Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #211  
Oud 16 oktober 2009, 19:02
Nooky's schermafbeelding
Nooky Nooky is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Enschede / @Home
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Arris TM702B
DTV: Dreambox DM800 HD
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Arris heeft een down stream tot 220mbit en een up stream tot 122mbit dus wat Ziggo je vertelt is gewoon bullshit.
De modem kan de snelheid makkelijk aan met 4 bounded channels

De Ubee heeft wel 8 bounded channels en kan tot 320mbit en 160 up volgens mij maar als hij in nntp andere praktijk downloads maar 2/3 aankan heb je er geen hol aan.
Okay, da's nog mooier dan, zitten we tot 220Mb/s goed. Op de Arris-site staat nl dat deze (TM702B) tot 160 Mb/s gaat.

Ziggo had het idd erover dat er Ubee's waren in het verleden die maar 3 van de 4 kanalen gebruiken (ouder type Ubee wellicht, vanwege de 4 kanalen?); de mijne kwam wel met 8 van de 8 binnen...
Ik ben benieuwd wat Ziggo me gaat melden volgende week.

(P.S. Las net trouwens dat ze in Portugal al 1Gb/s over de kabel krijgen )
  #212  
Oud 16 oktober 2009, 19:12
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nooky Bekijk bericht
Okay, da's nog mooier dan, zitten we tot 220Mb/s goed. Op de Arris-site staat nl dat deze (TM702B) tot 160 Mb/s gaat.

Ziggo had het idd erover dat er Ubee's waren in het verleden die maar 3 van de 4 kanalen gebruiken (ouder type Ubee wellicht, vanwege de 4 kanalen?); de mijne kwam wel met 8 van de 8 binnen...
Ik ben benieuwd wat Ziggo me gaat melden volgende week.

(P.S. Las net trouwens dat ze in Portugal al 1Gb/s over de kabel krijgen )
Echt datasheet uit dezelfde Arris site
Application:
With millions of Touchstone Telephony Modems shipped, ARRIS is pleased to release our Euro-DOCSIS 3.0 next generation residential product family. The Touchstone TM702B is a dual mode Euro-DOCSIS 3.0 and DOCSIS® 3.0 Embedded Media Terminal Adaptor (E-MTA) that delivers two lines of primary line Voice over IP (VoIP) and ultra-high speed data access. With Euro-DOCSIS 3.0 channel bonding, cable operators can offer data services at speeds greater than 220 Mbps to their subscribers to compete against VDSL and Fiber to the home threats. The TM702B contains both DOCSIS and Euro-DOCSIS within the same modem to support dual mode cable plants. The TM702B is backwards compatible with legacy DOCSIS/Euro-DOCSIS 1.0, 1.1, and 2.0 cable equipment and can be deployed without service interruption.

http://www.arrisi.com/product_catalo...2_TM702B-D.pdf
  #213  
Oud 16 oktober 2009, 19:16
Nooky's schermafbeelding
Nooky Nooky is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Enschede / @Home
Ziggo Internet: Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Arris TM702B
DTV: Dreambox DM800 HD
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Echt datasheet uit dezelfde Arris site
Application:
With millions of Touchstone Telephony Modems shipped, ARRIS is pleased to release our Euro-DOCSIS 3.0 next generation residential product family. The Touchstone TM702B is a dual mode Euro-DOCSIS 3.0 and DOCSIS® 3.0 Embedded Media Terminal Adaptor (E-MTA) that delivers two lines of primary line Voice over IP (VoIP) and ultra-high speed data access. With Euro-DOCSIS 3.0 channel bonding, cable operators can offer data services at speeds greater than 220 Mbps to their subscribers to compete against VDSL and Fiber to the home threats. The TM702B contains both DOCSIS and Euro-DOCSIS within the same modem to support dual mode cable plants. The TM702B is backwards compatible with legacy DOCSIS/Euro-DOCSIS 1.0, 1.1, and 2.0 cable equipment and can be deployed without service interruption.

http://www.arrisi.com/product_catalo...2_TM702B-D.pdf
Sorry, klopt. zie nu dat ik bij de TM702G gekeken heb...
  #214  
Oud 16 oktober 2009, 19:22
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Als ik dit zo lees kan gewoon de arris er achter blijven ook als het 120mbit wordt of zie ik dat verkeerd
  #215  
Oud 16 oktober 2009, 19:31
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grensstreek Bekijk bericht
Als ik dit zo lees kan gewoon de arris er achter blijven ook als het 120mbit wordt of zie ik dat verkeerd
Ik ben in ieder geval niet van plan om hem op te sturen totdat de Ubee perikelen zijn opgelost, dit met medeweten en toestemming van Ziggo
  #216  
Oud 16 oktober 2009, 19:58
bosman.hans's schermafbeelding
bosman.hans bosman.hans is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 oktober 2009
Locatie: Raalte
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra/Ubee modem
Berichten: 3
Standaard

Hallo,

Ik zit nu zelf ook bij ziggo, en heb ook problemen met de snelheid als ik download met nieuwsgroepen. Speedtest.net geeft wel gewoon netjes volledige snelheid.

Heb daarover ook gebeld met ziggo en hun het probleem voorgelegd. (heb ook een Ubee modem)
Eerst was er al een afspraak gemaakt zodat er een monteur zou langskomen.
Deze is helaas vandaag geannuleerd.

Daar heb ik toen weer over terug gebeld en als nog geprobeerd een monteur te laten langskomen of gewoon een ander modem (Arris) toe te sturen. Dit was niet mogelijk, omdat het volgens hun niet aan het modem ligt. Heb met 2 verschillende personen gesproken, maar bij beide kreeg ik het niet voor elkaar. Terwijl het eerder al door een ander persoon was toegezegd.

Wie weet wat ik nu nog kan proberen om als nog een Arris modem te krijgen?
  #217  
Oud 16 oktober 2009, 20:18
grensstreek's schermafbeelding
grensstreek grensstreek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2009
Locatie: Twente / Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 extra / Ubee doc3
DTV: Humax IRHD5050-C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Ik ben in ieder geval niet van plan om hem op te sturen totdat de Ubee perikelen zijn opgelost, dit met medeweten en toestemming van Ziggo

Ik sluit me helemaal bij u aan ook hier heeft ziggo me terug gezet op de arris omdat de ubee niet doet wat die moet doen en stuur ook nog niks terug
  #218  
Oud 16 oktober 2009, 22:59
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect & Play Max / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bosman.hans Bekijk bericht
Daar heb ik toen weer over terug gebeld en als nog geprobeerd een monteur te laten langskomen of gewoon een ander modem (Arris) toe te sturen. Dit was niet mogelijk, omdat het volgens hun niet aan het modem ligt. Heb met 2 verschillende personen gesproken, maar bij beide kreeg ik het niet voor elkaar. Terwijl het eerder al door een ander persoon was toegezegd.

Wie weet wat ik nu nog kan proberen om als nog een Arris modem te krijgen?
Denk dat het enige wat je kan proberen is blijven proberen. Ik heb de vraag over het omruilen van het modem eenmaal gesteld aan een medewerker van het webcare team, maar ruilen zit er niet in.

Het modem is ook niet defect, er zijn alleen wat beperkingen met newsservers. Dit zal via een firmware en/of aanpassing van de CMTS opgelost gaan worden.
  #219  
Oud 17 oktober 2009, 07:29
aki's schermafbeelding
aki aki is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: bergen op zoom Ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 exta / eredivisie live/ Net gemist/ arris TM702A /Sitecom WL351, 300N X3 - Pure E-motion
DTV: samsung Digital decoder / humax decoder / Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 43
Lightbulb

Bij het webcare team moet je niet zijn
van deze kreeg ik ook een mail dat er geen monteur kwam om een modem te ruilen
je moet de technische dienst aan de lijn krijgen bij deze heb ik ook gezegd dat ik niet te vreden was over het ubee modem
heeft toen een paar testen gedaan zoals firewale uit ping test en ziggo speedtest veilige modus
toen zij hij je moet volle snelheid halen en de upload was ook niet goed
daarom werd er de dag erna het arris modem geruild door de monteur
die zij dat er nog geen update was voor het ubee modem was
de monteur zij ook bij de ene werkt et ubee modem beter en bij de ander het arris modem
  #220  
Oud 17 oktober 2009, 10:21
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect & Play Max / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aki Bekijk bericht
Bij het webcare team moet je niet zijn
van deze kreeg ik ook een mail dat er geen monteur kwam om een modem te ruilen
Ruilen voor het ruilen doen ze terecht niet lijkt mij, alleen als er een aanwijsbaar technisch probleem is. Wordt anders een dure aangelegenheid.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aki Bekijk bericht
je moet de technische dienst aan de lijn krijgen bij deze heb ik ook gezegd dat ik niet te vreden was over het ubee modem
heeft toen een paar testen gedaan zoals firewale uit ping test en ziggo speedtest veilige modus
toen zij hij je moet volle snelheid halen en de upload was ook niet goed
daarom werd er de dag erna het arris modem geruild door de monteur
die zij dat er nog geen update was voor het ubee modem was
Hieruit lees ik dat het Ubee modem bij jou sowieso niet de volledige snelheid haalde, en niet alleen niet bij newsservers. Dan kan dat inderdaad een reden zijn om het modem te verwisselen. Bosman.Hans haalt wel de goede snelheid in speedtests.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aki Bekijk bericht
de monteur zij ook bij de ene werkt et ubee modem beter en bij de ander het arris modem
Bij jou is dat dan het arris modem.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:09.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl