Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 26 september 2009, 23:55
ShaneM's schermafbeelding
ShaneM ShaneM is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Roosendaal
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
Berichten: 2
Standaard Sitecom WL-342 300N X3 Router probleem

Deze router is jullie misschien al bekend.

internet doet het gewoon. alleen als ik via nieuwsgroepen download (wired) dan knijpt de router hem omlaag tussen de 500 en 600 kb/s...zonder router is het de (volle) snelheid tussen 4000 en 5000 kb/s (wired)


what's wrong with this thing

ps. mijn nieuwsgroep prog is nzbdrop voor MACOSX

Laatst gewijzigd door ShaneM; 27 september 2009 om 00:22
  #2  
Oud 27 september 2009, 01:27
ShaneM's schermafbeelding
ShaneM ShaneM is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Roosendaal
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
Berichten: 2
Standaard

ok het was mijn firewall, als ik die uit zet dan download hij met vollesnelheid..

dan mijn volgende vraag...

hoe kan ik met firewall AAN met volledige verbinding downloaden?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:58.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl