Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 26 september 2009, 11:04
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

Ik heb mijn smartcard geactiveerd via mijn ziggo. Het vreemde is dat in de lijst met geactiveerde smartcards die van mij er niet bij staat. Als ik de smartcard erin doe nadat ik heb gekeken of hij o ned1hd staat en of de datum goed is werkt hij nog steeds niet. Ik neem aan dta hij niet kapot is want ik krijg nog steeds dezlefde melding als toen ik hem er het eerste in deed.

Als ik er een smartcard in doe die wel gewoon werkt krijg ik nog steeds dezelfde fout!
  #32  
Oud 26 september 2009, 11:21
poel33's schermafbeelding
poel33 poel33 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: assen
Berichten: 13
Standaard

mooi ik het problemen ook gehad op mijn samsung ps50b550-t4p
mijn oplossing voor het problemen was fimware update
en bij het installeren

zet alle instelling terug naar de fabrieks instelligen
(door 10 sec exit van de Afstand bediening)

daar na tv aan doen en let op!!!( geen Nederland maar english)!!!

dan menu/channel/autostore/cabele
dan kan je kiezen voor in het blok je !!netwerk!! een daar onder
volledig zoeken het duurt ff maar dan komen de kanaaltjes wel
dan zal de het van zelf goed kommen en zet je in plug&play de taal
in het Nederlands ( ) ik hoop dat je er veel aan hebt
  #33  
Oud 26 september 2009, 11:24
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

moet ik dan geen andere versie eropzetten? en ipv 10 sec op exit drukken kan je dan ook gewoon alternatieve software doen om het terug te krijgen?
  #34  
Oud 26 september 2009, 12:14
jacco brink's schermafbeelding
jacco brink jacco brink is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: Z1
DTV: CI+
Berichten: 6
Standaard

Eindelijk beeld , misschien moet ik voortaan niet zo eigenwijs zijn. Heb uiteindelijk toch de smartcard gebruikt en geactiveerd die bij het ziggopakket geleverd wordt. Het systeem werkt dus niet met een smartcard die ik drie weken geleden gekocht had.
  #35  
Oud 26 september 2009, 12:35
poel33's schermafbeelding
poel33 poel33 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: assen
Berichten: 13
Standaard

(10 sec op exit drukken) heeft niets met firmware te maaken
de tv vraagt op nieuw welk land je ben. gewoon doen, komt goed
  #36  
Oud 26 september 2009, 12:51
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

moet ik als land uk doen of nederlands. En moet ik dan digitale zenders doen?
ik heb als land uk en taal engeland gedaan. daarna cable, digital en daarna op network gezet en laten zoeken .Klok had ik op auto gezet. Daarna heb ik de menutaal gewijzigt in nederlands. En toen kreeg ik opeens nederland 1 in een veel betere kwaliteit dan eerst. maar alleen ned1 dus geen ned 1 hd .verder kreeg ik geen zenders te zien. Toen ik de ci module erin deed kreeg ik weer dezelfde melding.

Laatst gewijzigd door pratpitt; 26 september 2009 om 13:00
  #37  
Oud 26 september 2009, 14:09
aimms's schermafbeelding
aimms aimms is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 augustus 2009
Locatie: Maastricht/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pratpitt Bekijk bericht
moet ik als land uk doen of nederlands. En moet ik dan digitale zenders doen?
ik heb als land uk en taal engeland gedaan. daarna cable, digital en daarna op network gezet en laten zoeken .Klok had ik op auto gezet. Daarna heb ik de menutaal gewijzigt in nederlands. En toen kreeg ik opeens nederland 1 in een veel betere kwaliteit dan eerst. maar alleen ned1 dus geen ned 1 hd .verder kreeg ik geen zenders te zien. Toen ik de ci module erin deed kreeg ik weer dezelfde melding.
Je moet sowieso Nederlands kiezen en vervolgens kies je voor digitaal. Zelf heb ik ook de klok op auto gezet. Heb je de handleiding doorgenomen? Daar staat toch ook in vermeld over de landeninstellingen?
  #38  
Oud 26 september 2009, 14:32
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

Op de een of andere manier is het me wel gelukt nu. Ik heb de stekker er even uitgehaald en er weer ingedaan daarna ging hij hem gewoon instaleren. Maar: Ik moet in pnp wel nog UK doen anders krijg ik geen beeld. En ik heb nu wel digitaal maar nog geen hd. Hoe moet ik dat krijgen? er staat namelijk ook nog geen hd achter bv ned1
  #39  
Oud 26 september 2009, 17:24
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pratpitt Bekijk bericht
moet ik als land uk doen of nederlands. En moet ik dan digitale zenders doen?
ik heb als land uk en taal engeland gedaan. daarna cable, digital en daarna op network gezet en laten zoeken .Klok had ik op auto gezet. Daarna heb ik de menutaal gewijzigt in nederlands. En toen kreeg ik opeens nederland 1 in een veel betere kwaliteit dan eerst. maar alleen ned1 dus geen ned 1 hd .verder kreeg ik geen zenders te zien. Toen ik de ci module erin deed kreeg ik weer dezelfde melding.

Als je NEDERLAND kiest dan krijg je het ziggo profiel. De software functioneert dan optimaal voor het Ziggo signaal.
  #40  
Oud 26 september 2009, 18:16
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

het probleem is dat als ik nederland kies en nederlands als taal dat hij dan heel snel gaat zoeken en meteen klaar is. Dan daarna krijg ik geen zenders te zien alleen maar een zwart beeld met zwak of geen signaal erop. hoe kan ik dit oplossen?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:25.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl