Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #431  
Oud 9 november 2009, 23:16
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Kom op zeg Pierre, je weet net zo goed als vele anderen dat we ons er voor in zetten... nu suggereer je wel dingen, die je gewoon niet mag en kan doen.

Wees blij dat er mensen zijn die er wel wat aan doen en niet afwachten!!!

Laat aub de achting over jou niet zakken... en nu heb ik veel belangrijkere dingen te doen. Suc6 vannacht.
Ed, ik post hier niet om van wie dan ook achting te krijgen. Ik post hier omdat er duidelijk problemen zijn, en zolang deze niet opgelost zijn, actueel te houden. En met het paraderen van je korte 'verbinding' met Ziggo schiet niemand hier iets op. Of heb je misschien nieuws waar wij allemaal wat aan hebben? Ik zal wederom in achting bij je dalen, en ik bedoel dit ook niet verkeerd, maar als je die korte lijnen bezit, meldt Ziggo dat zij haar klanten ernstig in de steek laat, en een indicatie geeft wanneer ze de problemen denken opgelost te hebben. Ik denk dat ik namens vele klanten spreek, Ed!
  #432  
Oud 9 november 2009, 23:26
Sandokando's schermafbeelding
Sandokando Sandokando is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2009
Locatie: Heiloo , Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra |Arris | Linksys WRT610N
DTV: humax
Berichten: 32
Standaard




Bij de meeste hier valt de snelheid nog mee moet je bij mij eens kijken.

Het is echt drama de laatste paar dagen. De eerste weken van mijn abo haalde ik meestal ook niet de beloofde snelheid en heb ik gewacht ( met de gedachte dat het wel goed komt ) eer ik tot actie zou overgaan. Maar als het blijft zoals het nu is dan ga ik weer terug naar plus want die was wel stabiel ( met het motorola modem )
  #433  
Oud 9 november 2009, 23:31
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Ed, ik post hier niet om van wie dan ook achting te krijgen. Ik post hier omdat er duidelijk problemen zijn, en zolang deze niet opgelost zijn, actueel te houden. En met het paraderen van je korte 'verbinding' met Ziggo schiet niemand hier iets op. Of heb je misschien nieuws waar wij allemaal wat aan hebben? Ik zal wederom in achting bij je dalen, en ik bedoel dit ook niet verkeerd, maar als je die korte lijnen bezit, meldt Ziggo dat zij haar klanten ernstig in de steek laat, en een indicatie geeft wanneer ze de problemen denken opgelost te hebben. Ik denk dat ik namens vele klanten spreek, Ed!
Pierre... je staat nog steeds hoog in het vaandel, maar heb aub geduld!!! De termijn dat alles opgelost is, is helaas niet te noemen, daar kan IK ook niets aan doen. Maar heb geduld aub (het is techniek). Ja, ik weet het, ik wacht ook al weken... maar het is even niets anders...

Het komt goed...
  #434  
Oud 9 november 2009, 23:34
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sandokando Bekijk bericht



Bij de meeste hier valt de snelheid nog mee moet je bij mij eens kijken.

Het is echt drama de laatste paar dagen. De eerste weken van mijn abo haalde ik meestal ook niet de beloofde snelheid en heb ik gewacht ( met de gedachte dat het wel goed komt ) eer ik tot actie zou overgaan. Maar als het blijft zoals het nu is dan ga ik weer terug naar plus want die was wel stabiel ( met het motorola modem )
Regio gebonden, daar gaat het hier niet om in dit topic. Hier gaat het om de Ubee en usenet

Zat topics elders om te klagen...
  #435  
Oud 10 november 2009, 12:50
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

yeah, 24GB download in 100MB rars verpakt met 4 lijntjes SSL:
5.02MB/s. (Dit is voor het eerst dat ik de 5MB/s barriere heb verbroken met Usenet) Ik ben tevree voor heel even dan, want hij zit nu weer op 3.72MB/s
Maar ik heb hem gehaald , lang leve de Ubee

Ziehier, wat een bergtop en wat een alpenlandschap


maar het kan nóg gekker endus mooier

Laatst gewijzigd door rutger89; 10 november 2009 om 14:13
  #436  
Oud 10 november 2009, 20:51
jaapie18's schermafbeelding
jaapie18 jaapie18 is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2008
Locatie: Vriezenveen/@home
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
yeah, 24GB download in 100MB rars verpakt met 4 lijntjes SSL:
5.02MB/s. (Dit is voor het eerst dat ik de 5MB/s barriere heb verbroken met Usenet) Ik ben tevree voor heel even dan, want hij zit nu weer op 3.72MB/s
Maar ik heb hem gehaald , lang leve de Ubee

Ziehier, wat een bergtop en wat een alpenlandschap


maar het kan nóg gekker endus mooier
Welke newsserver gebruik jij trouwens?
  #437  
Oud 10 november 2009, 21:47
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaapie18 Bekijk bericht
Welke newsserver gebruik jij trouwens?
2 lijntjes Eweka(119) & 4 lijntjes Usenet4u(443 SSL)
  #438  
Oud 10 november 2009, 21:57
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Pierre... je staat nog steeds hoog in het vaandel, maar heb aub geduld!!! De termijn dat alles opgelost is, is helaas niet te noemen, daar kan IK ook niets aan doen. Maar heb geduld aub (het is techniek). Ja, ik weet het, ik wacht ook al weken... maar het is even niets anders...

Het komt goed...
Beste Ed, ik weet dat het goedkomt, en ik weet ook dat we het niet kunnen forceren. Maar, ik vind wel dat we dit probleem onder de aandacht moeten blijven houden, al is het maar om Ziggo niet in slaap te laten sussen...

Het zijn blijkbaar niet alle gebieden die de problemen hebben, dan kan je niet anders dan de conclusie trekken dat het een combinatie is van het Ubee modem en de CMTS. Toch?
  #439  
Oud 10 november 2009, 22:05
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Wel alle gebieden. Heeft er al iemand gepost met een strakke usenet-ubee speed? En ik stel de vraag voor de 3e keer: wat doet de ubee in A'foort? Zit hij daar ook op 4.4mb/sec. Of wellicht 8mb/s daar waar dat meer zou moeten kunnen zijn? Test niemand dit?
  #440  
Oud 10 november 2009, 22:08
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Beste Ed, ik weet dat het goedkomt, en ik weet ook dat we het niet kunnen forceren. Maar, ik vind wel dat we dit probleem onder de aandacht moeten blijven houden, al is het maar om Ziggo niet in slaap te laten sussen...

Het zijn blijkbaar niet alle gebieden die de problemen hebben, dan kan je niet anders dan de conclusie trekken dat het een combinatie is van het Ubee modem en de CMTS. Toch?
En met de CMTS'en zijn ze ook bezig...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:52.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl