Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 25 september 2009, 22:24
oesje's schermafbeelding
oesje oesje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: ossendrecht/@Home
Ziggo Internet: weet ik niet
DTV: weet ik niet
Berichten: 14
Standaard

Harold, dank je wel dat je zoveel moeite doet mij te helpen. Maar het antwoord wat je geeft is niet wat ik vraag. Ik wil op mij eigen vertrouwde manier via Dreamweaver of Total Commander files uploaden. Dat doe ik met alle website's. Dat is altijd zo gegaan en nu gaat dat alleen voor deze website die bij Ziggo is ondergebracht niet meer.
Bij webspace krijg ik trouwens het schermpje met accountmanager wat je zo mooi meegestuurd hebt niet in beeld. De helpdesk weet niet hoe dat komt en kon me ook niet verder helpen. Met andere woorden zoek het zelf maar uit. Daar ben ik nu dan ook druk mee bezig. Wat een service !!!!!! Aan die helpdesk heb je dus veel
Als ik de gegevens zoals jij aangeeft invoer bij dreamweaver of Total Commander komt er geen verbinding tot stand. Kan best liggen aan een firewall of andere beveiliging van mijn eigen computer. Maar het is wel vreemd dat ik dit probleem alleen bij Ziggo heb. Ik beheer diverse website's die bij andere providers zijn ondergebracht en daar heb ik dat probleem niet.

Nogmaals Harold , ik ben je heel erg dankbaar dat je zoveel moeite doet.
  #12  
Oud 25 september 2009, 22:55
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oesje Bekijk bericht
Harold, dank je wel dat je zoveel moeite doet mij te helpen. Maar het antwoord wat je geeft is niet wat ik vraag. Ik wil op mij eigen vertrouwde manier via Dreamweaver of Total Commander files uploaden. Dat doe ik met alle website's. Dat is altijd zo gegaan en nu gaat dat alleen voor deze website die bij Ziggo is ondergebracht niet meer.
Bij webspace krijg ik trouwens het schermpje met accountmanager wat je zo mooi meegestuurd hebt niet in beeld. De helpdesk weet niet hoe dat komt en kon me ook niet verder helpen. Met andere woorden zoek het zelf maar uit. Daar ben ik nu dan ook druk mee bezig. Wat een service !!!!!! Aan die helpdesk heb je dus veel
Als ik de gegevens zoals jij aangeeft invoer bij dreamweaver of Total Commander komt er geen verbinding tot stand. Kan best liggen aan een firewall of andere beveiliging van mijn eigen computer. Maar het is wel vreemd dat ik dit probleem alleen bij Ziggo heb. Ik beheer diverse website's die bij andere providers zijn ondergebracht en daar heb ik dat probleem niet.

Nogmaals Harold , ik ben je heel erg dankbaar dat je zoveel moeite doet.
Ik in het voormalig @home gebied gebruik voor het benaderen van de webspace:

http://homedrive.ziggo.nl en inloggen met je hoofd emailadres & wachtwoord. En dat werkt dus.

Wil je het oproepen in je browser, dan:

http://members.home.nl/<inlognaam>

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #13  
Oud 25 september 2009, 23:04
Harold's schermafbeelding
Harold Harold is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 februari 2008
Locatie: Franeker @Home Netw. Sneek
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Nu Humax 5200 en Horizon, had CI+, Samsung DCB-B270R en Digi1
Berichten: 1.074
Standaard

Ik zit ook in het voormalig @home gebied.
Maargoed.
Oesje, probeer eens een ftp programma, of (als je met Windows werkt) met Verkenner of MSIE, als dat wel lukt weet je meer.
Als dat niet lukt...
Maak dan eens een extra account aan en probeer daar wat op te zetten.
  #14  
Oud 25 september 2009, 23:10
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harold Bekijk bericht
Ik zit ook in het voormalig @home gebied.
Maargoed.
Oesje, probeer eens een ftp programma, of (als je met Windows werkt) met Verkenner of MSIE, als dat wel lukt weet je meer.
Als dat niet lukt...
Maak dan eens een extra account aan en probeer daar wat op te zetten.
Ik gebruik er FileZilla voor maar elke ftp-client is goed.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #15  
Oud 25 september 2009, 23:45
oesje's schermafbeelding
oesje oesje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: ossendrecht/@Home
Ziggo Internet: weet ik niet
DTV: weet ik niet
Berichten: 14
Standaard

Gert was het maar waar dat onderstaande werkt in mijn geval. Niet dus.

Ik in het voormalig @home gebied gebruik voor het benaderen van de webspace:

http://homedrive.ziggo.nl en inloggen met je hoofd emailadres & wachtwoord. En dat werkt dus.""
  #16  
Oud 25 september 2009, 23:51
oesje's schermafbeelding
oesje oesje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: ossendrecht/@Home
Ziggo Internet: weet ik niet
DTV: weet ik niet
Berichten: 14
Standaard

Harold , Total Commander is een FTP programma . Lukt dus niet.
Extra account aanmaken en daar iets opzetten. of via verkenner Hoe kan ik dat doen als er geen verbinding gemaakt kan worden.
Ben op dat gebied ook maar een leek. alle hulp is dus welkom.
  #17  
Oud 26 september 2009, 00:06
Sjaool's schermafbeelding
Sjaool Sjaool is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 april 2009
Locatie: Emmeloord / Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Complete / Technicolor TC7210 / WNDR3700 v1
DTV: Horizon Mediabox / Humax iHDR-5200C / Humax iHDR-5050C / Samsung UE32F5500
Berichten: 2.869
Standaard

Met de volgende instellingen in Total Commander heb ik vliegensvlug verbinding via ftp met mijn homedrive.

  #18  
Oud 26 september 2009, 09:40
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oesje Bekijk bericht
Harold , Total Commander is een FTP programma . Lukt dus niet.
Extra account aanmaken en daar iets opzetten. of via verkenner Hoe kan ik dat doen als er geen verbinding gemaakt kan worden.
Ben op dat gebied ook maar een leek. alle hulp is dus welkom.
Ik zie dat je in een eerder bericht schreef dat je de website van iemand anders beheert. Je schrijft dat je in @home gebied zit, maar kan het zijn dat je vanaf een niet-ziggo internet account probeert met ftp in te loggen op de homepageserver ? Want dat zal niet lukken. Met FTP kun je alleen vanaf een ziggo internetverbinding een ziggo-homepage bijwerken.

Vanaf een niet-ziggo ip-adres kan dat alleen via WebDAV, dus inloggen via internet-explorer via deze url:
https://www.ziggo.nl/mijnziggo/webspace/
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #19  
Oud 26 september 2009, 09:54
oesje's schermafbeelding
oesje oesje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: ossendrecht/@Home
Ziggo Internet: weet ik niet
DTV: weet ik niet
Berichten: 14
Standaard

Dank je Sjaool,
Ik heb de instellingen precies hetzelfde maar krijg toch de foutmelding "fout met verbindingsopbouw"
Ik heb mijn Norton firewall al eens uitgeschakeld maar blijft dezelfde foutmelding.
  #20  
Oud 26 september 2009, 11:00
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oesje Bekijk bericht
Dank je Sjaool,
Ik heb de instellingen precies hetzelfde maar krijg toch de foutmelding "fout met verbindingsopbouw"
Ik heb mijn Norton firewall al eens uitgeschakeld maar blijft dezelfde foutmelding.
Heb je WebDAV al eens geprobeerd ipv ftp ?
Want zoals ik in mijn vorige bericht al schreef zou het best kunnen dat je niet via een ziggo-internet account werk als ik je ip-adres waarmee je op het forum komt zie (wat ik als site-admin kan zien)
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:28.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl