Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 10 oktober 2009, 22:37
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ninja636 Bekijk bericht
bedankt voor je reactie!

ik heb diverse malen overgeschakeld van analoog naar digitaal etc.. ik kon nergens vinden hoe ik het toestel weer zover kon krijgen dat hij zelf met dat zoekscherm kwam.. ik voel me echt lomp..
Zou je niet eens beginnen met de handleiding te lezen?
  #12  
Oud 10 oktober 2009, 23:27
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Zou je niet eens beginnen met de handleiding te lezen?
Dat heeft hij al gedaan:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ninja636 Bekijk bericht
wiek kan mij helpen....
weet iemand hoe ik dit kan verhelpen ? ik heb het niet kunnen vinden in de handleiding, en voel me best lullig..
Ik zou de tv terugzetten naar fabrieksinstellingen. Druk op de Home toets en navigeer naar het menu Instellingen. Vervolgens naar het sub-menu Instellingen en dan naar Fabrieksinstelling (die optie zie je niet gelijk staan, de lijst loopt verder door dan in het scherm weergegeven wordt).

Nadat de tv teruggezet is in de fabrieksinstellingen, moet je de procedure doorlopen alsof de tv net uit de doos gehaald is. Mogelijk lost dit het probleem op.
  #13  
Oud 10 oktober 2009, 23:32
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door double0dennis Bekijk bericht
Dat heeft hij al gedaan:



Ik zou de tv terugzetten naar fabrieksinstellingen. Druk op de Home toets en navigeer naar het menu Instellingen. Vervolgens naar het sub-menu Instellingen en dan naar Fabrieksinstelling (die optie zie je niet gelijk staan, de lijst loopt verder door dan in het scherm weergegeven wordt).

Nadat de tv teruggezet is in de fabrieksinstellingen, moet je de procedure doorlopen alsof de tv net uit de doos gehaald is. Mogelijk lost dit het probleem op.
Wedden dat hij aan dit advies ook niets heeft?
  #14  
Oud 11 oktober 2009, 11:14
Hans de Graaf's schermafbeelding
Hans de Graaf Hans de Graaf is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 juni 2009
Locatie: Den Haag Casema
DTV: CI+ Samsung DCB-B270R
Berichten: 2
Standaard

De TV hoeft toch geen kanalen te zoeken met een Humax decoder.
  #15  
Oud 11 oktober 2009, 12:11
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Wedden dat hij aan dit advies ook niets heeft?
Geef jij dan even goed advies?
  #16  
Oud 11 oktober 2009, 15:15
ninja636's schermafbeelding
ninja636 ninja636 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2009
Locatie: zeist
Berichten: 5
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door double0dennis Bekijk bericht
Geef jij dan even goed advies?

Dennis allereerst bedankt voor je positieve bijdrage! ik had idd uiteraard de handleiding al gelezen zoals jij terecht opmerkte!

Zoals Hans de Graaf terecht opmerkte: mijn Humax decoder heeft reeds alle kanalen opgezocht! alleen was ik zo dom om steeds maar op de afstandsbediening van de tv kanalen in te toetsen..

Via mijn Humax kan ik nu dus wel normaal alles opzoeken gelukkig!

nogmaals bedankt voor jullie antwoorden, ik voel me nu een stuk beter nu alles werkt, en de tv bevalt prima!!

Groeten, Rob
  #17  
Oud 11 oktober 2009, 15:32
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ninja636 Bekijk bericht
Dennis allereerst bedankt voor je positieve bijdrage! ik had idd uiteraard de handleiding al gelezen zoals jij terecht opmerkte!

Zoals Hans de Graaf terecht opmerkte: mijn Humax decoder heeft reeds alle kanalen opgezocht! alleen was ik zo dom om steeds maar op de afstandsbediening van de tv kanalen in te toetsen..

Via mijn Humax kan ik nu dus wel normaal alles opzoeken gelukkig!

nogmaals bedankt voor jullie antwoorden, ik voel me nu een stuk beter nu alles werkt, en de tv bevalt prima!!

Groeten, Rob
Misschien een beetje een lullige opmerking, maar aangezien je dit in het "CI+" subforum vraagt: waarom gebruik je überhaupt een losse decoder?
Deze TV is geschikt voor de CI+ module van Ziggo en je zou dus gebruik kunnen maken van de ingebouwde digitale tuner. Dat scheelt je het gehannes met twee afstandbedieningen en ook de verwarring die hier ontstaan is doordat je onder "digital" de digitale kanalen verwachtte, terwijl die via de AV-in aansluiting binnenkomen.
  #18  
Oud 11 oktober 2009, 15:39
ninja636's schermafbeelding
ninja636 ninja636 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2009
Locatie: zeist
Berichten: 5
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjoop1985 Bekijk bericht
Misschien een beetje een lullige opmerking, maar aangezien je dit in het "CI+" subforum vraagt: waarom gebruik je überhaupt een losse decoder?
Deze TV is geschikt voor de CI+ module van Ziggo en je zou dus gebruik kunnen maken van de ingebouwde digitale tuner. Dat scheelt je het gehannes met twee afstandbedieningen en ook de verwarring die hier ontstaan is doordat je onder "digital" de digitale kanalen verwachtte, terwijl die via de AV-in aansluiting binnenkomen.
Sjoop!

je hebt volkomen gelijk maar..... ik kreeg de TV en decoder gratis van mijn kids! dus... je weet het, een gekregen paard en... ik verhuis binnenkort naar zeeland. daar zit Ziggo (nog) niet en Delta ondersteunt die module om 1 of andere vage reden niet ( zal wel een zeeuwse gewoonte zijn

bedankt voor je reply !

groeten, Rob

Laatst gewijzigd door ninja636; 11 oktober 2009 om 16:02
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:44.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl