Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #461  
Oud 11 november 2009, 20:59
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

Merk wel verbetering maar ben nog wat terughoudend, wat voor een reset gewoon even de stroom eraf of een hard reset pinnetje indrukken.
  #462  
Oud 11 november 2009, 21:04
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Nou???????????????????

We zeiden toch, heb even geduld!!!





En evengoed nog heerlijk ongestoord surfen tussendoor.

Wel even modem resetten!

Ik wil bij deze even de 'verantwoordelijke' mensen bedanken voor hun inzet!!!

Chapeau!
Edje, hoe kom jij aan 51.5 Mbit ?
  #463  
Oud 11 november 2009, 21:13
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Dat is goed nieuws zeg! Ik ga mijn Ubee er ook zo even tussen 'schroeven'. Wordt er een nieuwe firmware geïnstalleerd ????
Er wordt nieuwe firmware geïnstalleerd, maar eigenlijk niet merkbaar... modem komt snel online.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Merk wel verbetering maar ben nog wat terughoudend, wat voor een reset gewoon even de stroom eraf of een hard reset pinnetje indrukken.
Geloof me, ik had er ook een hard hoofd in, modem van het stroom en deze waarden. Dus er is echt wat aan gedaan! Even 5 minuten modem van het stroom halen is voldoende...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
Edje, hoe kom jij aan 51.5 Mbit ?
pieksnelheid

Gemiddeld 49Mbit/s via Usenet. Max abbo dus.
  #464  
Oud 11 november 2009, 21:19
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

20 seconden stroom eraf was al voldoende op dit moment rete stabiele verbinding 6.1Mb jezus wat een verschil zeg!!!
Nu duimen dat het zo blijft het kan dus wel en op de drukste momenten
  #465  
Oud 11 november 2009, 21:21
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Niet dat het veel uitmaakt, maar ik haal 45.2 Mbit gemiddeld. Is er iets speciaals dat jij toepast in je opstelling? Of ligt het gewoon aan de drukte van de wijkkast?

Ik vraag dit alles gewoon uit pure belangstelling
  #466  
Oud 11 november 2009, 21:24
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
20 seconden stroom eraf was al voldoende op dit moment rete stabiele verbinding 6.1Mb jezus wat een verschil zeg!!!
Nu duimen dat het zo blijft het kan dus wel en op de drukste momenten
Het was even wachten, maar wat heerlijk!!!

Ben blij dat je hetgedaan hebt en even het risico genomen hebt..

Upload ook erg stabiel...

  #467  
Oud 11 november 2009, 21:25
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
Niet dat het veel uitmaakt, maar ik haal 45.2 Mbit gemiddeld. Is er iets speciaals dat jij toepast in je opstelling? Of ligt het gewoon aan de drukte van de wijkkast?

Ik vraag dit alles gewoon uit pure belangstelling
Het kan van zoveel factoren afhangen Rutger... drukte rond dit tijdstip, ik woon in het noorden, dus veelal wat rustiger...
  #468  
Oud 11 november 2009, 21:30
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

volgens mij is iedereen in z'n sas op dit moment, haha. Geweldig dit
  #469  
Oud 11 november 2009, 21:31
Mirrrr's schermafbeelding
Mirrrr Mirrrr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Capelle aan den Ijssel cassema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee router
Berichten: 305
Standaard

En idd het surfen gaat nog steeds zeer goed . Ik ben totally happy
  #470  
Oud 11 november 2009, 21:32
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Het was even wachten, maar wat heerlijk!!!

Ben blij dat je hetgedaan hebt en even het risico genomen hebt..

Upload ook erg stabiel...

Erger nog zou vandaag de Arris er weer achter gooien maar zag al wat verbeteringen, dus toch maar even gewacht want ook zonder die reset was er al weer verbetering richting de 4900kb/s.
Na de reset lijkt het een andere modem.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:32.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl