Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 26 september 2009, 23:11
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grensstreek Bekijk bericht
Deze pc zit regel recht achter het modem zit niks tussen alleen de kabel die mee is geleverd door ziggo de cat6 kabel dus zonder router hier
Al was het al bekend, misschien dan toch usenetissue's voor de Ubee.

Wat hier aan te doen? Eerst inventariseren of zijn die aantal klanten die 'klagen' genoeg?
  #62  
Oud 26 september 2009, 23:23
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Al was het al bekend, misschien dan toch usenetissue's voor de Ubee.

Wat hier aan te doen? Eerst inventariseren of zijn die aantal klanten die 'klagen' genoeg?

downloaden doe ik met eweka deed gisteren met de arris netjes 4800KB nu met de ubee 3600KB verschil wordt te groot en daar voor vraag ik me toch echt af of er wat met de Ubee doc 3 modem is.
  #63  
Oud 26 september 2009, 23:36
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grensstreek Bekijk bericht
downloaden doe ik met eweka deed gisteren met de arris netjes 4800KB nu met de ubee 3600KB verschil wordt te groot en daar voor vraag ik me toch echt af of er wat met de Ubee doc 3 modem is.
De medewerker van de hd zag 4 downstreams, dus ja... ik doe het met hitnews, dus is niet usenetprovider-afhankelijk.
  #64  
Oud 26 september 2009, 23:43
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
De medewerker van de hd zag 4 downstreams, dus ja... ik doe het met hitnews, dus is niet usenetprovider-afhankelijk.
Zo leer ik ook weer bij of eweka dat wel is geen idee gisteren was het goed en vanmorgen stopte me arris er mee dus de ubee aan gelosten met de nieuwe kabel.
  #65  
Oud 27 september 2009, 00:13
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grensstreek Bekijk bericht
Zo leer ik ook weer bij of eweka dat wel is geen idee gisteren was het goed en vanmorgen stopte me arris er mee dus de ubee aan gelosten met de nieuwe kabel.
Nee de medewerker van de hd van ziggo zag gewoon 4 downstreams in gebruik, dus Ubee is wel ED3. En Hitnews levert de 60Mbit wel, first downloads trekken 5.4MB/s en dan zakt het binnen een paar seconden in naar de 4.2MB/s, zeg maar 33Mbit/s.
  #66  
Oud 27 september 2009, 00:19
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Nee de medewerker van de hd van ziggo zag gewoon 4 downstreams in gebruik, dus Ubee is wel ED3. En Hitnews levert de 60Mbit wel, first downloads trekken 5.4MB/s en dan zakt het binnen een paar seconden in naar de 4.2MB/s, zeg maar 33Mbit/s.
Dat gaat dus wel hard dat inzakken lees ik wel van 5,4 naar 4,2 is 1.2 wat die daar dus inzakt hier is het een schommel lijn van 36 mb en dan weer iets hoger 39 maar met de arris zat ik gisteren nog straks op 48mbit down met nieuws groepen en dat vind ik dus vreemd van de ubee
  #67  
Oud 27 september 2009, 01:05
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect & Play Max / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Nee de medewerker van de hd van ziggo zag gewoon 4 downstreams in gebruik, dus Ubee is wel ED3. En Hitnews levert de 60Mbit wel, first downloads trekken 5.4MB/s en dan zakt het binnen een paar seconden in naar de 4.2MB/s, zeg maar 33Mbit/s.
Zo maar even een slag in de ruimte: zou dit model Ubee modem een QoS systeem hebben? Stel internet poorten mogen 100% van de downstream benutten, andere services (zoals poort 119 en 563 van newsservers) worden afgetopt op zo'n 70% (= 35Mbit van 50Mbit) om het overige internet verkeer niet op slot te gooien?

In een factsheet van een EuroDocsis3 modem van Ubee wordt wel gesproken over QoS: http://www.ubeeinteractive.com/data-...s_4x4_v1.1.pdf

(PS: mijn modem heeft zich zelf net een aantal keren gereset. Na één van de resets was ook mijn download ledje oranje, wat resulteerde in een speedtest van Ziggo van 43,3 om 2,9 (zie http://i37.tinypic.com/281e9ef.jpg) terwijl na een reset met alleen een oranje led voor upload de snelheid in de test weer ok was (zie http://i34.tinypic.com/33vj19f.jpg). Maar dit terzijde.)
  #68  
Oud 27 september 2009, 01:09
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Zo maar even een slag in de ruimte: zou dit model Ubee modem een QoS systeem hebben? Stel internet poorten mogen 100% van de downstream benutten, andere services (zoals poort 119 en 563 van newsservers) worden afgetopt op zo'n 70% (= 35Mbit van 50Mbit) om het overige internet verkeer niet op slot te gooien?

In een factsheet van een EuroDocsis3 modem van Ubee wordt wel gesproken over QoS: http://www.ubeeinteractive.com/data-...s_4x4_v1.1.pdf

(PS: mijn modem heeft zich zelf net een aantal keren gereset. Na één van de resets was ook mijn download ledje oranje, wat resulteerde in een speedtest van Ziggo van 43,3 om 2,9 (zie http://i37.tinypic.com/281e9ef.jpg) terwijl na een reset met alleen een oranje led voor upload de snelheid in de test weer ok was (zie http://i34.tinypic.com/33vj19f.jpg). Maar dit terzijde.)
Hier haak ik af. Renatus heeft de juiste attitude gevonden.
  #69  
Oud 27 september 2009, 01:48
HeavyD's schermafbeelding
HeavyD HeavyD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Tilburg @Ziggo
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Zo maar even een slag in de ruimte: zou dit model Ubee modem een QoS systeem hebben? Stel internet poorten mogen 100% van de downstream benutten, andere services (zoals poort 119 en 563 van newsservers) worden afgetopt op zo'n 70% (= 35Mbit van 50Mbit) om het overige internet verkeer niet op slot te gooien?

In een factsheet van een EuroDocsis3 modem van Ubee wordt wel gesproken over QoS: http://www.ubeeinteractive.com/data-...s_4x4_v1.1.pdf

(PS: mijn modem heeft zich zelf net een aantal keren gereset. Na één van de resets was ook mijn download ledje oranje, wat resulteerde in een speedtest van Ziggo van 43,3 om 2,9 (zie http://i37.tinypic.com/281e9ef.jpg) terwijl na een reset met alleen een oranje led voor upload de snelheid in de test weer ok was (zie http://i34.tinypic.com/33vj19f.jpg). Maar dit terzijde.)

Kunnen we hier achter komen is de volgende vraag? Is dit uit te lezen?
  #70  
Oud 27 september 2009, 10:27
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

[quote=Vijver;207474]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Manolito Bekijk bericht

En dan bedoel je usenetsnelheden? Dus gewoon 5,75MB/Sec?
Hmm, 3.75 mbyte gemiddeld met eweka.
__________________
Soms zit het mee en soms zit het..... http://allestoringen.nl/top10/
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:59.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl