelding
EwaXB EwaXB is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Haulerwijk / Ziggo
DTV: Humax iHDR5050C
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lady Chef Bekijk bericht
Wil het ff zeker weten voordat ik zo'n dure HDMI kabel koop en er misschien niks aan heb.
HDMI duur?

http://www.allekabels.nl/HDMI-Kabels...DMI-Kabel.html
__________________
Philips 32PFL9604H
Humax iHDR5050C
PS3 Ph1
  #8  
Oud 2 oktober 2009, 11:02
BitByter's schermafbeelding
BitByter BitByter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: Utrecht / Casema
Berichten: 122
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Lees dit onderwerp eens door.
Aansluiten kabels DVD-recorder Sony

Vrijwel alles wat hier in staat is ook van toepassing op jouw Philips DVD-recorder:
Daar wordt alles met scart aangesloten. Werkt dit ook als alles met hdmi kabels wordt aangeloten en met een cam CI+, dus waar de tuner in de tv zit ingebouwd?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:25.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl