Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #181  
Oud 6 oktober 2009, 21:11
schoft's schermafbeelding
schoft schoft is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 2 oktober 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: aie-extra / ubee evn3200
Berichten: 26
Standaard

Ik heb vandaag bij news steeds rond de 500KB
Torrent upload blijft ook vaak hangen rond de 200KB..
Dus heb ik nu schijnbaar een ong. 5Mb/2Mb abbo
  #182  
Oud 7 oktober 2009, 03:03
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schoft Bekijk bericht
Ik heb vandaag bij news steeds rond de 500KB
Torrent upload blijft ook vaak hangen rond de 200KB..
Dus heb ik nu schijnbaar een ong. 5Mb/2Mb abbo
Ik haal nog steeds 32Mbit/s... mag niet klagen. Ik wacht geduldig af...
  #183  
Oud 8 oktober 2009, 22:04
Mokerhamer's schermafbeelding
Mokerhamer Mokerhamer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2009
Locatie: culemborg
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra Netgear WNR3500v2
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Ik haal nog steeds 32Mbit/s... mag niet klagen. Ik wacht geduldig af...
Dat komt waarschijnelijk omdat jij nog de oude fireware software hebt, als je de ubee uit en aan zet heb je een slome snelheid.

meer info:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=21114
laatste post van mij
  #184  
Oud 8 oktober 2009, 22:05
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mokerhamer Bekijk bericht
Dat komt waarschijnelijk omdat jij nog de oude fireware software hebt, als je de ubee uit en aan zet heb je een slome snelheid.

meer info:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=21114
laatste post van mij
Heb ik al gereageerd en wat jij nu zegt, was hier al bekend, even lezen
  #185  
Oud 10 oktober 2009, 14:26
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

Vandaag naar aanleiding van een mailtje de Ubee er weer achter gezet, ik vind dat er geen hol verbeterd is, nieuwsgroepen, rapidshare is nog steeds dramatisch vergeleken met de Arris.

Het wordt nu onder hand wel tijd dat ze er wat aan gaan doen, wat heb je nu aan een leuke speedtest als de praktijk dan zwaar tegenvalt.

Stage Download
[Time-Taken]: 33 minutes 20 seconds
[Avg-Speed]: 2380kB/s --Ubee man met da's 20 mbit ipv 50
  #186  
Oud 10 oktober 2009, 14:29
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Vandaag naar aanleiding van een mailtje de Ubee er weer achter gezet, ik vind dat er geen hol verbeterd is, nieuwsgroepen, rapidshare is nog steeds dramatisch vergeleken met de Arris.

Het wordt nu onder hand wel tijd dat ze er wat aan gaan doen, wat heb je nu aan een leuke speedtest als de praktijk dan zwaar tegenvalt.

Stage Download
[Time-Taken]: 33 minutes 20 seconds
[Avg-Speed]: 2380kB/s --Ubee man met da's 20 mbit ipv 50
Er is ook nog geen firmwareupdate, dus tot die tijd hoef je nie te testen...
  #187  
Oud 10 oktober 2009, 14:57
satdoxter's schermafbeelding
satdoxter satdoxter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Samsung DCB-H380 (HDTV)
Berichten: 141
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Er is ook nog geen firmwareupdate, dus tot die tijd hoef je nie te testen...
Nou Volgens de helpdesk medewerker is er afgelopen maandag nieuwe firmware los gelaten of ik even 20 seconden het resetknopje wou vasthouden en dan kijken of er met de nieuwe firmware alles beter werdt.

Helaas is het denk ik nog slechter geworden als voorheen.

Maar ook hij adviseerde mij de Arris terug te plaatsen en de forums maar weer in de gaten te houden.
  #188  
Oud 10 oktober 2009, 15:56
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect & Play Max / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Nou Volgens de helpdesk medewerker is er afgelopen maandag nieuwe firmware los gelaten of ik even 20 seconden het resetknopje wou vasthouden en dan kijken of er met de nieuwe firmware alles beter werdt.
Mijn Ubee modem is van de week een aantal keren 'spontaan' gereset, echter heeft dit geen verslechtering of verbetering gegeven.

Lijkt er op dat ze op de helpdesk wat firmwares door elkaar halen.
  #189  
Oud 10 oktober 2009, 19:52
Darkraven's schermafbeelding
Darkraven Darkraven is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 februari 2009
Locatie: Franeker/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1extra , Arris Touchstone TM702A/B
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Ik haal nog steeds 32Mbit/s... mag niet klagen. Ik wacht geduldig af..
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Er is ook nog geen firmwareupdate, dus tot die tijd hoef je nie te testen...


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Mijn Ubee modem is van de week een aantal keren 'spontaan' gereset, echter heeft dit geen verslechtering of verbetering gegeven.

Lijkt er op dat ze op de helpdesk wat firmwares door elkaar halen.
En Ed zal het wel weten , hij werkt voor ZIGGO ( arme man ) geintjuh

Laatst gewijzigd door Darkraven; 10 oktober 2009 om 20:00
  #190  
Oud 10 oktober 2009, 21:59
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Darkraven Bekijk bericht
En Ed zal het wel weten , hij werkt voor ZIGGO ( arme man ) geintjuh
Werk ik voor Ziggo?




Even bankrekening checken...

Nee, toch niet dus

Laatst gewijzigd door Ed; 11 oktober 2009 om 16:21
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:43.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl