Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 19 september 2009, 18:24
henklbr's schermafbeelding
henklbr henklbr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2008
Locatie: Tilburg/@Home
Ziggo Internet: All1One-Extra/Ubee EVM3200/Linksys Smart Wi-Fi EA6500
DTV: Horizon/Samsung UE48H8000SLXXN
Berichten: 402
Standaard Ubee EVM3200 modem

Heb 't modem vandaag geïnstalleerd: lekkere snelheid; maar had er toch een vraagje over:

hoe kun je dit modem stabiel staand zetten?

Kun je 't plaatje aan de onderzijde van het modem, waar die rubbertjes zitten, draaien?

Als laatste: hoe zet ik dit modem op stby, zoals mun vorige (Motorola) ook kon?
__________________
Greeetzzz, Henk.
----------------
TV: Samsung UE48H8000SLXXN | firmware: T-GFPDEUC-1251.0 2015.07.02
Decoder: Samsung SMT-C7140B | Ver. F/W 1.01/1119 | Ver. S/W 025.002.657 (2015/08/25)
Internet/Telefoon: Ubee EVM3200
Router: Linksys Smart Wi-Fi EA6500 | firmware: 1.1.29.162351

Laatst gewijzigd door henklbr; 19 september 2009 om 18:39
  #2  
Oud 19 september 2009, 19:52
madeleine-b's schermafbeelding
madeleine-b madeleine-b is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2009
Locatie: Woerden / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / tijdelijk weer Motorola
DTV: Humax IR-C-Fox
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door henklbr Bekijk bericht
Heb 't modem vandaag geïnstalleerd: lekkere snelheid; maar had er toch een vraagje over:

hoe kun je dit modem stabiel staand zetten?

Kun je 't plaatje aan de onderzijde van het modem, waar die rubbertjes zitten, draaien?

Als laatste: hoe zet ik dit modem op stby, zoals mun vorige (Motorola) ook kon?
Ja kan, gaat alleen wat stroef.
En standbye was voor de Motorola al een tijdje uitgeschakeld hoor, de Ubee kent het gewoon niet
  #3  
Oud 21 september 2009, 19:45
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Waarom zou je het modem op standby willen zetten?
__________________

  #4  
Oud 21 september 2009, 19:47
Gizmo©'s schermafbeelding
Gizmo© Gizmo© is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Rijswijk
Berichten: 598
Standaard

Heeft geen nut je modem op stand-by te zetten. Je telefoon werkt dan namelijk ook niet meer.
  #5  
Oud 22 september 2009, 13:30
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Vroeger 'trok je de stekker er uit' om niet gestoord te worden. Met de standby-functie kan je hetzelfde bereiken, lijkt me. Of wanneer je op vakantie gaat om bv stroom te besparen en/of ongeoorloofd gebruik tegen te gaan... Zelf zou ik de functie niet snel gebruiken.
Tsja, consuments' wegen zijn soms ondoorgrondelijk ;-)
  #6  
Oud 22 september 2009, 13:58
henklbr's schermafbeelding
henklbr henklbr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2008
Locatie: Tilburg/@Home
Ziggo Internet: All1One-Extra/Ubee EVM3200/Linksys Smart Wi-Fi EA6500
DTV: Horizon/Samsung UE48H8000SLXXN
Berichten: 402
Standaard

Mijn voorgaande modem, de Motorola, had wel de mogelijkheid om op "stby" te gaan:
bovenop 't modem zat daar een knop voor . . .

De internet-verbinding ging dan op stby, maar telefonie bleef behouden: je kon dus gewoon gebeld worden en bellen!
__________________
Greeetzzz, Henk.
----------------
TV: Samsung UE48H8000SLXXN | firmware: T-GFPDEUC-1251.0 2015.07.02
Decoder: Samsung SMT-C7140B | Ver. F/W 1.01/1119 | Ver. S/W 025.002.657 (2015/08/25)
Internet/Telefoon: Ubee EVM3200
Router: Linksys Smart Wi-Fi EA6500 | firmware: 1.1.29.162351
  #7  
Oud 22 september 2009, 17:24
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Een besparing van stroom behaal je niet met het in standby zetten van het modem, dit was overigens ook al zo met het Motorola modem. Nu ja, er branden een paar ledjes minder, maar de besparing die dat oplevert zie je echt niet terug op de rekening. Het enige "voordeel" van deze functie is dat internet niet gebruikt kan worden, maar of je dit als voordeel moet zien....

Als stroombesparing de beweegreden is, dan zul de stekker eruit getrokken moeten worden.
__________________

  #8  
Oud 24 september 2009, 20:12
henklbr's schermafbeelding
henklbr henklbr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2008
Locatie: Tilburg/@Home
Ziggo Internet: All1One-Extra/Ubee EVM3200/Linksys Smart Wi-Fi EA6500
DTV: Horizon/Samsung UE48H8000SLXXN
Berichten: 402
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door madeleine-b Bekijk bericht
Ja kan, gaat alleen wat stroef.
En standbye was voor de Motorola al een tijdje uitgeschakeld hoor, de Ubee kent het gewoon niet
Tks: ff wat kracht erachter gezet, en hij staat nu lekker stabiel! . . .
__________________
Greeetzzz, Henk.
----------------
TV: Samsung UE48H8000SLXXN | firmware: T-GFPDEUC-1251.0 2015.07.02
Decoder: Samsung SMT-C7140B | Ver. F/W 1.01/1119 | Ver. S/W 025.002.657 (2015/08/25)
Internet/Telefoon: Ubee EVM3200
Router: Linksys Smart Wi-Fi EA6500 | firmware: 1.1.29.162351
  #9  
Oud 25 september 2009, 18:33
BobbyO65's schermafbeelding
BobbyO65 BobbyO65 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Amersfoort/Casema
DTV: DCB-H360RA
Berichten: 4
Standaard Ubee EVM 3200 modem

Hallo,

Ik heb sinds een paar dagen de nieuwe modem ontvangen, maar het is me nog niet gelukt hem te activeren. Ik heb hem vandaag een paar uur aan de laptop gekoppeld, maar de activatiepagina wil maar niet verschijnen.

Zijn er andere mensen met dit zelfde probleem? Zijn er mensen die een oplossing hiervoor weten?

Ik gebruik nu weer gewoon mijn oude modem (Alles-in -1 pakket) en die werkt zonder problemen.

Mvg,
BobbyO
  #10  
Oud 26 september 2009, 08:59
Gooffy's schermafbeelding
Gooffy Gooffy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 augustus 2009
Locatie: Amersfoort (3812) / Casema
Ziggo Internet: AIE-Extra / Ubee EVM3200 / Netgear WNDR3700
DTV: Humax iHDR-5200c / iRHD-5100c / ir-fox c
Berichten: 153
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BobbyO65 Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb sinds een paar dagen de nieuwe modem ontvangen, maar het is me nog niet gelukt hem te activeren. Ik heb hem vandaag een paar uur aan de laptop gekoppeld, maar de activatiepagina wil maar niet verschijnen.

Zijn er andere mensen met dit zelfde probleem? Zijn er mensen die een oplossing hiervoor weten?

Ik gebruik nu weer gewoon mijn oude modem (Alles-in -1 pakket) en die werkt zonder problemen.

Mvg,
BobbyO
Had hier het zelfde probleem alleen geen dagen zitten klooien maar na 4 uur de HD van Ziggo gebeld en was met 5 min online, staat ook in de brief dat als het na 3 pogingen van 30 min niet lukt je contact op moet nemen, en hou er rekening mee dat zodra je online bent het modem een firmware update uitvoerd en na 30 min opnieuw opstart dus laat hem het eerste uur even met rust.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:59.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl