Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #381  
Oud 6 november 2009, 00:20
Rhodanos's schermafbeelding
Rhodanos Rhodanos is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 april 2008
Locatie: Hoogeveen, @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra, Ubee EVM3200, Netgear WNDR3700
DTV: Humax iHDR 5050-C
Berichten: 208
Standaard

Ik werk overigens met een draadloze router, dus de de bedrade snelheid had nog hoger kunnen zitten.
  #382  
Oud 6 november 2009, 11:33
kontknager's schermafbeelding
kontknager kontknager is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 september 2009
Locatie: Randstad, oud casema AIE EXTRA
Ziggo Internet: AIE Extra Ubee + Arris
DTV: Cisco
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Overdrijven is ook een vak. Of krijg jij pas in februari 2010 je 50Mbit lijn?



Dat ziet er al beter uit, bij mij was er geen verbetering / verslechtering te merken vandaag.
Gewoon een ventilator op je ubee modem richten dan gaat het al een stuk beter
  #383  
Oud 6 november 2009, 13:30
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kontknager Bekijk bericht
Gewoon een ventilator op je ubee modem richten dan gaat het al een stuk beter
Maar het gaat er toch niet zo zeer om dat de Ubee het te warm krijgt?
Het is toch gewoon een firmware probleem? Althans, laten we hopen dat het niet hardwarematig is
  #384  
Oud 6 november 2009, 13:34
kontknager's schermafbeelding
kontknager kontknager is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 september 2009
Locatie: Randstad, oud casema AIE EXTRA
Ziggo Internet: AIE Extra Ubee + Arris
DTV: Cisco
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
Maar het gaat er toch niet zo zeer om dat de Ubee het te warm krijgt?
Het is toch gewoon een firmware probleem? Althans, laten we hopen dat het niet hardwarematig is
Het is 1 van de problemen. Een ander probleem is dat ie niet goed overweg kan met meerdere connecties (zoals news)
  #385  
Oud 6 november 2009, 13:43
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kontknager Bekijk bericht
Het is 1 van de problemen. Een ander probleem is dat ie niet goed overweg kan met meerdere connecties (zoals news)
precies, dat was me inderdaad ook opgevallen. Ik had het ook ergens vernomen in dit topic. Ik vraag me alleen wel af, hoe dat in de toekomst gaat met de 120Mbit. Het lijkt me echt geen probleem wat d.m.v. een firmware update zo makkelijk op te lossen is.
  #386  
Oud 6 november 2009, 16:04
kontknager's schermafbeelding
kontknager kontknager is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 september 2009
Locatie: Randstad, oud casema AIE EXTRA
Ziggo Internet: AIE Extra Ubee + Arris
DTV: Cisco
Berichten: 88
Standaard

Neem astraweb, dan kan je volle bak downloaden Heb ook nog nooit bestanden gezien die buiten de retentie vielen. Is iets van 435 dagen dacht ik.
  #387  
Oud 6 november 2009, 16:05
kontknager's schermafbeelding
kontknager kontknager is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 september 2009
Locatie: Randstad, oud casema AIE EXTRA
Ziggo Internet: AIE Extra Ubee + Arris
DTV: Cisco
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
precies, dat was me inderdaad ook opgevallen. Ik had het ook ergens vernomen in dit topic. Ik vraag me alleen wel af, hoe dat in de toekomst gaat met de 120Mbit. Het lijkt me echt geen probleem wat d.m.v. een firmware update zo makkelijk op te lossen is.
Inderdaad, misschien wat voorbarig.. maar ik denk ze alle modems terug moeten halen binnenkort. Dure grap dus. Maargoed ze blijven die dingen vrolijk uitleveren aan nieuwe klanten. Stuk voor stuk producten die niet goed werken.
  #388  
Oud 6 november 2009, 18:40
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kontknager Bekijk bericht
Inderdaad, misschien wat voorbarig.. maar ik denk ze alle modems terug moeten halen binnenkort. Dure grap dus. Maargoed ze blijven die dingen vrolijk uitleveren aan nieuwe klanten. Stuk voor stuk producten die niet goed werken.
Dat lijkt me dan een heeele domme zet van ziggo laten we er dus maar van uit gaan dat het aan de firmware ligt
  #389  
Oud 6 november 2009, 21:19
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

Vandaag maar weer eens de Ubee er achter geknupt, mijn Arris gaat even in de doos eerste testen met Usenet vallen niet tegen het schommelt nog steeds meer als Arris maar de schommelingen zijn minder groot nu tussen de 5,1 tot 6,0 Mb met een gemiddelde van 5463 is het zeker niet meer slecht te noemen.

Kreeg vandaag een mail van ziggo dat mijn nieuwe snelheid geactiveerd zou worden en was dus nieuwschierig als de komende dagen dit gemmideld gehandhaafd blijft, blijf ik nog even met de Ubee testen.
  #390  
Oud 6 november 2009, 21:29
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Vandaag maar weer eens de Ubee er achter geknupt, mijn Arris gaat even in de doos eerste testen met Usenet vallen niet tegen het schommelt nog steeds meer als Arris maar de schommelingen zijn minder groot nu tussen de 5,1 tot 6,0 Mb met een gemiddelde van 5463 is het zeker niet meer slecht te noemen.

Kreeg vandaag een mail van ziggo dat mijn nieuwe snelheid geactiveerd zou worden en was dus nieuwschierig als de komende dagen dit gemmideld gehandhaafd blijft, blijf ik nog even met de Ubee testen.
Dat is inderdaad een behoorlijke verbetering, en dat zonder een Firmware update blijkbaar. Zou ik mijn Ubee ook nog even aansluiten zo?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:59.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl