Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 16 september 2009, 21:21
meermeer's schermafbeelding
meermeer meermeer is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2008
Locatie: Regio Alkmaar
Ziggo Internet: 50/5
Berichten: 238
Standaard Mijn arris wordt omgeruild voor Ubee modem. Goed nieuws?

NAV http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...d.php?p=198640

Morgen komt een monteur en die gaat de Arris omruilen voor een Ubee modem. Goed nieuws?
  #2  
Oud 16 september 2009, 21:36
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Vrijdag bij ons een monteur. Het merk modem dat hij achterlaat kan me niet bommen. Als-ie het maar doet. En stabiel werkt. Bij voorkeur met de nieuwe snelheid, maar niet noodzakelijk.
Ik laat hier wel weten wat het geworden is... Succes in ieder geval!
  #3  
Oud 16 september 2009, 21:59
mikkie1970's schermafbeelding
mikkie1970 mikkie1970 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 september 2009
Locatie: Wilnis Casema
Ziggo Internet: Alles in extra ;-(
Berichten: 21
Standaard

ook bij mij komt morgen een monteur..... met een ander modem?
  #4  
Oud 16 september 2009, 22:03
meermeer's schermafbeelding
meermeer meermeer is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2008
Locatie: Regio Alkmaar
Ziggo Internet: 50/5
Berichten: 238
Standaard

Maar concreet: goed nieuws de Ubee?
  #5  
Oud 16 september 2009, 22:57
pleun's schermafbeelding
pleun pleun is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: stramproy/@home
Ziggo Internet: alles in 1 extra
Berichten: 148
Standaard

Ik heb ook nog een monteur gesproken. Hij zei dat ze de problemen met de Ubee opgelost hadden.
  #6  
Oud 16 september 2009, 23:08
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meermeer Bekijk bericht
Maar concreet: goed nieuws de Ubee?
Verschilt per regio, denk ik. Ik heb hetzelfde meegemaakt, van Arris naar Ubee, werd alleen maar erger!

Succes.
  #7  
Oud 16 september 2009, 23:11
meermeer's schermafbeelding
meermeer meermeer is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2008
Locatie: Regio Alkmaar
Ziggo Internet: 50/5
Berichten: 238
Standaard

ah, nou vraag wel of ik de arris mag houden. Just in case
  #8  
Oud 18 september 2009, 09:18
sven1968's schermafbeelding
sven1968 sven1968 is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: den haag casema
Ziggo Internet: connect&play Ubee
DTV: Horizon en Humax 5200
Berichten: 36
Standaard

Problemen met Ubee opgelost? Nou ik zit hier met een 2e ubee modem. Monteur kwam eergisteren en moest maar weer een ubee plaatsen opmdat de Arris niet eens online wilde komen. Maar na een halve dag alweer ellende....Lage snelheid, telefoongesprekken worden om de 5 minuten verbroken omdat het modem weer uit en aangaat. Helpdesk en monteurs spreken elkaar tegen. De een zegt dat het aan de modems ligt, de ander aan het netwerk. Feit is dat ik sinds mijn aansluiting, de beloofde 50 mb nooit heb gehaald en geen stabiele verbinding.
  #9  
Oud 18 september 2009, 13:00
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Smile

Ziggo-monteur rijdt hier net weg. Topvent. Heeft mijn Arris officieel dood verklaard en Ubee geprobeerd te installeren. Dat lukte fysiek en ook de activatie ging goed. Maarrrr, slechts 2-3 Mbps upload. Gelukkig had hij nog een good old Motorola in zijn wagen; die staat hier nu te ronken 'like there is no tomorrow... De indiaan en japanese schoolgirls zitten dan misschien nog in het metro station, maar ik ben in ieder geval weer verbonden met 20 Mbps!
Ubee heeft-ie achtergelaten voor het momenten dat Ziggo haar netwerkproblemen heeft opgelost. Die problemen zijn, groot, behoorlijk wisselend en lokaal en nog lang niet onder controle.
Voorlopig ga ik Ziggo niet aanspreken dat we niet de snelheid krijgen die ze beloven. Prima dat ze sneller willen bieden, maar ik ben nu happy as I am. Als het structureel blijft zal ik mogelij afzakken naar AIE Plus...
  #10  
Oud 18 september 2009, 20:36
pollyphono's schermafbeelding
pollyphono pollyphono is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 april 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Mega,Motorola Surfboard
Berichten: 14
Standaard

Na de brief van uitstel eind Augustus,vandaag het modem gekregen,een Ubee.
Aangesloten,activeren,klaar.....netjes 50mb down,5mb up,telefoon prima.

Tot nu dus geen enkel probleem (even afkloppen,heheh)

postcode 3823
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:13.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl