Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 26 september 2009, 18:51
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burnboy1 Bekijk bericht
nope,ik heb een witte kabel zonder ook maar 1 lettertje erop,hij is vrij dun en een gele die van mijn router naar mijn modem gaat deze is wat dikker,dit zijn de originele kabels die bij de arres geleverd zijn
En van je router naar je PC? Of is dat gedeelte wireless? Gele kabel ook niet te identificeren?
  #42  
Oud 26 september 2009, 18:58
HeavyD's schermafbeelding
HeavyD HeavyD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Tilburg @Ziggo
Berichten: 18
Standaard

Bij het pakketje die ik binnen kreeg zat een cat6 kabel van 20m.
Deze niet aangesloten want ik zat al op een cat6 kabel.

Een citaat van Renates:

Citaat:
Als ik in de berichten kijk waar gemeld wordt dat er een nieuwe Ubee modem is ontvangen (gisteren en vandaag) terwijl ze al een Arris hadden (of nog niets), valt op dat zij allemaal uit de plaatsen komen waar straks de 80mb wordt overgeslagen en direct de 120mb gaat starten.

Veel Enschede en wat Tilburg en Amersfoort... blijkbaar moet het in die gemeentes probleemloos slagen omdat er een snel alternatief voorhanden is?
Zou het alleen deze mensen zijn die er een cat6 kabel bij kregen?

Ps, waar moet ik kijken voor mijn Cmac nummer?
  #43  
Oud 26 september 2009, 19:03
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HeavyD Bekijk bericht
Bij het pakketje die ik binnen kreeg zat een cat6 kabel van 20m.
Deze niet aangesloten want ik zat al op een cat6 kabel.

Een citaat van Renates:



Zou het alleen deze mensen zijn die er een cat6 kabel bij kregen?

Ps, waar moet ik kijken voor mijn Cmac nummer?
Vermeld ook nog even je usenetsnelheid, die van de ubee specifiek. Deed je dat met cat6? Daar kunnen we van uitgaan.
  #44  
Oud 26 september 2009, 19:14
TV Smurf's schermafbeelding
TV Smurf TV Smurf is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Udenhout ex-@Home
Ziggo Internet: Connect Complete/Ubee EVM3200/NG3700
DTV: CI+ Quantis CAM/Humax iHDR5200c
Berichten: 285
Standaard

CAT5(E) of CAT6 kabel is niet van belang. Beide kunnen 1Gbps aan. En tot nu is 100Mbps nog ruim genoeg.
  #45  
Oud 26 september 2009, 19:23
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TV Smurf Bekijk bericht
CAT5(E) of CAT6 kabel is niet van belang. Beide kunnen 1Gbps aan. En tot nu is 100Mbps nog ruim genoeg.
Ja, dat wist ik ook wel. Maar je sluit het lekker kort, mag ik wel. Resteert nog de vraag of de ubee verschillend omgaat met cat5 en cat6. Ook dat is een schot voor de boeg, maar dan heb je dat tenminste uitgesloten.
  #46  
Oud 26 september 2009, 19:25
HeavyD's schermafbeelding
HeavyD HeavyD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Tilburg @Ziggo
Berichten: 18
Standaard

Zoals ik al zei in het openings bericht van deze tread zit ik op +/- 20Mb/s,
Deze cat6 kabel die ik heb zit er al bijna 8 jaar aan vast.

Kan iemand mij vertellen waar ik moet zijn voor mijn Cmac nummer. B.v.d.

Laatst gewijzigd door HeavyD; 26 september 2009 om 19:35
  #47  
Oud 26 september 2009, 19:33
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HeavyD Bekijk bericht
Zoals ik al zei in het openings bericht van deze tread zit ik op +/- 20Mb/s,
Deze cat6 kabel die ik heb zit er al bijna 8 jaar aan vast.

Kan iemand mij vertellen waar ik moet zijn voor mijn Cmac nummer. B.v.d.
Gaan Ed danwel Renatus je zo vertellen. Als ze klaar zijn met eten, gok ik zo.
  #48  
Oud 26 september 2009, 20:35
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HeavyD Bekijk bericht
Zoals ik al zei in het openings bericht van deze tread zit ik op +/- 20Mb/s,
Deze cat6 kabel die ik heb zit er al bijna 8 jaar aan vast.

Kan iemand mij vertellen waar ik moet zijn voor mijn Cmac nummer. B.v.d.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vijver Bekijk bericht
Gaan Ed danwel Renatus je zo vertellen. Als ze klaar zijn met eten, gok ik zo.
Je hebt in de doos van je modem een stickervelletje gekregen. Hier zitten 4 identieke stickers op. Het bovenste nummer op elke identieke sticker is het CM MAC adres.

Al 8 jaar cat6?????
  #49  
Oud 26 september 2009, 20:48
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TV Smurf Bekijk bericht
CAT5(E) of CAT6 kabel is niet van belang. Beide kunnen 1Gbps aan. En tot nu is 100Mbps nog ruim genoeg.
Hmja, Gbit routers konden toch ook al de snelheden aan? is gewoon een onderzoekje. Cat5 gaat in ieder geval tot 100Mbit/s. Cat5 is een twijfelgeval, het kan TOT 1Gbit/s aan en cat 6 gegarandeerd. Je weet het maar nooit...

Laatst gewijzigd door Ed; 26 september 2009 om 20:59
  #50  
Oud 26 september 2009, 20:52
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Hmja, Gbit routers konden toch ook al de snelheden aan? is gewoon een onderzoekje. Cat5 gaat in ieder geval niet boven de 100Mbit/s. cat5 is een twijfelgeval, het kan TOT 1Gbit/s aan en cat 6 gegarandeerd. Je weet het maar nooit...
Maar hieruit kun je wel voorzichtig concluderen dat ongeacht de categorie kabel het 35mbit plafond bij de ubee zelf gezocht moet worden. Am I wrong?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:44.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl