Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 18 september 2009, 19:13
bierl00's schermafbeelding
bierl00 bierl00 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: 4822tx
Berichten: 3
Standaard teletekst na installatie CI+ CAM

Ik heb een Sony 37W5500 en vandaag heb ik na lang wachten een CI+ cam gekocht. Na alle opmerkingen hier op het forum door te hebben gelezen de CI+ cam geïnstalleerd. Alles werkt probleemloos, behalve teletekst. Voorheen had ik gewoon digitale tv via het bekende Humax-kastje en op elk kanaal teletekst.

Ik heb nu echter alleen teletekst op Ned 1 (HD). Bij geen van de overige kanalen heb ik teletekst. Schakel ik echter over op analoog, dan heb ik weer op elk kanaal teletekst. Heeft iemand suggesties?

Biertje
  #2  
Oud 18 september 2009, 20:13
jojootje's schermafbeelding
jojootje jojootje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: Echt / Ziggo / KPN glasvezel
Ziggo Internet: Ai1+ / TL-WR1043ND
DTV: Sony KDL40-W5500/Neotion CI+/Humax 5200
Berichten: 551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bierl00 Bekijk bericht
Ik heb een Sony 37W5500 en vandaag heb ik na lang wachten een CI+ cam gekocht. Na alle opmerkingen hier op het forum door te hebben gelezen de CI+ cam geïnstalleerd. Alles werkt probleemloos, behalve teletekst. Voorheen had ik gewoon digitale tv via het bekende Humax-kastje en op elk kanaal teletekst.

Ik heb nu echter alleen teletekst op Ned 1 (HD). Bij geen van de overige kanalen heb ik teletekst. Schakel ik echter over op analoog, dan heb ik weer op elk kanaal teletekst. Heeft iemand suggesties?

Biertje
40-W5500 PKG 1.570, mis op de bij regelmatig geraadpleegde zenders geen teletekst, Ned 1 HD,2HD,3HD, RTL4,5, SBS6, TMF, ARD, WDR, RTL+, SAT1, ARTE, L1.

Laatst gewijzigd door jojootje; 18 september 2009 om 20:19
  #3  
Oud 18 september 2009, 20:17
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

same here
  #4  
Oud 18 september 2009, 20:22
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Op de Samsung lcd werkt teletekst naar behoren, ned1,2,3, rtl,sbs, enz...
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #5  
Oud 18 september 2009, 20:48
mrandromeda's schermafbeelding
mrandromeda mrandromeda is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: tilburg/Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max
DTV: CI+ 1.3
Berichten: 34
Standaard

Ik heb de 40z5500 met firmware versie 1.570 en geen enkel probleem met teletekst.
  #6  
Oud 18 september 2009, 21:54
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jojootje Bekijk bericht
40-W5500 PKG 1.570, mis op de bij regelmatig geraadpleegde zenders geen teletekst, Ned 1 HD,2HD,3HD, RTL4,5, SBS6, TMF, ARD, WDR, RTL+, SAT1, ARTE, L1.
Je moet niet te snel op de teletext knop drukken.

Teletext op de sony's werkt pas als de info balk uit beeld is.
  #7  
Oud 19 september 2009, 10:19
ethefox's schermafbeelding
ethefox ethefox is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: Steenbergen/@Home
Ziggo Internet: alles-in-1 plus
DTV: CAM CI+
Berichten: 1
Standaard

Op de 46WE5W met firmware 1.570 ook geen probleem met teletekst.
  #8  
Oud 19 september 2009, 11:43
bierl00's schermafbeelding
bierl00 bierl00 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: 4822tx
Berichten: 3
Standaard

Voor de zekerheid nog maar eens een keer de software-update van Sony laten draaien. Alles werkt naar tevredenheid.

Bedankt voor jullie reacties.

Dit topic kan gesloten worden.

Biertje
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:57.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl