Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's

Reageren
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 14 november 2009, 20:03   #201
nanique
Junior Member
 
nanique's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Heb je de handleiding gevolgd die in dit bericht genoemd wordt ?
Misschien moet je een keer helemaal overnieuw beginnen en alle settings terugzetten naar fabrieksinstellingen en dan beginnen stap-voor-stap volgens de genoemde instructies.

Ik ga het proberen...het lampje knippert nu gelukkig niet meer!
Ik heb bij versie staan; 2009/09/01_002005
Moet ik deze dan upgraden naar de versie die op de samsungsite staat in het downloadcentrum?
http://www.samsung.com/nl/support/do...&menu=download

Sorry hoor, maar ik ben zo bang dat ik iets verkeerd doe....
nanique is offline   Met citaat reageren
Oud 14 november 2009, 21:12   #202
anoniem
Cable Expert
 
anoniem's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanique Bekijk bericht
Ik ga het proberen...het lampje knippert nu gelukkig niet meer!
Ik heb bij versie staan; 2009/09/01_002005
Moet ik deze dan upgraden naar de versie die op de samsungsite staat in het downloadcentrum?
http://www.samsung.com/nl/support/do...&menu=download

Sorry hoor, maar ik ben zo bang dat ik iets verkeerd doe....

Ik veronderstel dat je een PXXN versie hebt, controleer nog even de lijst met gecertificeerde ontvangers. De software hoef je niet op te waarderen.

Volg gewoon de handleiding om de installatie op de juiste manier uit te voeren. Als het dan nog niet werkt even laten weten wat er dan nog fout gaat
anoniem is offline   Met citaat reageren
Oud 14 november 2009, 21:28   #203
nanique
Junior Member
 
nanique's schermafbeelding
Standaard

Ik heb alles gedaan nu; terug naar fabrieksinstellingen etc. maar bij punt
17. Nu zal de autorisatie van de CAM
module met het ZIGGO netwerk
plaats vinden.

Gebeurt er dus niks!
Grrr...ik wordt een beetje moedeloos....
nanique is offline   Met citaat reageren
Oud 14 november 2009, 22:08   #204
kowo
Junior Member
 
kowo's schermafbeelding
Standaard

Ik heb vandaag de Samsung B7020 gekocht voor 1295,-. Mooi apparaat en snel geinstalleerd.
Ik heb de menu's doorlopen en was helaas vergeten frequentie en netwerknummer op te geven.
Ik heb een Ziggo Ci+ gekocht. Deze na configuratie TV erin gestopt. HELAAS!!!
Melding die ik krijg:
Ci+ ERROR - Toestel Certificaat
Ongeldig - Verlopen - 17
Nu heb ik op diverse forums gelezen, dat het opgelost zou zijn als ik de frequentie en netwerknummer opgeef. Alleen, ik heb 1 uur gezocht in de menus, maar nergens vind ik die optie. Wie kan me helpen?
Ook moest ik trouwens de card net andersom plaatsen (als aangegeven in de documentatie van Ziggo) in de module.
Zijn er meer mensen met dit probleem en hebben het opgelost gekregen???
Ik hoop van wel, want ik wil eigenlijk geen apart HD ontvanger.
kowo is offline   Met citaat reageren
Oud 14 november 2009, 23:17   #205
CeeS
Legend (✝ 2016)
 
CeeS's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanique Bekijk bericht
Ik heb alles gedaan nu; terug naar fabrieksinstellingen etc. maar bij punt
17. Nu zal de autorisatie van de CAM

module met het ZIGGO netwerk
plaats vinden.

Gebeurt er dus niks!
Grrr...ik wordt een beetje moedeloos....

Weet je heel zeker dat je typenummer van de TV op PxxxN eindigt, dus staat er een "P" daar ??? (als het een "W" mocht zijn is je toestel dus niet geschikt)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kowo Bekijk bericht
Ik heb vandaag de Samsung B7020 gekocht voor 1295,-. Mooi apparaat en snel geinstalleerd.
Ik heb de menu's doorlopen en was helaas vergeten frequentie en netwerknummer op te geven.
Ik heb een Ziggo Ci+ gekocht. Deze na configuratie TV erin gestopt. HELAAS!!!
Melding die ik krijg:
Ci+ ERROR - Toestel Certificaat
Ongeldig - Verlopen - 17
Nu heb ik op diverse forums gelezen, dat het opgelost zou zijn als ik de frequentie en netwerknummer opgeef. Alleen, ik heb 1 uur gezocht in de menus, maar nergens vind ik die optie. Wie kan me helpen?
Ook moest ik trouwens de card net andersom plaatsen (als aangegeven in de documentatie van Ziggo) in de module.
Zijn er meer mensen met dit probleem en hebben het opgelost gekregen???
Ik hoop van wel, want ik wil eigenlijk geen apart HD ontvanger.
Heb je de volgorde gevolgd uit de handleiding die ik een stukje hierboven noem ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
CeeS is offline   Met citaat reageren
Oud 15 november 2009, 00:35   #206
anoniem
Cable Expert
 
anoniem's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanique Bekijk bericht
Ik heb alles gedaan nu; terug naar fabrieksinstellingen etc. maar bij punt
17. Nu zal de autorisatie van de CAM

module met het ZIGGO netwerk
plaats vinden.

Gebeurt er dus niks!
Grrr...ik wordt een beetje moedeloos....
  1. kun je eerst nog eens precies aangeven wat het volledige typenummer is. Je vindt dit op de sticker zoals voorkomt in de handleiding.
  2. welke software gebruikt je TV
  3. heb je de positie 1 Ned 1 HD
  4. heb je ook nog beeld op Ned 1 HD als je de CAM aanbrengt
  5. ... rest volgt na je antwoorden..
anoniem is offline   Met citaat reageren
Oud 15 november 2009, 10:16   #207
kowo
Junior Member
 
kowo's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Weet je heel zeker dat je typenummer van de TV op PxxxN eindigt, dus staat er een "P" daar ??? (als het een "W" mocht zijn is je toestel dus niet geschikt)



Heb je de volgorde gevolgd uit de handleiding die ik een stukje hierboven noem ?
Dank je wel voor de handleiding. Jammer genoeg kom ik niet verder. De link naar de software update werkt niet. Hoe krijg ik al de menus uit de handleiding weer te zien? Ik heb nl. deze procedure al een keer doorlopen, alleen vergeten netwerk ID en frequentie op te geven. Moet ik de TV soms resetten en zo ja, hoe reset ik de TV?
kowo is offline   Met citaat reageren
Oud 15 november 2009, 12:51   #208
anoniem
Cable Expert
 
anoniem's schermafbeelding
Standaard


hierbij een nieuwe link:

http://www.4shared.com/file/15252612..._CI__iDTV.html

Laatst gewijzigd door anoniem; 15 november 2009 om 12:58
anoniem is offline   Met citaat reageren
Oud 15 november 2009, 12:57   #209
prijke
Junior Member
 
prijke's schermafbeelding
Standaard mute - 2 - 4 - 7 - exit

CAM eruit
Eventueel eerst dig. zenders zoeken / programmeren
TV aan op HD1
Op afstandbediening bovenstaande code
Daarna TV in stdby
CAM erin

Autorisatie loopt nu door

Ik had precies de beschreven symptomen, en dit was the trick for me
prijke is offline   Met citaat reageren
Oud 15 november 2009, 16:10   #210
poel33
Junior Member
 
poel33's schermafbeelding
Standaard

hoe reset ik de TV? (10 sec exit op je afstandbedinig)
poel33 is offline   Met citaat reageren
Reageren

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl