Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 23 september 2009, 23:37
Vaagfiguur's schermafbeelding
Vaagfiguur Vaagfiguur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Enschede @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 37PFL9604H/12 met Smit CI+
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommie33 Bekijk bericht
hmm dat had ik nog niet eerder gehoord? moet je eerst de kaart activeren voor de authenticatie werkt??

Uit frustratie dat het niet werkte (na enkele keren opnieuw opstarten!) heb ik toch geprobeerd alles uit te sluiten. Voor mij heeft dit gewerkt. Misschien toeval maar toch.... Misschien het proberen waard?
  #32  
Oud 23 september 2009, 23:42
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

ja ware het niet dat ik niet in kan loggen op de site omdat ik mijn wachtwoord niet weet en het wijzigen duurt blijkbaar een paar uur...
en ze zijn telefonisch niet meer bereikbaar. nou ja morgen maar weer dan
  #33  
Oud 23 september 2009, 23:50
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

en nu doetie het ineens... na 4 keer proberen, zonder smartcard te activeren.
  #34  
Oud 23 september 2009, 23:53
Vaagfiguur's schermafbeelding
Vaagfiguur Vaagfiguur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: Enschede @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 37PFL9604H/12 met Smit CI+
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommie33 Bekijk bericht
en nu doetie het ineens... na 4 keer proberen, zonder smartcard te activeren.

Zie je maar weer. De aanhouder wint!!
Was dat van mij dan waarschijnlijk toch toeval.
  #35  
Oud 23 september 2009, 23:57
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommie33 Bekijk bericht
en nu doetie het ineens... na 4 keer proberen, zonder smartcard te activeren.
Ik ben ook bezig met de nieuwe versie. 5 keer geprobeerd, inclusief activeren. Na aanleiding van alle positieve signalen blijven proberen en:
1 - Oude smartcard erin,
2 - een minuut alle stroom eraf.
3 - En ...... werken. Morgen maar proberen met de nieuwe smartcard.
  #36  
Oud 24 september 2009, 00:02
Tommie33's schermafbeelding
Tommie33 Tommie33 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 101
Standaard

Het lijkt inderdaad de aanhouder wint te zijn.
Heeft met de smartcard niets te maken.
Ik had 3 keer geprobeerd, toen maar uitgezet en kwartier later nog een keer geprobeerd, toen werkte hij dus wel ineens
  #37  
Oud 24 september 2009, 00:54
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

K*T volgensmij heb ik een hardware fout in me TV

Hij wil maar geen digitale zenders zoeken. De CAM doet het nu wel hij geeft aan authenticatie ok..

maar hij wil maar geen digitale zenders zoeken. De instelling staan op kabel de netwerk id is 372.00 weet alleen niet waar je die 5555 kan in voeren ( Als dat teminste nodig is )

Laatst gewijzigd door R2d2; 24 september 2009 om 02:23
  #38  
Oud 24 september 2009, 08:34
coppe218's schermafbeelding
coppe218 coppe218 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Venray @home
Ziggo Internet: Arris alles in 1 extra
DTV: ir fox / samsung 9401 / CI+cam
Berichten: 21
Standaard

Netwerk ID is nodig. Je hebt neem ik aan wel de laatste firmware erop? In eerdere versies zat netwerk Id nog niet erin.
  #39  
Oud 24 september 2009, 08:45
kontheur's schermafbeelding
kontheur kontheur is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2009
Locatie: Venlo
Ziggo Internet: -
DTV: -
Berichten: 11
Standaard

Hebben jullie de firmware update door de TV automatisch laten downloaden of hebben jullie deze van de Philips website?
  #40  
Oud 24 september 2009, 09:00
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Angry

Van de website is hij inmiddels al weer weg...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Labels
32pfl9604, ci+, philips, ziggo



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:55.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl