Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 9 oktober 2009, 13:51
WammesWeg's schermafbeelding
WammesWeg WammesWeg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: De Meern
Ziggo Internet: Z1
DTV: Irdeto CI+
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boedol Bekijk bericht
Ik heb ook de 32V5500 en Cam-module, maar krijg hem niet aan de praat. Nieuwste sofware van Sony gedownload en de smartcard geactiveerd. Eerst kreeg ik in ieder geval nog Net 1 digitaal, maar na het registreren is zelfs dat niet meer mogelijk. Mij tweede smartcard geprobeerd, maar ook dat levert niets op. Geen idee wat ik moet doen. Helpdesk zo goed als onbereikbaar, lekkere service.
Voor de goede orde, NED 1 HD wordt onversleuteld verzonden. Dus het wel kunnen ontvangen van dit signaal zegt niets over de (gedeeltelijke) werking van de CI+ CAM. Mocht je NED 1 HD ook zonder de CAM níet kunnen ontvangen dan moet je de oplossing echt elders zoeken.

Heb zelf een 40W5500 en in afwachting mijn bestelling een tijdje analoog + NED 1 HD gekeken,
  #22  
Oud 10 oktober 2009, 11:23
boedol's schermafbeelding
boedol boedol is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Utrecht/Casema
DTV: CAm I+
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WammesWeg Bekijk bericht
Voor de goede orde, NED 1 HD wordt onversleuteld verzonden. Dus het wel kunnen ontvangen van dit signaal zegt niets over de (gedeeltelijke) werking van de CI+ CAM. Mocht je NED 1 HD ook zonder de CAM níet kunnen ontvangen dan moet je de oplossing echt elders zoeken.

Heb zelf een 40W5500 en in afwachting mijn bestelling een tijdje analoog + NED 1 HD gekeken,
Bedankt, met de kaart andersom en met eerst aanmelden (wat ook niet in de gebruiksaanwijzing staat en anders is dan met externe digitale ontvanger) is het gelukt.
  #23  
Oud 13 oktober 2009, 08:44
_ae_'s schermafbeelding
_ae_ _ae_ is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2009
Locatie: waalwijk
Ziggo Internet: z1
DTV: smit, humax, samsung
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Bovenstaande volgorde is niet juist !
je moet de volgende stappen volgen:

1. Stekker van de tv uit stopcontact
2. Ga naar Home --> Instellingen --> Digitaal Set-Up --> Digitaal afstemming --> Digitale Automatische Afstemming
3. Dan vervolgens de stappen volgen die op het scherm komen. Dus kiezen voor kabel, frequentie invullen etc. Hierna gaat hij zoeken en vind hij als het goed is de kanalen. Ned 1 HD moet u op positie 1 staan

4. Smartcard in de CAM Ci+ module plaatsen en vervolgens in de TV. De authenicatie moet nu in 5 stappen verlopen. Als de authenicatie OK wordt getoond moet de CAM gereed zijn voor gebruik.

Ik heb bijna deze volgorde aangehouden op mijn 32v5500. Het lijkt me logisch dat je eerst stap 2 en 3 uitvoert voordat je stap 1, de stekker eruit, uitvoert

Meteen beeld, alle zender goed en de HD superstrak, geen problemen dus.
  #24  
Oud 13 oktober 2009, 20:23
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door _ae_ Bekijk bericht
Ik heb bijna deze volgorde aangehouden op mijn 32v5500. Het lijkt me logisch dat je eerst stap 2 en 3 uitvoert voordat je stap 1, de stekker eruit, uitvoert

Meteen beeld, alle zender goed en de HD superstrak, geen problemen dus.
Je hebt helemaal gelijk. Stap 1 hoort hier eigenlijk helemaal niet thuis. Beter om stap 1 helemaal te verwijderen !
  #25  
Oud 27 oktober 2009, 22:01
Alphabet's schermafbeelding
Alphabet Alphabet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2009
Locatie: Leiden Casema
Ziggo Internet: Standaard (Motorola?)
Berichten: 2
Smile smartcard CI+module & upgrade (Sony KDL 32V5500)

Dikke problemen. Na plaatsen van CI+ module ( Vrijdag jl) en goed te werken gaf de TV na een tijdje standby "programma's niet opgeslagen. Zondagavond na activeren smartcard weer even alle zenders te benaderen. Maandag weer geen enkele zender en weer geen programma's opgeslagen als mededeling. Digitaal afstemmen gaf wel de zenders maar na uitzetten TV weer "programma's niet opgeslagen". NL1 niet ook niet na verwijderen CI+ module en opnieuw digitaal setup volgen. Hierna 1.600EA upgrade getracht te laden (je weet maar nooit). TV nu geheel dood.

Inmiddels leverancier (Mediamarkt) benadert. TV wordt maandag opgehaald door CE Repair uit Dordrecht

Tv terug (12/11) hoera Alles werkt. Update naar 1.600EA uitgevoerd door CE. Ik vind de TV alleen nogal log/traag in de bediening. Heeft iemand daar ook ervaring mee? Ook bv laden van foto vanaf USB verloopt nogal happerig

Laatst gewijzigd door Alphabet; 15 november 2009 om 15:55
  #26  
Oud 27 oktober 2009, 22:45
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Over welke TV heb je het hier?

Groet,
JW
  #27  
Oud 27 oktober 2009, 23:31
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alphabet Bekijk bericht
Dikke problemen. Na plaatsen van CI+ module ( Vrijdag jl) en goed te werken gaf de TV na een tijdje standby "programma's niet opgeslagen. Zondagavond na activeren smartcard weer even alle zenders te benaderen. Maandag weer geen enkele zender en weer geen programma's opgeslagen als mededeling. Digitaal afstemmen gaf wel de zenders maar na uitzetten TV weer "programma's niet opgeslagen". NL1 niet ook niet na verwijderen CI+ module en opnieuw digitaal setup volgen. Hierna 1.600EA upgrade getracht te laden (je weet maar nooit). TV nu geheel dood.
Ik kan je alleen maar adviseren met sony contact op te nemen. Er zijn meer mensen met vergelijkbare problemen.
  #28  
Oud 28 oktober 2009, 11:22
Ro75's schermafbeelding
Ro75 Ro75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: ****
Ziggo Internet: z1 motoroloa
DTV: geen
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alphabet Bekijk bericht
Dikke problemen. Na plaatsen van CI+ module ( Vrijdag jl) en goed te werken gaf de TV na een tijdje standby "programma's niet opgeslagen. Zondagavond na activeren smartcard weer even alle zenders te benaderen. Maandag weer geen enkele zender en weer geen programma's opgeslagen als mededeling. Digitaal afstemmen gaf wel de zenders maar na uitzetten TV weer "programma's niet opgeslagen". NL1 niet ook niet na verwijderen CI+ module en opnieuw digitaal setup volgen. Hierna 1.600EA upgrade getracht te laden (je weet maar nooit). TV nu geheel dood.
Heb hetzelfde probleem!
Zie post 37w5500 dood naar update.....
  #29  
Oud 29 oktober 2009, 19:01
guusmobiel's schermafbeelding
guusmobiel guusmobiel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 april 2009
Locatie: Goirle
Ziggo Internet: all in one
DTV: humax
Berichten: 3
Standaard Smartcard Sony 32V5500 met CI+ werkt nu goed

Leverancier die zich expert noemen hadden me 4 weken geleden een CI+ module meegegeven maar bleek niet te werken. Toen ik het terugbracht zei men dat erveel terug kwamen, ze hadden ze nieteens getest. Eergisteren kwamen ze het aan huis installeren, werkt helemaal goed.
Heb 3 weken lang alle digitale zenders gratis, dat wordt veel kijken.
Heeft iemand ervaring met de optisch-audio uitgang? Heb met de digitale coax out een vertraging in mijn beeld, wat kan ik hier aan doen?

Groet Guus
  #30  
Oud 29 oktober 2009, 19:09
jojootje's schermafbeelding
jojootje jojootje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: Echt / Ziggo / KPN glasvezel
Ziggo Internet: Ai1+ / TL-WR1043ND
DTV: Sony KDL40-W5500/Neotion CI+/Humax 5200
Berichten: 551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guusmobiel Bekijk bericht
Leverancier die zich expert noemen hadden me 4 weken geleden een CI+ module meegegeven maar bleek niet te werken. Toen ik het terugbracht zei men dat erveel terug kwamen, ze hadden ze nieteens getest. Eergisteren kwamen ze het aan huis installeren, werkt helemaal goed.
Heb 3 weken lang alle digitale zenders gratis, dat wordt veel kijken.
Heeft iemand ervaring met de optisch-audio uitgang? Heb met de digitale coax out een vertraging in mijn beeld, wat kan ik hier aan doen?

Groet Guus
Werkt goed op een W5500, geen last van vertraging geluid.
Maar zeer beperkt 5.1 geluid op de diverse (HD)-zenders en dan ook nog vrij dof tov mijn TV surround.
Afhankelijk van je merk en leeftijd versterker en kan ik met diens afstandsbedienning ook nog de tv bedienen (pre-Bravia tijd).
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:53.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl