Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 23 september 2009, 19:31
caution's schermafbeelding
caution caution is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Ziggo Internet: All in One
Berichten: 14
Standaard wat mag wel wat niet

He mensen,

Zins kort studeer ik ICT nivo 3 dit houd in dat ik uit een dik boek over windows server 2003 allelei dingen moet maken en configuren.
Waar onderandere ook:

Active directory
DNS server
DHCP server
mailserver

nou is de vraag aan jullie zou ik dit gewoon allemaal kunnen maken met Z3 ziggo abbo ?

laat het me even weten voor dat zo bij me op de stop staan
  #2  
Oud 23 september 2009, 21:24
caution's schermafbeelding
caution caution is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Ziggo Internet: All in One
Berichten: 14
Standaard

Is zeker een moeilijke vraag denk ?
  #3  
Oud 23 september 2009, 22:33
volkoren's schermafbeelding
volkoren volkoren is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra
Berichten: 89
Standaard

Ik denk dat je niet helemaal begrijpt wat het inhoudt. Je kunt de Windows server simpelweg in een LAN opzetten - geen Internet verbinding vereist (ja, zelfs de mail server kun je enkel intern gebruiken.)

Laatst gewijzigd door volkoren; 23 september 2009 om 22:46
  #4  
Oud 24 september 2009, 12:19
caution's schermafbeelding
caution caution is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Ziggo Internet: All in One
Berichten: 14
Standaard

Dat weet ik , maar het idee er achter is wel zo dat de clients die op de server in loggen gewoon internet verbinding behouden.
Dus als je Local gaat zitten dan heeft de rest geen internet.

Laatst gewijzigd door caution; 24 september 2009 om 12:25
  #5  
Oud 28 september 2009, 10:53
kontknager's schermafbeelding
kontknager kontknager is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 september 2009
Locatie: Randstad, oud casema AIE EXTRA
Ziggo Internet: AIE Extra Ubee + Arris
DTV: Cisco
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door caution Bekijk bericht
Dat weet ik , maar het idee er achter is wel zo dat de clients die op de server in loggen gewoon internet verbinding behouden.
Dus als je Local gaat zitten dan heeft de rest geen internet.
Als je het goed wilt aanpakken dan moet je een ISA server opzetten, voor internet toegang. Als dit niet kan dan moet je zorgen dat de clients een secundaire dns server hebben en een juiste gateway die naar het internet toewijst, of eventuel spelen met de routering in je dos prompt (route command)
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:11.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl