Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen

Mededelingen

Internet - Algemeen Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 24 september 2009, 16:21   #1
steveedge
Junior Member
 
steveedge's schermafbeelding
Standaard Modem reboot om de 10 minuten.

Ik heb me nou toch iets geks. Afgelopen vrijdag is de nieuwe firmware upgeload op mijn Arris, en sindsdien (behalve dat de snelheid nog steeds crap is) herstart het modem zich om de 10 minuten.

Iemand enig idee?

steveedge is offline  
Oud 24 september 2009, 16:49   #2
thesquid
Junior Member
 
thesquid's schermafbeelding
Standaard

Bij mij is de snelheid ok (lees: 48+ MBit/s firewalled) als het modem gewoon online is, alleen reboot het modem zich ook op willekeurige momenten. De helpdesk wist me daarstraks te vertellen dat ik gisteren de goede firmware had, en vanmiddag weer een oude versie.... Downgraden kan dus schijnbaar ook met die modems
thesquid is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl