Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 19 september 2009, 10:25
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard tv springt uit en weer aan

Zojuist iets vreemds meegemaakt, ik zet de tv aan en teletekst en een paar seconden later springt tv uit en weer aan. alle update functies staan uit.
authenticatie start was ok.
Ik weet niet of dit iets met de Ci+ CAM te maken heeft

Ik heb dit eerder nog nooit meegemaakt.

Zijn er andere sony bezitters die dit hebben meegemaakt.???


Alvast bedankt.
  #2  
Oud 19 september 2009, 10:57
jojootje's schermafbeelding
jojootje jojootje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: Echt / Ziggo / KPN glasvezel
Ziggo Internet: Ai1+ / TL-WR1043ND
DTV: Sony KDL40-W5500/Neotion CI+/Humax 5200
Berichten: 551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Zojuist iets vreemds meegemaakt, ik zet de tv aan en teletekst en een paar seconden later springt tv uit en weer aan. alle update functies staan uit.
authenticatie start was ok.
Ik weet niet of dit iets met de Ci+ CAM te maken heeft

Ik heb dit eerder nog nooit meegemaakt.

Zijn er andere sony bezitters die dit hebben meegemaakt.???


Alvast bedankt.
PKG ?

Als de infobalk nog in beeld is en je drukt op teletekst doet ie inderdaad raar, maar is nog niet uit gegaan bij mij.
  #3  
Oud 19 september 2009, 11:03
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jojootje Bekijk bericht
PKG ?

Als de infobalk nog in beeld is en je drukt op teletekst doet ie inderdaad raar, maar is nog niet uit gegaan bij mij.
PKG1.538EA, en is volgens anoniem goed.

teletekst werkt niet eens als de infobalk nog in beeld is maar dat bedoelde ik natuurlijk niet.
Ik had teletekst al opstaan en daarna sprong die uit en aan.

Vreemd geval toch. Ik heb geen zin om alweer fabrieksinstellingen uit te voeren, ben ik uren bezig met alles opnieuw in te stellen, niet alleen zenders maar ook beeld instellingenvan alle bronnen enzzz.

Laatst gewijzigd door twigger; 19 september 2009 om 11:12
  #4  
Oud 21 september 2009, 10:00
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard Dit kan toch niet

Zojuist weer hetzelfde alleen sprong die nu niet direct uit, eerst teletekst op Ned 1HD gekeken daarna zapte ik naar L1 en 2 seconden later sprong de tv weer uit en 2 seconden later weer aan en het gekke is dat toen die weer aan sprong weer op Ned1 HD stond terwijl die uitsprong toen die op L1 stond. Je ziet ook geen standby lampje branden als die uit springt.



Is nu 2x gebeurd zaterdag morgen en vandaag.
Ik heb zaterdag meerdere malen tv aan gezet om te kijken of het weer zou gebeuren maar ging goed.
Later ook nog fabrieksinstellingen gedaan (weer uren bezig geweest met instellingen)
Ik heb zelfs weer voor Nederland gekozen tijdens fabrieksinstellingen dus geen sorteer functie nu, maar daar ligt het dus ook niet aan.
Er moet toch iets niet goed zijn want dit mag niet zomaar gebeuren.

Laatst gewijzigd door twigger; 21 september 2009 om 10:07
  #5  
Oud 21 september 2009, 18:12
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Al contact opgenomen met Sony? Misschien een technisch mankement in de TV!

of misschien iets in de energie instellingen?
__________________
Verkoper KTV/Satelliet

Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl