Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 19 september 2009, 12:34
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard Werkt je TV wel of niet? Discussie bijlage

Voor de mensen waar het niet werkt: er treedt ook een authenticatie fout op als de datum van de TV fout staat.
Hebben jullie eerst de TV de goede datum laten oppikken van de kabel en daarna pas de module erin gestoken?
  #2  
Oud 19 september 2009, 13:39
coppe218's schermafbeelding
coppe218 coppe218 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Venray @home
Ziggo Internet: Arris alles in 1 extra
DTV: ir fox / samsung 9401 / CI+cam
Berichten: 21
Standaard

Hoe kan ik dat controleren? Al lijkt het mij stug, ik gebruik de tv al 2 maanden gewoon via de kabel, dus de datum moet in principe goed gaan.
  #3  
Oud 19 september 2009, 14:04
jojootje's schermafbeelding
jojootje jojootje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: Echt / Ziggo / KPN glasvezel
Ziggo Internet: Ai1+ / TL-WR1043ND
DTV: Sony KDL40-W5500/Neotion CI+/Humax 5200
Berichten: 551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coppe218 Bekijk bericht
Hoe kan ik dat controleren? Al lijkt het mij stug, ik gebruik de tv al 2 maanden gewoon via de kabel, dus de datum moet in principe goed gaan.
Hoeft niet, ligt aan de firmware van de TV en/of cam. Als daar iets geprogrammeerd is, dat ie voor of na een bepaalde stap tijdens de installatie (en dat doen we) een tijdsynchronisatie moet doen alvorens verder te gaan, dan kan dat een (mede) oorzaak zijn van het probleem dat de Philips toestellen/modelversies hebben.
Wordt ook al gesuggereerd links en rechts tijdens de authenticatie fase.
  #4  
Oud 19 september 2009, 14:28
Curioso's schermafbeelding
Curioso Curioso is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Tegelen @home
DTV: Samsung LE32B651 met Neotion
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mark69 Bekijk bericht
Datum staat bij mij gewoon goed.
TV herkent de CAM Module (Irdeto Access). Status D00-4 Card In met nummer. Dus zowel module als kaart worden herkend.
Verder Device type CAM-1659, CI+ software versie 1.1., Hardware Identification 3300).
Heb je wel een authenticatie foutmelding?
  #5  
Oud 19 september 2009, 14:34
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Bij mij staat Ned 1 op 1 en Ned 1 HD op 71....

Ik krijg geen authenticatie foutmelding, maar hij blijft gewoon hangen op authenticating 1/5...verder gebeurd er helemaal niks.....
  #6  
Oud 19 september 2009, 14:42
edwin1983's schermafbeelding
edwin1983 edwin1983 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Nieuw vennep multikabel
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mark69 Bekijk bericht
Datum staat bij mij gewoon goed.
TV herkent de CAM Module (Irdeto Access). Status D00-4 Card In met nummer. Dus zowel module als kaart worden herkend.
Verder Device type CAM-1659, CI+ software versie 1.1., Hardware Identification 3300).

Nederland 1 HD staat op 1 en is gewoon goed te zien zonder problemen.


Overigens verdere identificatie:

Type: 37PFL9604H/12
Module: Smit
Assembled in France
Serienummer: QG1B09200XXXXX
Gekocht: juni 2009
Software: Q5481-....26.38.22
(daarvoor had ik ....26.38.13 maar werkte ook niet)
werkt: niet


Iemand nog goede ideeen?
Dit had ik eerst ook. Wat bij mij werkte, Tv uitzetten. Cam eruithalen.
Kaart omdraaien en de cam er op dezelfde manier weer inzetten.
Tv weer aanzetten, ik had daarna alle zenders.

Veel geluk!
  #7  
Oud 19 september 2009, 15:01
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edwin1983 Bekijk bericht
Dit had ik eerst ook. Wat bij mij werkte, Tv uitzetten. Cam eruithalen.
Kaart omdraaien en de cam er op dezelfde manier weer inzetten.
Tv weer aanzetten, ik had daarna alle zenders.

Veel geluk!
Dank je voor je reactie. Wat je aangeeft is dat de kaart er verkeerd in zit. Het klopt, dat dit niet volledige helder uitgelegd staat in het boekje.
Ik heb de kaart op beide wijzen al geprobeerd. In de huidige staat leest hij de chips, gezien het feit dat het kaartnummer te lezen is.
  #8  
Oud 19 september 2009, 17:23
R2d2's schermafbeelding
R2d2 R2d2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: utrecht
Ziggo Internet: Alles in 1 Extre
DTV: Samsung DVB. Philips 37PFL9604 met Smit CI+ CAM
Berichten: 12
Standaard

Type: 37PFL9604H
Firmware:38.022
Land: Weet ik niet hoe kan je dit zien ?
Werkt wel/niet: Niet

Hallo,

Ik heb een 9604H

Alleen als ik de CAM module in mijn tv steek krijg ik te zien, dat de authenticatie op 20% staat en nog word uigevoerd. Alleen gebeurt er niks ?

iemand met het zelfde probleem of is dit een wel bekende probleem ?

Laatst gewijzigd door R2d2; 19 september 2009 om 17:46
  #9  
Oud 19 september 2009, 23:04
paul slap's schermafbeelding
paul slap paul slap is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: hardenberg/@home
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R2d2 Bekijk bericht
Type: 37PFL9604H
Firmware:38.022
Land: Weet ik niet hoe kan je dit zien ?
Werkt wel/niet: Niet

Hallo,

Ik heb een 9604H

Alleen als ik de CAM module in mijn tv steek krijg ik te zien, dat de authenticatie op 20% staat en nog word uigevoerd. Alleen gebeurt er niks ?

iemand met het zelfde probleem of is dit een wel bekende probleem ?
Vanmiddag een module aangeschaft en direct getest in mijn 37pfl9604h uit Frankrijk, Hier hetzelfde probleem
  #10  
Oud 19 september 2009, 23:10
wippo76's schermafbeelding
wippo76 wippo76 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juli 2009
Locatie: den helder
Berichten: 13
Standaard

heel vaag dat hij bij sommige wel werkt
snap ik niks van
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips


Labels
32pfl9604, ci+, philips, ziggo



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:27.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl