Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 26 september 2009, 11:48
Kooynami's schermafbeelding
Kooynami Kooynami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Vijfhuizen
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/ Interactieve TV
DTV: Cisco 8455DVB PVR/ Humax IR-Fox C/ Samsung DCB-9401R/ Sitecom WL-308.
Berichten: 5
Standaard HDMI problemen met Cisco 8455DVB.

Vraag betreft Cisco 8455DVB.

Decoder aangesloten. Maar stuit op een probleem.
Ik heb namelijk problemen met de HDMI uitgang van de decoder.
Wanneer ik het totale aantal HDMI ingangen op mijn tv benut waaronder de Cisco, dan blijft het beeld zwart (melding geen videosignaal.)
Wanneer er één van de andere HDMI Kabels losgekoppeld wordt op de Tv of HDMI station dan verschijnt er wel beeld vanuit de cisco PVR.
Ik heb dit getest met alle stations op verschillende ingangen aan te sluiten.
Maar telkens verschijnt er zwart beeld op de cisco terwijl de andere stations (ps3 en Conceptronic media speler) prima blijven werken.
Het maakt niet uit of de andere producten ingeschakeld of uitgeschakeld zijn.

Waar kan dit aan liggen?

met vriendelijke groet

Arie

Laatst gewijzigd door Kooynami; 26 september 2009 om 13:49
  #2  
Oud 26 september 2009, 17:11
wappoo's schermafbeelding
wappoo wappoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: Geleen
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 PVR
Berichten: 62
Standaard

probeer eens een ander apparaat aan te sluiten via hdmi (zodat je alle ingangen benut). Op die manier kan je uitsluiten of het aan de cisco ligt of misschien wel aan je tv.
  #3  
Oud 26 september 2009, 20:43
Kooynami's schermafbeelding
Kooynami Kooynami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Vijfhuizen
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/ Interactieve TV
DTV: Cisco 8455DVB PVR/ Humax IR-Fox C/ Samsung DCB-9401R/ Sitecom WL-308.
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wappoo Bekijk bericht
probeer eens een ander apparaat aan te sluiten via hdmi (zodat je alle ingangen benut). Op die manier kan je uitsluiten of het aan de cisco ligt of misschien wel aan je tv.
Dat zou ik wel willen maar ben niet in bezit van een vierde apparaat met HDMI. Ben nog op zoek naar een bruikleen.
Natuurlijk kan het zijn dat de TV geen drie tegelijk aan kan,maar er zitten toch uiteindelijk drie ingangen op de TV.
En alle andere apparaten werken namelijk prima op alle ingangen.
En waarom valt dan telkens het beeld van de Cisco weg. Ongeacht welke aansluiting.
  #4  
Oud 26 september 2009, 21:09
Maestro's schermafbeelding
Maestro Maestro is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 februari 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis
DTV: Cisco / Samsung HD
Berichten: 52
Standaard

Toevallig toch geen Philips TV? En wat als je enkel en alleen Cisco op HMDI1 aansluit??
  #5  
Oud 26 september 2009, 21:42
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.326
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maestro Bekijk bericht
En wat als je enkel en alleen Cisco op HMDI1 aansluit??
Dat heeft hij al verteld:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kooynami Bekijk bericht
Wanneer er één van de andere HDMI Kabels losgekoppeld wordt op de Tv of HDMI station dan verschijnt er wel beeld vanuit de cisco PVR.
__________________
RTFM, Google or Search
  #6  
Oud 27 september 2009, 14:39
Kooynami's schermafbeelding
Kooynami Kooynami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Vijfhuizen
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/ Interactieve TV
DTV: Cisco 8455DVB PVR/ Humax IR-Fox C/ Samsung DCB-9401R/ Sitecom WL-308.
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maestro Bekijk bericht
Toevallig toch geen Philips TV? En wat als je enkel en alleen Cisco op HMDI1 aansluit??
Toevallig wel. Een 37PFL9632D/10. Wat dan? Ervaring met dit probleem.
En nee. Zoals eerder opgemerkt geen probleem met twee aansluitingen waarvan de Cisco op hdmi 3 en PS3 op hdmi 1.
  #7  
Oud 27 september 2009, 17:44
Maestro's schermafbeelding
Maestro Maestro is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 februari 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis
DTV: Cisco / Samsung HD
Berichten: 52
Standaard

Had aangesloten: 1.Samsung HD op HMDI1 en 2. DVD op HMDI2 en 3.Cisco op HMDI3. Cisco wou niet werken (zwart beeld). Nu zit Cisco op HMDI1 (en geen Samsung HD meer aangesloten). Philips 42PFL7403D/10.
  #8  
Oud 27 september 2009, 18:56
Kooynami's schermafbeelding
Kooynami Kooynami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Vijfhuizen
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/ Interactieve TV
DTV: Cisco 8455DVB PVR/ Humax IR-Fox C/ Samsung DCB-9401R/ Sitecom WL-308.
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maestro Bekijk bericht
Had aangesloten: 1.Samsung HD op HMDI1 en 2. DVD op HMDI2 en 3.Cisco op HMDI3. Cisco wou niet werken (zwart beeld). Nu zit Cisco op HMDI1 (en geen Samsung HD meer aangesloten). Philips 42PFL7403D/10.
Dus bij jou werken ook geen drie tegelijk. Of heb je nog getest of een ander hdmi apparaat als derde wel beeld krijgt?

Wat ik ook vreemd vind is dat enkel de cisco zwart beeld geeft bij drie aansluitingen. Vandaar dacht ik dat het probleem aan de cisco lag.

Had ook Philips wel geinformeerd maar die was niet bekend met het probleem. Ze vroegen mij te testen of het op andere hdmi ingangen ook problemen gaf. En wilde mijn serie nummer hebben van de tv.

Heb jij het er zo bijgelaten?

Laatst gewijzigd door Kooynami; 28 september 2009 om 00:25
  #9  
Oud 28 september 2009, 21:24
Maestro's schermafbeelding
Maestro Maestro is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 februari 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis
DTV: Cisco / Samsung HD
Berichten: 52
Standaard

Heb (zonder cisco) geen 3e HMDI apparaat. Maar kan er mee leven (nl. 2 HD decoders ietwat overdreven).
  #10  
Oud 5 oktober 2009, 13:57
Kooynami's schermafbeelding
Kooynami Kooynami is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Vijfhuizen
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/ Interactieve TV
DTV: Cisco 8455DVB PVR/ Humax IR-Fox C/ Samsung DCB-9401R/ Sitecom WL-308.
Berichten: 5
Standaard

Volgens mij ben ik eruit. Het probleem wordt hoogswaarschijnlijk veroorzaakt door mijn conceptronic media player. Constant signaal? Ook wanneer deze uit staat. Hier kwam een monteur van ikFixhet mee aanzetten.

Ik ga nog testen met een xbox360 HDMI ipv de mediaspeler. Vermoedt dan dat alles blijft werken zonder los te moeten koppelen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:19.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl