Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 27 september 2009, 14:30
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard geen nederland 1,2,3 hd

Alle zenders doen het bij mij ook in hd. Alleen nederland 1 2 en 3 hd doen het niet. Op die zenders krijg ik een zwart scherm met zwak of geen signaal. Deze zenders zitten bij mij op 1 2 en 3. Ik heb op 71 72 en 73 wel gewoon nederland 1 2 en 3 maar dan geen hd. Heeft iemand hier een oplossing voor?
  #2  
Oud 27 september 2009, 16:34
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pratpitt Bekijk bericht
Alle zenders doen het bij mij ook in hd. Alleen nederland 1 2 en 3 hd doen het niet. Op die zenders krijg ik een zwart scherm met zwak of geen signaal. Deze zenders zitten bij mij op 1 2 en 3. Ik heb op 71 72 en 73 wel gewoon nederland 1 2 en 3 maar dan geen hd. Heeft iemand hier een oplossing voor?
dan heb je waarschijnlijk gewoon te weinig signaal, omdat je waarschijnlijk te veel signaal verliest in je eigen installatie.
  #3  
Oud 27 september 2009, 17:02
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

en kan je dit verhelpen? zijn er ook andere mensen die dit hebben?
  #4  
Oud 27 september 2009, 19:55
g7142h01's schermafbeelding
g7142h01 g7142h01 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 september 2009
Locatie: den helder/multikabel
Berichten: 3
Standaard

Kijk naar de kwaliteit van je kabels, pluggen, lengte, aantal splitters etc.
Ga naar een goede zaak waar ze je advies kunnen geven hoe je het best het signaal over kunt brengen vanaf je aansluit punt naar de tv's.
Als test zou je kunnen proberen om één kabel van je aansluitpunt direct op de betreffende tv aan te sluiten en dan te kijken of het beter gaat. Dan weet je zeker of het in je eigen huisinstallatie niet goed zit.
  #5  
Oud 27 september 2009, 20:27
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

ok bedankt. Ik zal er eens goed naar kijken. Ik heb nog een klein vraagje: als ik op info druk op mijn afstandsbediening dan zie je welk programma of film er aan het spelen is en van hoe laat tot hoe laat. Alleen de tijd klopt niet in die balk. dan staat er bijv dat het programma is afgelopen om 14:00 terwijl het al 15:00 is. Hij loopt dus 1 uur achter. De tijd op de tv en in die infobalk zelf klopt wel gewoon met de echte tijd. Kun je dit veranderen?
  #6  
Oud 7 november 2009, 16:35
herman663's schermafbeelding
herman663 herman663 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2009
Locatie: almelo
Berichten: 8
Standaard

probleem had ik ook ik heb op dit forum gelezen dat op de duitse samsung site een firmware update zit die in nederlandse samsung site nog niet heeft.
heb deze uitgevoerd en het probleem was opgelost
  #7  
Oud 7 november 2009, 16:44
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

heb je misschien ook de link van deze site?
  #8  
Oud 8 november 2009, 00:23
herman663's schermafbeelding
herman663 herman663 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2009
Locatie: almelo
Berichten: 8
Standaard

heb gegoogeld op samsung duitsland en dan het typenummer van de tv gegeven hierop de nieuwere software gevonden
mijn toestel betreft de le32b553 in duitse versie softwarenaam t-chl5cipdeuc
terwijl op nl site de laatste software t-chl5deuc is
  #9  
Oud 8 november 2009, 11:47
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

en dat probleem gaat over dat nederland 1 en 2 niet werkt toch?
bij duitsland is het Upgrade File (v.T-CHL5CIPDEUC-2006.0) en bij nl is het Upgrade File (ver.T-CHL5CIPDEUC-2006.0) dus dezelfde.

Laatst gewijzigd door pratpitt; 8 november 2009 om 11:57
  #10  
Oud 9 november 2009, 02:25
herman663's schermafbeelding
herman663 herman663 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2009
Locatie: almelo
Berichten: 8
Standaard

ik heb eerst firmware geprobeerd via samsung nl hier staat nu nog steeds de firmware zonder ci vermeld als ik dan via usb probeerde op te waarderen kreeg ik de melding geen nieuwe software.
nou vond ik ergens in de forum de opmerking van de samsung duitsland site heb ik opgezocht op usb gezet en de tv zag dit als nieuwe firmware sinsdien werken bij mij ned 1,2en 3 op hd.
hiervoor kreeg ik vaak zwart scherm met melding vervormd signaal.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:45.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl