Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 25 september 2009, 15:02
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

De NL 1,2,3, HD zijn bij mij wel op 123. Ook met dezelfde casema frequenties
  #62  
Oud 26 september 2009, 10:49
Vaagfiguur's schermafbeelding
Vaagfiguur Vaagfiguur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Enschede @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 37PFL9604H/12 met Smit CI+
Berichten: 13
Standaard

Op mijn 37PFL9604 met de laatste update kan ik geen ondertiteling krijgen op b.v. Discovery Science en History channel.

Is dit ook een van de bugs??
  #63  
Oud 26 september 2009, 11:14
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vaagfiguur Bekijk bericht
Op mijn 37PFL9604 met de laatste update kan ik geen ondertiteling krijgen op b.v. Discovery Science en History channel.

Is dit ook een van de bugs??

Bij mij hetzelfde. Maar geldt ook nog op wat meer zenders als sciFi, 13 sthreet. wat mij betreft een van de bugs, naast teletekst, maar ik weet niet of dit Philips specifiek is of dat alle CI+ er op dit moment last van hebben
  #64  
Oud 26 september 2009, 12:15
Jackson's schermafbeelding
Jackson Jackson is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2005
Locatie: IJmuiden
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CAM CI+
Berichten: 4
Standaard

Ik heb sinds een paar dagen een CAM CI+ in mijn bezit.
Natuurlijk direct geprobeert maar zonder succes.

Mijn tv: 42PFL7404

Ik heb geprobeert de zenders te installeren zonder de module erin.
Hij vind hier 259 digitale zenders.
Zet de tv uit, duw de module incl smartcard erin.
tv weer aan en geeft prima NED1 weer. Alleen niet in HD.
Dan komt het Authenticating naar voren. Hier blijft 5-10 sec op staan en dan verdwijnt het schermpje weer.
Als ik dan zap naar NED2, komt weer het Authenticating. Hier blijft hij maar hangen op 1/5 completed. Hij kan hier uren op staan maar gebuert echt niets.

Ik heb geprobeert de zenders te installeren met de module erin.
Hij vind hier ook weer 259 digitale zenders.
Weer alleen NED1 en ook weer niet in HD.

Volgens de winkel waar ik de module gekocht heb.
Moest ik de tv op stand-by hebben.
Module erin schuiven.
TV aan en zenders laten installeren.
Zodra zenders geinstalleerd.
Ziggo bellen via 0900-2020000.
Ding activeren en klaar.
Het zou dan moeten werken binnen enkele minuten maar helaas.

Ik weet het niet meer wat ik het beste kan doen.
Iemand???
  #65  
Oud 26 september 2009, 12:35
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

@Jackson,

Heb je de laatste versie van de firmware gedownload van de site van Philips?
(Ik heb ook een 7404 en die werkt wel)
  #66  
Oud 26 september 2009, 13:28
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Zojuist de nieuwe firmware (000.026.058.005) geinstalleerd op mijn 42pfl9664. Eindelijk werkt het en krijg ik niet meer de Authenticating error!

Voorheen had ik ned 1,2,3 op positie 1,2,3 en de HD versies op 71,72,73. Nu is het juist andersom, dus dat is prettig. De authenticatie zelf duurde volgens mij nog geen minuut.

Het zappen is wel beduidend langzamer dan op mijn humax, maar dat is misschien ook even wennen...

Rare is wel dat ik de tv 2 keer aan en uit heb gezet en dat ik elke keer weer het authenticatie proces moet doorlopen? Is dat normaal, want het is behoorlijk irritant....

Laatst gewijzigd door TNG; 26 september 2009 om 13:33
  #67  
Oud 26 september 2009, 13:52
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

@TNG

Bij mij doet ie dat niet, maar ik gok dat jouw TV het na een nachtje in standby beter zal doen.
Althans, de eerste dag kreeg ik nog heel vaak een foutmelding (van de CAM module zelf) dat ik geen recht had om de zender te bekijken.
Dat was de volgende dag niet meer zo.
(Het klinkt als een kwestie met geldige certificaatjes)
  #68  
Oud 26 september 2009, 17:08
Jackson's schermafbeelding
Jackson Jackson is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2005
Locatie: IJmuiden
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CAM CI+
Berichten: 4
Standaard

Ik heb inderdaad de nieuwste firmware voor mijn tv geinstalleerd.
Dit had ook geen goed resultaat.

Hmm dan zou het gewoon moeten werken op mijn tv als het bij jou 7404 ook werkt TomF.

Welke volgorde heb jij gehanteerd?
  #69  
Oud 26 september 2009, 21:32
faethon's schermafbeelding
faethon faethon is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juli 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jackson Bekijk bericht
Ik heb inderdaad de nieuwste firmware voor mijn tv geinstalleerd.
Dit had ook geen goed resultaat.

Hmm dan zou het gewoon moeten werken op mijn tv als het bij jou 7404 ook werkt TomF.

Welke volgorde heb jij gehanteerd?
Hoi Jackson, ik heb het zelfde probleem als jij hebt. Ook een 7404/12H en dezelfde methode als jij (eerdere post van je) gehanteerd. Bij mij blijft ie ook op "authenticating 20%" hangen...

Ik lees dat er toch wat mensen zijn met een 7404 waarbij het wel is gelukt. Ben ook benieuwd naar hoe zij dat voor elkaar hebben gekregen!
  #70  
Oud 26 september 2009, 23:03
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Ik heb net nog ff gekeken bij de firmware voor de 7404, maar dat is nog steeds versie 026.038.022.
Ik las elders op het forum dat firmware versie 058.005 voor de 9000-serie niet hetzelfde is als voor de 7000/8000-serie.

Als het met een 7000-serie nog niet lukt, dan zou ik dus toch maar ff wachten tot de nieuwste 7000-firmware beschikbaar komt.
(Tja, the waiting is the hardest part )
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Labels
32pfl9604, ci+, philips, ziggo



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:36.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl