Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 28 september 2009, 18:13
Aslan's schermafbeelding
Aslan Aslan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 september 2009
Locatie: @home
Berichten: 143
Standaard Modem resetten

heeft de stekker voor 10seconden loskoppellen van stroom de zelfde effect als de resset knop ingedrukt houden..

want hier en daar hoor/lees je als je modem langer dan 10 seconde off is dan resset die van zelf..

Graag help.
  #2  
Oud 28 september 2009, 21:32
weilander's schermafbeelding
weilander weilander is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2008
Locatie: Dalfsen / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Cisco modem
Berichten: 65
Standaard

Met reset wordt het modem weer in de oorspronkelijke settings ingesteld.
Met de stroom eraf gebeurt dat (gelukkig) niet.
  #3  
Oud 28 september 2009, 21:55
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.327
Standaard

Volgens de Ziggo helpdesk krijgt het Arris eurodocis modem een harde-rest bij 20 sec het resset-knopje ingedrukt houden.
Hierbij zou het modem ook een nieuw profiel van de server proberen te downloaden.
  #4  
Oud 29 september 2009, 13:13
kontknager's schermafbeelding
kontknager kontknager is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 september 2009
Locatie: Randstad, oud casema AIE EXTRA
Ziggo Internet: AIE Extra Ubee + Arris
DTV: Cisco
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Volgens de Ziggo helpdesk krijgt het Arris eurodocis modem een harde-rest bij 20 sec het resset-knopje ingedrukt houden.
Hierbij zou het modem ook een nieuw profiel van de server proberen te downloaden.
Met 10 lukt het ook al.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:42.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl