Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 18 september 2009, 18:58
thunder8's schermafbeelding
thunder8 thunder8 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 maart 2009
Locatie: Enschede, @home
Ziggo Internet: AIO Extra / Ubee Modem
DTV: Smit CI+ Cam
Berichten: 18
Standaard Geen ondertiteling 46W5500?

Sinds gisteravond heb ik de cam geïnstalleerd in me TV, echter valt me op dat de ondertiteling op bijvoorbeeld Discovery Science niet werkt. Ik heb de ondertiteling wel geselecteerd, wordt ook aangegeven in het info scherm (I+), maar is niet zichtbaar.

Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Zo nee, zou het te maken kunnen hebben met de softwareversie? (1.405EA hier)
  #2  
Oud 18 september 2009, 19:19
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Er zijn ook problemen met teletekst. Ik neem aan dat het daarmee te maken heeft ?
  #3  
Oud 18 september 2009, 19:32
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Same here, ook W5500. Kan de ondertiteling wel aanzetten, maar hij verschijnt niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mesa57 Bekijk bericht
Er zijn ook problemen met teletekst. Ik neem aan dat het daarmee te maken heeft ?
Het gaat om de DVB ondertitels, niet om de ondertiteling via 888
  #4  
Oud 18 september 2009, 19:35
thunder8's schermafbeelding
thunder8 thunder8 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 maart 2009
Locatie: Enschede, @home
Ziggo Internet: AIO Extra / Ubee Modem
DTV: Smit CI+ Cam
Berichten: 18
Standaard

Het gaat inderdaad om de DVB ondertitels. Teletekst werkt op NED1 bijvoorbeeld prima hier, net nog ff gechecked.
  #5  
Oud 18 september 2009, 19:39
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thunder8 Bekijk bericht
Sinds gisteravond heb ik de cam geïnstalleerd in me TV, echter valt me op dat de ondertiteling op bijvoorbeeld Discovery Science niet werkt. Ik heb de ondertiteling wel geselecteerd, wordt ook aangegeven in het info scherm (I+), maar is niet zichtbaar.

Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Zo nee, zou het te maken kunnen hebben met de softwareversie? (1.405EA hier)
ik gebruik zelf de 32V5500 met 1.570 sw en heb gewoon subtiteling op discovery Science
  #6  
Oud 18 september 2009, 20:17
jojootje's schermafbeelding
jojootje jojootje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: Echt / Ziggo / KPN glasvezel
Ziggo Internet: Ai1+ / TL-WR1043ND
DTV: Sony KDL40-W5500/Neotion CI+/Humax 5200
Berichten: 551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thunder8 Bekijk bericht
Sinds gisteravond heb ik de cam geïnstalleerd in me TV, echter valt me op dat de ondertiteling op bijvoorbeeld Discovery Science niet werkt. Ik heb de ondertiteling wel geselecteerd, wordt ook aangegeven in het info scherm (I+), maar is niet zichtbaar.

Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Zo nee, zou het te maken kunnen hebben met de softwareversie? (1.405EA hier)
40-W5500:
Is dit "standaard instelling" of "hardhorend"?
Gisteren had ik op TVMonde gewoon NL-subs. Ligt er wel aan of deze in het programma zitten. Toen ik nog Totaal had, met Humax, was er ook wel eens geen ondertiteling, o.a. Discovery Science en History. Dat kon je met het "gele" teletekst knopje controleren.
  #7  
Oud 18 september 2009, 20:46
mrandromeda's schermafbeelding
mrandromeda mrandromeda is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: tilburg/Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max
DTV: CI+ 1.3
Berichten: 34
Standaard

Ik heb de 40z5500 met firmware versie 1.570 en geen enkel probleem met ondertiteling of teletekst. Hebben jullie wel de laatste firmware geinstalleerd of gebuiken jullie nog 1.539?
  #8  
Oud 18 september 2009, 21:20
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrandromeda Bekijk bericht
Ik heb de 40z5500 met firmware versie 1.570 en geen enkel probleem met ondertiteling of teletekst. Hebben jullie wel de laatste firmware geinstalleerd of gebuiken jullie nog 1.539?
Bij deze sw versie moet je niet alleen de primary maar ook de secondary ondertitel taal op Nederlands zetten anders werkt het niet.

hoe het zit in de 1.570 ga ik zo even checken.

Laatst gewijzigd door TVdigitaal; 18 september 2009 om 21:26
  #9  
Oud 18 september 2009, 21:29
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Bij deze sw versie moet je niet alleen de primary maar ook de secondary ondertitel taal op Nederlands zetten anders werkt het niet.

hoe het zit in de 1.570 ga ik zo even checken.
Bij de 1.570 maakt het niet uit hoe de secondary taal staat. Deze bug is hierin dus opgelost.

Heb je dus oudere sw dan de 1.570 dan moet je de tv upgraden, of om met je huidige sw de ondertiteling werkend te krijgen:

Home-> instellingen -> digitaal setup -> ondertiteling instellen:

Ondertiteling instelling: Basisinstelling
Primary ondertiteling taal: Nederlands
Secondary ondertiteling taal: Nederlands
  #10  
Oud 19 september 2009, 11:15
thunder8's schermafbeelding
thunder8 thunder8 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 maart 2009
Locatie: Enschede, @home
Ziggo Internet: AIO Extra / Ubee Modem
DTV: Smit CI+ Cam
Berichten: 18
Standaard

Ok, dan ga ik morgen de TV updaten, dan zal het haast aan de firmwareversie moeten liggen. Ik hou jullie hier op de hoogte, zodat toekomstige bezitters van de W5500 weten dat het daar aan ligt.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:59.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl