Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #71  
Oud 30 september 2009, 22:44
Vrijevogels's schermafbeelding
Vrijevogels Vrijevogels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Franeker Ziggo
Ziggo Internet: Connect Max, Play Max, volop bellen, Ubee modem
DTV: Horizon
Berichten: 1.021
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Ik had wel problemen.... (voormalig @home)
Jullie komen bij Casema weg geloof ik... tis van uit dat oogpunt wel mogelijk
Zegt dus ook niets hier vanaf dag 1 ook geen problemen gehad ( oud @home ) Pas na de fw upgrade begon hier de problemen.
  #72  
Oud 1 oktober 2009, 10:01
dj-scratch's schermafbeelding
dj-scratch dj-scratch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Plus | Ubee modem ouwe
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vrijevogels Bekijk bericht
Zegt dus ook niets hier vanaf dag 1 ook geen problemen gehad ( oud @home ) Pas na de fw upgrade begon hier de problemen.

Ik had de februari firmware

En na een reboot kwam ik niet meer in de arris

Dus geen idee welke firmware ik nu heb

Maar de verbinding is zeer stabiel en zeer goede speeds

Gemiddeld op usenet haal ik 49,9 mbit volgens dumeter en upload is dik 5 mbit
  #73  
Oud 1 oktober 2009, 10:57
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.327
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-scratch Bekijk bericht
Ik had de februari firmware

En na een reboot kwam ik niet meer in de arris

Dus geen idee welke firmware ik nu heb

Maar de verbinding is zeer stabiel en zeer goede speeds

Gemiddeld op usenet haal ik 49,9 mbit volgens dumeter en upload is dik 5 mbit
Exact zo als het bij mij ook is.... ach jah... er zal vast wel een firmware fix voor deze firmware fix komen ;-) hopelijk kunnen we dan wel de status van het modem bekijken.
  #74  
Oud 1 oktober 2009, 13:18
Vrijevogels's schermafbeelding
Vrijevogels Vrijevogels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Franeker Ziggo
Ziggo Internet: Connect Max, Play Max, volop bellen, Ubee modem
DTV: Horizon
Berichten: 1.021
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-scratch Bekijk bericht
Ik had de februari firmware

En na een reboot kwam ik niet meer in de arris

Dus geen idee welke firmware ik nu heb

Maar de verbinding is zeer stabiel en zeer goede speeds

Gemiddeld op usenet haal ik 49,9 mbit volgens dumeter en upload is dik 5 mbit
Hoort hier wel niet helemaal thuis, maar welke server gebruik je dan?
Kom volgens dumeter niet verder dan 45 mbit gemiddeld op usenet, als ik een snelheidtest doe dan haal ik de 50,3 mbit en upload 4,7 mbit.
  #75  
Oud 1 oktober 2009, 13:22
dj-scratch's schermafbeelding
dj-scratch dj-scratch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Plus | Ubee modem ouwe
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vrijevogels Bekijk bericht
Hoort hier wel niet helemaal thuis, maar welke server gebruik je dan?
Kom volgens dumeter niet verder dan 45 mbit gemiddeld op usenet, als ik een snelheidtest doe dan haal ik de 50,3 mbit en upload 4,7 mbit.
Ik gebruik Hitnews.eu
  #76  
Oud 1 oktober 2009, 15:40
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Exact zo als het bij mij ook is.... ach jah... er zal vast wel een firmware fix voor deze firmware fix komen ;-) hopelijk kunnen we dan wel de status van het modem bekijken.
Tot nu toe kon je geen enkel modem van Arris (dus de docsis 2 versies) bekijken, dus of Arris dit als "bug" beschouwt betwijfel ik. Heeft overigens met interne routering van de modem te maken. Ik heb nog de 'eerste versie' firmware in het modem (uptime = 33 dagen) en kom ook lang niet altijd in het modem. Ik kom er wel in indien ik een switch aansluit tussen mijn modem en mijn router en daar tevens een laptop op aansluit waar ik een vast-ip-adres invoer in het 192.168.100.xxx subnet van het modem zelf (bijvoorbeeld 192.168.100.100). Zou best kunnen dat dit met de nieuwe firmware ook nog werkt
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #77  
Oud 1 oktober 2009, 17:02
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Tot nu toe kon je geen enkel modem van Arris (dus de docsis 2 versies) bekijken, dus of Arris dit als "bug" beschouwt betwijfel ik.
CeeS, in de Arris 402B (EuroDocsis 2) die ik bij UPC had werkte 192.168.100.1 altijd. Dus de stelling dat bij ALLE Arris modems dit tot nu toe niet kon klopt niet.

Op mijn huidige 702B bij Ziggo werkt 192.168.100.1 echt zeer willekeurig. Eerst een maand niet, toen een maand wel, nu sinds twee weken weer niet. Overigens een erg stabiele verbinding en de laatste keer dat ik het kon checken had ik nog de feb FW. Hopelijk valt de stroom niet uit of zo, want heb weinig zin in mogelijke problemen met de nieuwe firmware nu ik strak 50 down 5 up haal.
  #78  
Oud 1 oktober 2009, 20:33
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
CeeS, in de Arris 402B (EuroDocsis 2) die ik bij UPC had werkte 192.168.100.1 altijd. Dus de stelling dat bij ALLE Arris modems dit tot nu toe niet kon klopt niet.
In elk geval zou het bij de Arris modems die @Home gebruikte zo zijn. Zelf heb ik die nooit gehad.
Ik zie van de nieuwe firmware ook goede berichten trouwens, er zijn mensen waar hij met de oude firmware instabiel was en na gebruik van de nieuwe wel stabiel werd. Heb je echter een slecht signaal of een probleem met het CMTS wat ook in bepaalde gebieden zo is, dan helpt de nieuwe firmware daar niet tegen maar krijgt wel gelijk een 'slechte naam'.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #79  
Oud 1 oktober 2009, 21:02
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.327
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
In elk geval zou het bij de Arris modems die @Home gebruikte zo zijn. Zelf heb ik die nooit gehad.
Ik zie van de nieuwe firmware ook goede berichten trouwens, er zijn mensen waar hij met de oude firmware instabiel was en na gebruik van de nieuwe wel stabiel werd. Heb je echter een slecht signaal of een probleem met het CMTS wat ook in bepaalde gebieden zo is, dan helpt de nieuwe firmware daar niet tegen maar krijgt wel gelijk een 'slechte naam'.
Onlangs had ik een Ziggo monteur op bezoek ivm de instabiele internet verbinding. Deze gaf ook aan dat de nieuwe eurodocis 3 modems signaal kritischer zijn dan de eurodocis 2 varianten (van alle merken)

Wellicht is dit een oplossing voor de mensen die nu nog problemen hebben? signaal laten chekken door Ziggo?
  #80  
Oud 1 oktober 2009, 21:07
mennog's schermafbeelding
mennog mennog is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco Modem
DTV: Horizon / Humax 5200 / Samsung / panasonic
Berichten: 262
Standaard

Dan verteld elke monteur weer wat anders.

Die van mij vertelde dat ze juist beter met signaal veranderingen omgaan de ED3 modems
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:53.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl