Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 16 september 2009, 17:14
kirex's schermafbeelding
kirex kirex is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Capelle aan den Ijssel/Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
Berichten: 12
Standaard Ik zoek een bekabelde router

hallo, sinds ik 2 weken geleden ziggo alles in 1 extra heb aangeschaft is alles maar dan ook alles fout gegaan met die aanvraag.
Ik zal jullie daar verder niet mee lastig vallen , maar ik had de info van de helpdesk gekregen dat er meerdere pc uitgangen op de bijgeleverde modem zaten.
Dit klopte dus niet...

Dus ben ik op zoek gegaan naar een router die deze en de toekomstige snelheden aankan.

Nu heb ik al aardig zitten spitten maar ik zie alleen maar wireles staan.
Toen ik in de winkel kwam om er 1 te kopen schrok ik me dood van de prijzen van zo,n snelle router.Boven de honderd euro...leuke verassing die er dan nog eens bovenop komt.

Is deze http://www.linksysbycisco.com/NL/nl/products/WRT320N mischien wat? Hij heeft namelijk 4 bedrade uitgangen , wat ik overigens best weinig vind.

Thx
  #2  
Oud 16 september 2009, 17:23
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

prima router staat ook meerdere keren beschreven hier op de forum,
het draadloze gedeelte kan je gewoon uitzetten als het goed is.
als je 4 poorten te weinig vindt dan hang je toch een switch er aan breid je op die manier uit als het nodig is.
__________________


  #3  
Oud 16 september 2009, 17:30
optikn3rv's schermafbeelding
optikn3rv optikn3rv is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Midden Limburg (@Home)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Arris touchstone.
Berichten: 60
Standaard

Ik heb een wifi router maar ja die heeft ook 4 ports voor cable maar helaas het is een linksys wrt160n en heeft dns issues (je kan op het forum lezen)
Ik ga een Netgear WNR 3500 range max kopen omdat andere users gebruiken deze ook en zijn zeer tevreden met.
Citaat:
ProductbeschrijvingNETGEAR RangeMax Wireless-N Gigabit Router WNR3500 - draadloze routerType apparaatDraadloze router + 4-poorts switch (geïntegreerd)ModelExternAfmetingen (BxDxH)17.2 cm x 3.9 cm x 22.6 cmGewicht0.56 kgFrequentieband2.4 GHzProtocol voor gegevenskoppelingEthernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft 2.0)Protocol voor beheer op afstandHTTPVoorzieningenFirewall-beveiliging, NAT-ondersteuning, Stateful Packet Inspection (SPI), DoS bescherming tegen aanval, Intrusion Detection System (IDS), VPN passthrough, URL filtering, firmware die kan worden opgewaardeerd, Quality of Service (QoS), Wi-Fi Protected Setup (WPS)Vista CertificatieWorks with Windows VistaConformiteitsnormenIEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Wi-Fi CERTIFIED, IEEE 802.11n (draft 2.0)SysteemvereistenUNIX, Apple MacOS, Linux, Microsoft Windows 2000 / ME / XP/ Vista
is een gigabit router dus met cabel lekker snel. Kost maar rond de 70 euro kijk even op pricewatch tweakers net.
  #4  
Oud 16 september 2009, 17:47
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door optikn3rv Bekijk bericht
is een gigabit router dus met cabel lekker snel.
is afhankelijk van de wan to lan snelheid die hij werkelijk haald,
WAN to LAN Throughput

helaas staat de netgear 3500 er (nog) niet tussen.
de linksys 320 wel
__________________


  #5  
Oud 16 september 2009, 19:28
Sjaool's schermafbeelding
Sjaool Sjaool is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 april 2009
Locatie: Emmeloord / Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Complete / Technicolor TC7210 / WNDR3700 v1
DTV: Horizon Mediabox / Humax iHDR-5200C / Humax iHDR-5050C / Samsung UE32F5500
Berichten: 2.869
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kirex Bekijk bericht
Hij heeft namelijk 4 bedrade uitgangen , wat ik overigens best weinig vind.

Thx
4 poorten is normaal voor een router.

Zoals hierboven al gezegt, heb je meer poorten nodig dan zet je er een switch achter.

Kijk anders een bij Routershop.

Beter wat meer betalen voor een snelle en goede router dan teveel betaalt voor een goedkope en slechte router.
  #6  
Oud 18 september 2009, 10:53
kirex's schermafbeelding
kirex kirex is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Capelle aan den Ijssel/Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
prima router staat ook meerdere keren beschreven hier op de forum,
het draadloze gedeelte kan je gewoon uitzetten als het goed is.
als je 4 poorten te weinig vindt dan hang je toch een switch er aan breid je op die manier uit als het nodig is.
Ok super bedankt voor de tip.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:29.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl