Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #121  
Oud 9 oktober 2009, 10:21
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bossie Bekijk bericht
Als je wilt dat ik me iets van je mening aan trek zul je even je toon moeten aanpassen, want van neerbuigend gedrag krijg ik jeuk.
Gelul in de ruimte dus!
He? Ed en neerbuigend? Toon het mij.
  #122  
Oud 9 oktober 2009, 17:07
bassie99's schermafbeelding
bassie99 bassie99 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: delft
Berichten: 9
Standaard

Heb hier ook het nieuwe modem van ziggo mijn snelheid is ook te laag 25 mb/s download en 3 mb/s upload. Heb al diverse chatversie gehad met een medewerker van ziggo (thuishulp) maar een oplossing is er nog steeds niet. De laatste keer dat ik gechat heb met ziggo werd gezegd dat ik klantenservice moest bellen, die heb ik gebeld en die wilde nog niet eens een monteur laten komen. Trouwens klantenservice heeft gewoon de hoorn op de haak gegooit, terwijl ik eigenlijk niet boos ben geworden? Ben later op de avond weer een chatversie begonnen met een medewerker van ziggo. Heb daar wel een halfuur in de wacht gestaan maar de medewerker van ziggo zei dat het druk was. De medewerker van ziggo heefd mijn moden weer doorgemeten en zei dat er een goeie verbinding was. Heb toen gemeld aan de medewerker dat ik niet meer weet wat ik moet doen. De medewerker zei toen dat ze mijn abbonnement gaan nakijken. Het zou best kunnen zijn dat ik via "alles in 1 plus" sta in plaats van "alles in 1 extra" . Maar misschien is dat weer een broodje aap verhaal? Zou teruggebeld worden hierover maar heb nog steeds niks vernomen? Vind het echt een slechte service van ziggo AFZ Bas.



Laatst gewijzigd door bassie99; 9 oktober 2009 om 17:15
  #123  
Oud 9 oktober 2009, 18:35
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bassie99 Bekijk bericht
Heb hier ook het nieuwe modem van ziggo mijn snelheid is ook te laag 25 mb/s download en 3 mb/s upload. Heb al diverse chatversie gehad met een medewerker van ziggo (thuishulp) maar een oplossing is er nog steeds niet. De laatste keer dat ik gechat heb met ziggo werd gezegd dat ik klantenservice moest bellen, die heb ik gebeld en die wilde nog niet eens een monteur laten komen. Trouwens klantenservice heeft gewoon de hoorn op de haak gegooit, terwijl ik eigenlijk niet boos ben geworden? Ben later op de avond weer een chatversie begonnen met een medewerker van ziggo. Heb daar wel een halfuur in de wacht gestaan maar de medewerker van ziggo zei dat het druk was. De medewerker van ziggo heefd mijn moden weer doorgemeten en zei dat er een goeie verbinding was. Heb toen gemeld aan de medewerker dat ik niet meer weet wat ik moet doen. De medewerker zei toen dat ze mijn abbonnement gaan nakijken. Het zou best kunnen zijn dat ik via "alles in 1 plus" sta in plaats van "alles in 1 extra" . Maar misschien is dat weer een broodje aap verhaal? Zou teruggebeld worden hierover maar heb nog steeds niks vernomen? Vind het echt een slechte service van ziggo AFZ Bas.


Je hebt zeker geen Alles in 1 plus abonnement. Je waardes liggen daar te hoog voor. Laat je niet aan het lijntje houden, want daar zijn ze goed in bij Ziggo. Ik weet er namelijk alles van. Meldt je probleem bij het Ziggo Webteam : https://www.ziggo.nl/klantenservice/ziggowebteam. Ik heb daar goede ervaringen mee. Succes!
  #124  
Oud 9 oktober 2009, 18:40
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bassie99 Bekijk bericht
Heb hier ook het nieuwe modem van ziggo mijn snelheid is ook te laag 25 mb/s download en 3 mb/s upload. Heb al diverse chatversie gehad met een medewerker van ziggo (thuishulp) maar een oplossing is er nog steeds niet. De laatste keer dat ik gechat heb met ziggo werd gezegd dat ik klantenservice moest bellen, die heb ik gebeld en die wilde nog niet eens een monteur laten komen. Trouwens klantenservice heeft gewoon de hoorn op de haak gegooit, terwijl ik eigenlijk niet boos ben geworden? Ben later op de avond weer een chatversie begonnen met een medewerker van ziggo. Heb daar wel een halfuur in de wacht gestaan maar de medewerker van ziggo zei dat het druk was. De medewerker van ziggo heefd mijn moden weer doorgemeten en zei dat er een goeie verbinding was. Heb toen gemeld aan de medewerker dat ik niet meer weet wat ik moet doen. De medewerker zei toen dat ze mijn abbonnement gaan nakijken. Het zou best kunnen zijn dat ik via "alles in 1 plus" sta in plaats van "alles in 1 extra" . Maar misschien is dat weer een broodje aap verhaal? Zou teruggebeld worden hierover maar heb nog steeds niks vernomen? Vind het echt een slechte service van ziggo AFZ Bas.
Uit je persoonlijke gegevens en ook uit je verhaal is niet te zien
hoe je aangesloten bent op het Modem.
Via een Router of direct op het Modem met een kabel.
Hebben ze jou het goede Modem gestuurd want je schrijft het nieuwe Modem
maar niet welk...
  #125  
Oud 9 oktober 2009, 18:48
Sasja's schermafbeelding
Sasja Sasja is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den helder
Ziggo Internet: alles in 1 extra, Arris 3.0
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sasja Bekijk bericht
Vorige week woensdag avond had ik toen ik thuis kwam geen internet en geen telefoon, er bleven wel 2 lampjes knipperen. Ik dacht (stom eigenlijk) dat internet er gewoon uitlag, dus wat deed ik toen? even de stroom eraf. 20 minuten later stroom er weer op en precies hetzelfde. ben toen even weg geweest en toen ik weer thuiskwam had ik weer telefoon en internet. Alleen sinds die avond heb ik een hele lagen snelheid (ipv 50 Mbit en ik heb max tussen de 1 en 5 Mbit) ik kwam net op dit topic gaan kijken en ging ik zelf in de modem kijken via 192.168.100.1 (had btw de modem wel een aantal keer van het stroom afgehaald sinds woensdag) en toen zag ik staan dat de firmware van februari was. mijn vraag kan het zijn toen internet het niet deed, ziggo toen de firmware update aan het doen was en dat doordat ik de stroom eraf gehaald heb tijdens de firmware update dat er iets mis is gegaan waardoor ik dus nu een te lage snelheid heb?
iemand die mij antwoord kan geven hierop?
  #126  
Oud 9 oktober 2009, 19:08
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sasja Bekijk bericht
iemand die mij antwoord kan geven hierop?
Op zo'n onsamenhangend verhaal wil niemand antwoorden. Plaats de juiste apparatuur en je sig eens aan. En dan nog eens disconnecten/restarten de handel en je hier opnieuw melden.
  #127  
Oud 9 oktober 2009, 19:12
Sasja's schermafbeelding
Sasja Sasja is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den helder
Ziggo Internet: alles in 1 extra, Arris 3.0
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Op zo'n onsamenhangend verhaal wil niemand antwoorden. Plaats de juiste apparatuur en je sig eens aan. En dan nog eens disconnecten/restarten de handel en je hier opnieuw melden.
ik heb alles al gerestart en stekker eruit getrokken, meerdere malen zelfs
  #128  
Oud 9 oktober 2009, 19:22
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sasja Bekijk bericht
ik heb alles al gerestart en stekker eruit getrokken, meerdere malen zelfs
Oh, jee, een wespennest. Wat is de nu door jou hoogst gehaalde snelheid? En met welke modem(s) was dat? Extra heb je, wat zei ziggo?
  #129  
Oud 9 oktober 2009, 19:26
Sasja's schermafbeelding
Sasja Sasja is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den helder
Ziggo Internet: alles in 1 extra, Arris 3.0
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Oh, jee, een wespennest. Wat is de nu door jou hoogst gehaalde snelheid? En met welke modem(s) was dat? Extra heb je, wat zei ziggo?
mijn hoogste snelheid van 48 Mbit met hezelfde modem als wat ik nu heb, die ik heb gekregen voor de snelheids verhoging van 50Mbit.

ik had een mail gestuurd naar ziggo en die had een aantal dingen opgenoemd waar ik naar moest kijken: testbestande downloaden (wat met 100-150 kbps ging) pc nakijken op virussen en spyware (niks gevonden) en iets over via apparaat beheer bij het netwerk, maar die beschrijving klopte niet omdat dat voor ME, XP enzo is en ik draai met 7
  #130  
Oud 9 oktober 2009, 19:33
bassie99's schermafbeelding
bassie99 bassie99 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: delft
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
Uit je persoonlijke gegevens en ook uit je verhaal is niet te zien
hoe je aangesloten bent op het Modem.
Via een Router of direct op het Modem met een kabel.
Hebben ze jou het goede Modem gestuurd want je schrijft het nieuwe Modem
maar niet welk...

Het nieuwe modem versta ik het Arris modem en ik heb getest direkt op het modem, met een laptop. Heb net het zoveelste chatversie via thuishelp gehad, ik moest volgens de medewerker weer contact opnemen met klantenservice. Ze hebben weer alles doorgemeten en ik werd doorgeschakeld naar een andere afdeling daarna is de verbinding weer verbroken, begin nu wel erg pissig te worden en m'n geduld raakt op.

ps: Ben trouwens al 2 weken bezig met chatten via thuishelp en de laatste week ook aan het bellen met klantenservice en die service is ver te zoeken, geef mij dat oude vertrouwde casema want die stuurde gelukkig nog een monteur.

Laatst gewijzigd door bassie99; 9 oktober 2009 om 19:42
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:14.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl