Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 15 oktober 2009, 18:33
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

ik heb de nieuwe software net geïnstalleerd.
Alles werkt nog goed (nu) ik heb niet 'autostart' gebruikt want dan moet ik alles weer opnieuw instellen en daar ben ik uren mee bezig om beeld/geluidsinstellingen bij elke bron weer naar mijn smaak in te stellen.

De lege gele balk bij options is nu vervangen door een balk met de text 'vergrendelen/ontgrendelen oid.
  #22  
Oud 16 oktober 2009, 09:44
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Gisteren avond tijdens HvN op sbs6 blokvorming gezien om 22:35 en 22:55, maar ik las net dat er gisteren een groepstoring is geweest dus zal daar wel mee te maken hebben gehad. Ik dacht eerst dat het aan de nieuwe firmware 1.60 lag die ik gisteren geïnstalleerd had.

Ik heb nog een vraagje, op de sony site staat dat je autostart moet gebruiken als je de nieuwe software hebt geinstalleerd ik heb dit niet gedaan, de reden staat in mijn vorige bericht. Alles werkt goed.
Mijn vraag is of autostart hetzelfde is als fabrieksinstellingen of blijven de instellingen van bv beeld(contrast/kleur/helderheid enzzz) gehandhaafd als je autostart gebruikt?

Alvast bedankt
  #23  
Oud 16 oktober 2009, 10:06
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Er is gisteravond inderdaad een storing geweest, bij mij met de oude software had ik er ook last van.

De storing was trouwens vooral merkbaar op Ned 1 tot en met Ned 3. Maar ook op de andere zenders af en toe. Ook op analoog had ik die storing.

Bij autostart worden volgens mij alleen de zenders opnieuw ingesteld. Maar weet ik niet zeker. Misschien dat iemand anders dat weet.
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #24  
Oud 16 oktober 2009, 12:20
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Machiel456 Bekijk bericht
Er is gisteravond inderdaad een storing geweest, bij mij met de oude software had ik er ook last van.

De storing was trouwens vooral merkbaar op Ned 1 tot en met Ned 3. Maar ook op de andere zenders af en toe. Ook op analoog had ik die storing.

Bij autostart worden volgens mij alleen de zenders opnieuw ingesteld. Maar weet ik niet zeker. Misschien dat iemand anders dat weet.
Dit staat in de gebruiksaanwijzing over autostart:

U kunt de eerste installatie uitvoeren die werd weergegeven toen de tv de eerste maal werd aangesloten en de taal en het land/gebied selecteren of alle beschikbare kanalen nogmaals instellen.
Zelfs indien u de instellingen al heeft uitgevoerd toen de tv de eerste maal werd aangesloten, kan het nodig zijn de instellingen te wijzigen als u bent verhuisd of om te zoeken naar nieuwe beschikbare kanalen.


Dus ik denk dat het toch een soort fabrieksinstellingen is als ik het goed begrijp.
Overigens heb ik wel een nieuwe scan uigevoerd.
  #25  
Oud 16 oktober 2009, 12:34
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Ja je kan het inderdaad inderdaad uitleggen als fabrieksinstellingen of iets dergelijks.

Maar je kan het ook zo lezen dat het lijkt dat alleen de zenders regio instellingen en frequentie enzo opnieuw worden ingesteld en opnieuw zenders worden gezocht.
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #26  
Oud 16 oktober 2009, 12:37
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Machiel456 Bekijk bericht
Ja je kan het inderdaad inderdaad uitleggen als fabrieksinstellingen of iets dergelijks.

Maar je kan het ook zo lezen dat het lijkt dat alleen de zenders regio instellingen en frequentie enzo opnieuw worden ingesteld en opnieuw zenders worden gezocht.
Zou idd ook kunnen, mischien dat iemand anders dat kan bevestigen dan kan ik autostart toch gebruiken.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:26.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl