Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 24 september 2009, 17:21
steveedge's schermafbeelding
steveedge steveedge is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Utrecht, Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Docsis 3.0
DTV: Humax HD-ontvanger.
Berichten: 8
Standaard Modem reboot om de 10 minuten.

Ik heb me nou toch iets geks. Afgelopen vrijdag is de nieuwe firmware upgeload op mijn Arris, en sindsdien (behalve dat de snelheid nog steeds crap is) herstart het modem zich om de 10 minuten.

Iemand enig idee?

  #2  
Oud 24 september 2009, 17:49
thesquid's schermafbeelding
thesquid thesquid is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Almelo / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 1
Standaard

Bij mij is de snelheid ok (lees: 48+ MBit/s firewalled) als het modem gewoon online is, alleen reboot het modem zich ook op willekeurige momenten. De helpdesk wist me daarstraks te vertellen dat ik gisteren de goede firmware had, en vanmiddag weer een oude versie.... Downgraden kan dus schijnbaar ook met die modems
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:36.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl