Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 26 september 2009, 20:56
HeavyD's schermafbeelding
HeavyD HeavyD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Tilburg @Ziggo
Berichten: 18
Standaard

Ik dacht, laat ik maar eens voor de zekerheid kijken naar wat voor cat kabel ik heb. Werd onzeker naar al die vraagtekens van je Ed.

Het is toch een Cat5 kabel. Mijn excuses

Was er echt van overtuigd dat er een Cat6 kabel aanlag. Zal het gelijk maar omwisselen. Heb tevens gekeken naar het CM MAC en deze begint bij mij ook met 00

Laatst gewijzigd door HeavyD; 26 september 2009 om 21:02
  #52  
Oud 26 september 2009, 21:00
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Maar hieruit kun je wel voorzichtig concluderen dat ongeacht de categorie kabel het 35mbit plafond bij de ubee zelf gezocht moet worden. Am I wrong?
Sommige 100Mbit/s routers stroomden ook al vol bij 35Mbit/s òf zelfs 25Mbit/s Bewijst dus nog niets...
  #53  
Oud 26 september 2009, 21:02
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HeavyD Bekijk bericht
Ik dacht, laat ik maar eens voor de zekerheid kijken naar wat voor cat kabel ik heb. Werd onzeker naar al die vraagtekens van je Ed.

Het is toch een Cat5 kabel. Mijn excuses

Was er echt van overtuigd dat er een Cat6 kabel aanlag. Zal het gelijk maar omwisselen.

Heb tevens ook gekeken naar het CM MAC en deze begint bij mij ook met 00
Vond het al vreemd, particulier al 8 jaar cat6

Weer een CM MAC met 00. Nu begrijp ik steeds meer de verbaasdheid van de medewerker. Niemand gebruikt dus nog daadwerkelijk die cat6 kabel? Misschien is het geen oplossing, maar ik ga het toch proberen morgen.
  #54  
Oud 26 september 2009, 21:04
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Sommige 100Mbit/s routers stroomden ook al vol bij 35Mbit/s òf zelfs 25Mbit/s Bewijst dus nog niets...
Ik bewijs ook niets. Ik heb niet eens een ubee, wat doe ik hier in vredesnaam? Maar met met oude bekabeling hier en de dlink655 alles op topsnelheid. Kans dat daar het falen ligt is zo goed als nihil.
  #55  
Oud 26 september 2009, 21:09
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Ik bewijs ook niets. Ik heb niet eens een ubee, wat doe ik hier in vredesnaam? Maar met met oude bekabeling hier en de dlink655 alles op topsnelheid. Kans dat daar het falen ligt is zo goed als nihil.
Bedoelde het ook niet verkeerd, as you know... maar is dus nog niet af te vinken.
  #56  
Oud 26 september 2009, 21:20
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Bedoelde het ook niet verkeerd, as you know... maar is dus nog niet af te vinken.
Dat zie ik. Maar uiteindelijk komt alles goed.
  #57  
Oud 26 september 2009, 21:39
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Vond het al vreemd, particulier al 8 jaar cat6

Weer een CM MAC met 00. Nu begrijp ik steeds meer de verbaasdheid van de medewerker. Niemand gebruikt dus nog daadwerkelijk die cat6 kabel? Misschien is het geen oplossing, maar ik ga het toch proberen morgen.
Ik gebruik wel de cat 6 die er bij is geleverd maar nieuws groepen is met 1000KB in elkaar gezakt.
Sinds dat ik vandaag de ubee heb aan gesloten daar voor de arris en die deed netjes.
  #58  
Oud 26 september 2009, 21:46
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grensstreek Bekijk bericht
Ik gebruik wel de cat 6 die er bij is geleverd maar nieuws groepen is met 1000KB in elkaar gezakt.
Sinds dat ik vandaag de ubee heb aan gesloten daar voor de arris en die deed netjes.
Da's 1, eventueel nog router ertussen? En zo ja? Wat voor kabeltje tussen modem en router?

Op zich is het probleem niet zo heel erg, vergeleken met al die Arris probleempjes, maar toch echt even inventariseren.
  #59  
Oud 26 september 2009, 21:51
HeavyD's schermafbeelding
HeavyD HeavyD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Tilburg @Ziggo
Berichten: 18
Standaard

Ook de Cat6 kabel aangesloten en zoals wel te verwachten was heeft het geen enkel invloed op de downloadsnelheid.

Edit voor Ed:
Geen router of iets anders ertussen zitten.

Laatst gewijzigd door HeavyD; 26 september 2009 om 22:01
  #60  
Oud 26 september 2009, 23:07
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Da's 1, eventueel nog router ertussen? En zo ja? Wat voor kabeltje tussen modem en router?

Op zich is het probleem niet zo heel erg, vergeleken met al die Arris probleempjes, maar toch echt even inventariseren.
Deze pc zit regel recht achter het modem zit niks tussen alleen de kabel die mee is geleverd door ziggo de cat6 kabel dus zonder router hier
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:34.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl