Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 24 september 2009, 13:00
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R2d2 Bekijk bericht
Helaas heeft dit ook niet geholpen. Ik had een chatsessie gestart met een van de werknemers van philips. Die gasten deden lekker makkelijk om maar gewoon te zeggen dat zo nog in de certifciering fase zitten. En ik zei maar maar dit heeft niet met de cam module te maken. Ik moet gewoon digitale zenders kunnen ontvangen toch ?
Als ik het goed begrijp heb je een 9604 met firmware 26.38.22 - right?

Zorg bij een zenderinstallatie dat je een volledige installatie ('Zenders opnieuw installeren') doet en niet 'zenders bijwerken'. Je zou voor digitale kanalen dan 3 vragen moeten krijgen: 1. Land; 2. Frequentie; 3. Netwerk ID. Bij de laatste moet je een voorloop-nul toevoegen.

Onder
'Ontvangs testen' kan je controleren of het signaal goed is.

Succes!
  #52  
Oud 24 september 2009, 14:45
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R2d2 Bekijk bericht
K*T volgensmij heb ik een hardware fout in me TV

Hij wil maar geen digitale zenders zoeken. De CAM doet het nu wel hij geeft aan authenticatie ok..

maar hij wil maar geen digitale zenders zoeken. De instelling staan op kabel de netwerk id is 372.00 weet alleen niet waar je die 5555 kan in voeren ( Als dat teminste nodig is )
Je moet de tv eerst ZONDER CAM module de zenders laten installeren, kies voor KABEL en niet antenne. Dan krijg je vanzelf de vraag naar netwerk id en frequentie.
  #53  
Oud 24 september 2009, 15:09
neorej's schermafbeelding
neorej neorej is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 september 2009
Locatie: wormer
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommie33 Bekijk bericht
Je moet de tv eerst ZONDER CAM module de zenders laten installeren, kies voor KABEL en niet antenne. Dan krijg je vanzelf de vraag naar netwerk id en frequentie.
let wel!! alle zenders opnieuw installeren, dus niet zenders updaten, en je moet een 0 voor de 5 zetten, dit werkte bij ook!!

succes!!!
  #54  
Oud 25 september 2009, 00:33
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

Ik heb nu een paar kanalen. Alleen de digitale zenders doe het niet zo. ik heb ook niet allemaal digitale zenders. De HD kanalen doen het wel. En op de anderen digital zenders zie ik alleen maar lag beeld me zwart enz..

J

Laatst gewijzigd door R2d2; 25 september 2009 om 04:10
  #55  
Oud 25 september 2009, 10:22
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R2d2 Bekijk bericht
Ik heb nu een paar kanalen. Alleen de digitale zenders doe het niet zo. ik heb ook niet allemaal digitale zenders. De HD kanalen doen het wel. En op de anderen digital zenders zie ik alleen maar lag beeld me zwart enz..

J
Je bent niet echt duidelijk...
1. heb je de laatste firmware geinstalleerd? Eindigend op 22 in jouw geval
2. Hoeveel zenders heeft je tv gevonden? hij moet meer dan 200 digitale zenders vinden (zo niet dan heb je niet voor kabel gekozen maar door Antenne bij zenders installeren)
3. Indien je voor Kabel hebt gekozen, vul dan de juiste frequentie en netwerk id in, die is voor elke regio anders!
  #56  
Oud 25 september 2009, 12:29
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

Hij had maar 90 kanalen gevonde..

ik heb de meest recente firmware.

Enne ja ik heb alles ingevoerd

met frequentie en netwerk ID
  #57  
Oud 25 september 2009, 13:33
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R2d2 Bekijk bericht
Hij had maar 90 kanalen gevonde..

ik heb de meest recente firmware.

Enne ja ik heb alles ingevoerd

met frequentie en netwerk ID
Welke tv heb je precies en welke firmware staat er nu op?
  #58  
Oud 25 september 2009, 14:47
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

Q5492-0.26.58.5

en de 37pfl9604
  #59  
Oud 25 september 2009, 14:55
Lammersh's schermafbeelding
Lammersh Lammersh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 juli 2009
Locatie: Alphen aan den Rijn /Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee EVW 3200
DTV: Philips 37PFL7606H/12 met SMiT CI+ CAM
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R2d2 Bekijk bericht
Hij had maar 90 kanalen gevonde..

ik heb de meest recente firmware.

Enne ja ik heb alles ingevoerd

met frequentie en netwerk ID
Beste Anoniem,

Hierbij enkele zaken die misschien installatie problemen kunnen geven?

1. In voormalig @Home en Multikabel gebied had je een oranje Ziggo card nodig. Casema klanten hadden een blauwe Ziggo card nodig.
Nu in het Casema gebied bij de CI+CAM een oranje kaart, klopt dit of kan dit ook problemen geven?

2. Binnen Casema (Alphen a/d Rijn) vond de tv (voor de software update) twee netwerken.
Netwerk 37200 / 5555 -> met ned 123 HD op 71,72 en 73
Netwerk 37200 / geen -> met ned 123 HD op 1, 2 en 3

Na installatie CAM bij mij ned 123 HD op 71,72 en 73, hoe is het nu mogelijk dat er gebruikers zijn die 123 HD op 1,2 en 3 hebben staan?
  #60  
Oud 25 september 2009, 15:00
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lammersh Bekijk bericht

Na installatie CAM bij mij ned 123 HD op 71,72 en 73, hoe is het nu mogelijk dat er gebruikers zijn die 123 HD op 1,2 en 3 hebben staan?
Met de laatste firmware (0.26.58.5) komen Ned 1/2/3 HD op kanaal 1/2/3. Bij eerdere firmwares op 71/72/73. Dit is onafhankelijk van het gebruik van een CAM.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Labels
32pfl9604, ci+, philips, ziggo



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:59.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl