Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 25 september 2009, 22:03
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pratpitt Bekijk bericht
Als ik de module andersom erin doe krijg ik niks te zien. Dus geen error of iets anders. Als ik via pnp een clean install doe zonder de cam dan komt hij wel gewoon op nederland 1 Hd te staan. voor de rest krijg ik dezelfde error als ik de cam er weer in doe. Ik heb de smartcard en de module beiden al omgedraaid en dat werkt allebij niet. Zonder smartcard krijg ik dezelfde error dus het ligt aan de module lijkt mij.
Lijkt erop dat ie wel de digitale zenders vindt. Schakel je de tv ook uit als je de cam terug plaatst? De autenticatie zijn 5 stappen die de tv doorlopen moet. Maar zie mijn vorige bericht. Natuurlijk kan de module stuk zijn, lijkt me sterk.

P.S. kan je ook terug naar de vorige firmware versie?? Indien wel, dat even proberen.
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #12  
Oud 25 september 2009, 22:04
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

ja iedere keer als ik de module erin doe heb ik de tv uit andersom ook. Ik lees nu ergens op dit forum dat de barcode naar je toe moet staan klopt dit? bij mij doet hij het dan helemaal niet.
  #13  
Oud 25 september 2009, 22:16
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pratpitt Bekijk bericht
ja iedere keer als ik de module erin doe heb ik de tv uit andersom ook. Ik lees nu ergens op dit forum dat de barcode naar je toe moet staan klopt dit? bij mij doet hij het dan helemaal niet.
Dat kan ik nu niet checken, maar kijk dit maar even goed door en dan met name stap 8 en wat anoniem erbij schrijft.(het rode gedeelte)
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #14  
Oud 25 september 2009, 22:26
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

Ik heb deze stappen nog een keer overnieuw gedaan. Ik had hem er toch goed inzitten dus met de barcode naar mij toe zodat je alleen het etiket kan zien. Ook heb ik stap 7 overgeslagen. Nog steeds de error. Maar na de instellingen van pnp krijg je te zien hoe je de klok wilt instellen. Ik doe dit dan op auto. is dit goed?
  #15  
Oud 25 september 2009, 22:31
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Je kan proberen het eerst op manual te zetten, dwz dat je zelf de tijd invoert en dan de stappen weer uitvoert. Staat de tijd wel goed dan?
Toen ik de firmware update viel mij op dat de instellingen weg waren(kleur, tijd, contrast enz.....)
Zet de tijd goed en probeer het weer, je kan de tijd naderhand altijd weer op auto zetten.
Succes.
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #16  
Oud 25 september 2009, 22:32
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

ok ik zal dat even proberen. Als ik het op auto doe staat de tijd wel gewoon goed ja.

[edit] Het manual instellen van de klok en datum helpt ook niet.
  #17  
Oud 25 september 2009, 22:38
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Kan je weer terug naar de vorige firmware instellingen?
Gebruik je de nieuwe smartcard en zo ja geactiveerd/geregistreerd?
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #18  
Oud 25 september 2009, 22:39
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

je bedoelt dat ik de alternatieve software doe? dat de updates dan weer weg zijn?
  #19  
Oud 25 september 2009, 22:40
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pratpitt Bekijk bericht
je bedoelt dat ik de alternatieve software doe? dat de updates dan weer weg zijn?
Het is een optie, ik weet niet welke firmware je er eerst op had staan.
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #20  
Oud 25 september 2009, 22:44
pratpitt's schermafbeelding
pratpitt pratpitt is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Maarn
Berichten: 30
Standaard

bedoel je toen ik hem kocht? dat was toen een naam met 2000. Iedere keer als ik een update van de samsungsite op een usb doe en precies de handelingen verricht die in de handleiding staat dan ziet de tv die update niet. Nu had ik vanmiddag via een andere site van samsung een update die wel werkte die 2005 in de naam had maar die wel van een paar dagen geleden was. maar op de hoofdpagina van samsung staat er neen met 2007 in de naam.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:26.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl