Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 25 september 2009, 12:48
foocuus2's schermafbeelding
foocuus2 foocuus2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: roosendaal @home
Ziggo Internet: z2
Berichten: 1
Standaard Net een ander model

Hallo,
Ik heb een philips tv van het vorige type, namelijk een 37 9603. Toen ik hem kocht werd er gezegd dat de tv ook voor ziggo geschikt zou worden (het CI+ principe), weten jullie of mijn tv ook in de testfase zit? Want de een zegt dat mijn tv niet geschikt gaat worden en de ander zegt dat dit wel zo zal zijn.
Zou het toch een teleurstelling vinden als het straks niet zo is.
  #2  
Oud 25 september 2009, 12:50
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Standaard

Dan wordt het denk ik een teleurstelling. De 9603 heeft geen CI+ slot...
  #3  
Oud 25 september 2009, 13:31
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

inderdaad, geen CI+ slot dus zal nooit geschikt worden.
Je kan wel een Alphacrypt gebruiken.
  #4  
Oud 25 september 2009, 15:05
Lammersh's schermafbeelding
Lammersh Lammersh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 juli 2009
Locatie: Alphen aan den Rijn /Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee EVW 3200
DTV: Philips 37PFL7606H/12 met SMiT CI+ CAM
Berichten: 106
Standaard

Even tot tien tellen en terug naar je leverancier om de medewerkers op cursus te sturen.
  #5  
Oud 25 september 2009, 15:44
Elecman's schermafbeelding
Elecman Elecman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Zwolle / @Home
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommie33 Bekijk bericht
inderdaad, geen CI+ slot dus zal nooit geschikt worden.
Je kan wel een Alphacrypt gebruiken.
En zover ik het begrijp kunnen ze een Alphacrypt alleen in een CI+ slot blokkeren. Daar de 9603 dan een CI slot heeft kun je met de Alphacrypt nog lang digitaal kijken.
  #6  
Oud 25 september 2009, 15:48
coppe218's schermafbeelding
coppe218 coppe218 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Venray @home
Ziggo Internet: Arris alles in 1 extra
DTV: ir fox / samsung 9401 / CI+cam
Berichten: 21
Standaard

Waarbij ze niet garanderen dat dit over 1,5 a 2 jaar nog werkt.
  #7  
Oud 25 september 2009, 16:03
Elecman's schermafbeelding
Elecman Elecman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 augustus 2009
Locatie: Zwolle / @Home
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coppe218 Bekijk bericht
Waarbij ze niet garanderen dat dit over 1,5 a 2 jaar nog werkt.
Ze garanderen uit politieke overwegingen niets, maar zover ik het begrijp kunnen ze een Alphacrypt alleen actief blokkeren als hij in een CI+ slot zit en dus niet in een CI slot.
  #8  
Oud 25 september 2009, 16:51
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elecman Bekijk bericht
Ze garanderen uit politieke overwegingen niets, maar zover ik het begrijp kunnen ze een Alphacrypt alleen actief blokkeren als hij in een CI+ slot zit en dus niet in een CI slot.
Dit gaat inderdaad een stuk makkelijker dan het blokkeren van een Alphacrypt CAM in een CI slot, maar helemaal onmogelijk is dat niet.

Ziggo kan i.s.m. Irdeto de encryptiemethode aanpassen, dus zeg maar van Irdeto2 naar Irdeto3. De door Ziggo goedgekeurde decoders en CI+ CAMs kunnen ze dan van afstand voorzien van deze nieuwe encryptiemethode, waardoor de Alphacrypt op zwart gaat.
  #9  
Oud 25 september 2009, 17:01
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G038 Bekijk bericht
Ziggo kan i.s.m. Irdeto de encryptiemethode aanpassen, dus zeg maar van Irdeto2 naar Irdeto3. De door Ziggo goedgekeurde decoders en CI+ CAMs kunnen ze dan van afstand voorzien van deze nieuwe encryptiemethode, waardoor de Alphacrypt op zwart gaat.
Dat zou wel een grote operatie zijn, met veel potentiële problemen.
Het kan ook dat ze alleen toekomstige premium HD kanalen van die nieuwe codering voorzien, en dan kun je de AlphaCrypt in ieder geval voor de huidige zenders blijven gebruiken. Maar het blijft onzeker...
  #10  
Oud 25 september 2009, 17:08
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Curioso Bekijk bericht
Het kan ook dat ze alleen toekomstige premium HD kanalen van die nieuwe codering voorzien, en dan kun je de AlphaCrypt in ieder geval voor de huidige zenders blijven gebruiken.
Kun je uitleggen waarom je denkt dat dat een minder grote operatie zou zijn? Ook in dat geval zal Ziggo de goedgekeurde decoders en CAMs van nieuwe encryptie moeten voorzien?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:32.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl