Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 23 september 2009, 07:40
hbruinsma's schermafbeelding
hbruinsma hbruinsma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 september 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Sony Bravia met Alphacrypt
Berichten: 3
Standaard EPG informatie niet compleet (AC + Sony KDL-26T3000)

Sinds een maand krijg ik alleen nog maar EPG titels binnen en niet de omschrijvingen over b.v. de uitgezonden aflevering.
Ik heb de kaart voorzien van 3.19, maar dit lost het probleem niet op.
Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem en misschien met een oplossing?

Cheers.
  #2  
Oud 23 september 2009, 09:32
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.917
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hbruinsma Bekijk bericht
Sinds een maand krijg ik alleen nog maar EPG titels binnen en niet de omschrijvingen over b.v. de uitgezonden aflevering.
Ik heb de kaart voorzien van 3.19, maar dit lost het probleem niet op.
Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem en misschien met een oplossing?
Heeft niets met de AlphaCrypt Classic CAM te maken. Een CAM heeft immers alleen maar als taak om de decryptie te verwijderen van het weer te geven kanaal. Het is dus geen digitale ontvanger in PCMCIA kaartvorm. Heb je misschien bij de digitale instellingen van de "vaandel modues" van de TV aangegeven dat je de kleine uitvoering wil hebben? In dat geval laat de TV namelijk alleen maar de programma titel en aanvangstijd zien.
  #3  
Oud 23 september 2009, 10:04
hbruinsma's schermafbeelding
hbruinsma hbruinsma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 september 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Sony Bravia met Alphacrypt
Berichten: 3
Standaard

Niet dat ik me kan heugen, ik zal eens kijken. Bedankt voor je antwoord!
__________________
Cheers.
  #4  
Oud 24 september 2009, 08:24
hbruinsma's schermafbeelding
hbruinsma hbruinsma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 september 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Sony Bravia met Alphacrypt
Berichten: 3
Standaard

Het lag niet aan de instelling op de TV.
Ik heb de ontvangstmodus van de AC omgezet in Single ipv multiple, en iets met dbox veranderd.
Het werkt nou weer, dank je wel voor het meedenken.
__________________
Cheers.
  #5  
Oud 14 oktober 2009, 20:05
jwfchris's schermafbeelding
jwfchris jwfchris is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 februari 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 2
Standaard

Dag Hbruinsma,

Kun je mij zeggen welke instellingen je precies hebt ingevuld? Voor de alphacrypt.

Ik heb Single ingesteld en dbox op off gezet, maar het werkt nog steeds niet.

Alvast bedankt.

Gr.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Labels
alphacrypt, sony 26t3000



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:05.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl