Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #71  
Oud 25 september 2009, 23:22
FullHD1's schermafbeelding
FullHD1 FullHD1 is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: sappemeer @Home
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Samnl Bekijk bericht
Heb 2 modules geprobeerd (zaten er goed in), had thuis al 3 kaarten, alledrie geprobeerd en uiteindelijk die nieuwe ook maar geactiveerd.

Denk dat ik sony maar is ga bellen..
Hier is alles ok, ook een 46w5500, direct beeld en alles perfect.
Kijk de producten van Ziggo zijn geweldig, enkel de mensen die er iets van moeten maken bij Ziggo ontbreekt het aan kennis en service.
  #72  
Oud 26 september 2009, 11:13
Lionhead's schermafbeelding
Lionhead Lionhead is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: CI+
Berichten: 2
Standaard

Hallo-
Ook ik heb de CI+ geinstalleerd en alles werkt prima, ik heb echter twee vragen aan de mensen hier:

1. PIP/PAP, hebben jullie dat werkend gekregen? Ik kan niet kiezen tussen bijvoorbeeld het digitale kanaal en het analoge kanaal.. Any idea?
2. Geluidsverschillen bij het zappen tussen de kanalen. Ik gebruik een externe reciever voor het geluid, en bij het zappen heb je soms verschillende geluidssterktes bij enkele kanalen. Is dit in te stellen?

Iemand een idee? Alvast bedankt.

Robbert
  #73  
Oud 26 september 2009, 11:42
DVB-Extraterrestrial's schermafbeelding
DVB-Extraterrestrial DVB-Extraterrestrial is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Locatie: Garnwerd
DTV: iDTV KDL-46W5500E SMiT CI+ CAM
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lionhead Bekijk bericht
Hallo-
Ook ik heb de CI+ geinstalleerd en alles werkt prima, ik heb echter twee vragen aan de mensen hier:

1. PIP/PAP, hebben jullie dat werkend gekregen? Ik kan niet kiezen tussen bijvoorbeeld het digitale kanaal en het analoge kanaal.. Any idea?
2. Geluidsverschillen bij het zappen tussen de kanalen. Ik gebruik een externe reciever voor het geluid, en bij het zappen heb je soms verschillende geluidssterktes bij enkele kanalen. Is dit in te stellen?

Iemand een idee? Alvast bedankt.

Robbert
1. PIP/PAP werkt alleen als het tweede signaal van een externe input komt aangezien de W5500 maar 1 tuner heeft. Dus met 2 televisiekanalen werkt het niet.

2. In het Xbar menu ga naar Settings, Sound, Auto Volume. Dit zou het audioniveau gelijk moeten houden op alle kanalen, ik neem aan analoog + digitaal.
  #74  
Oud 26 september 2009, 11:56
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lionhead Bekijk bericht
Hallo-
Ook ik heb de CI+ geinstalleerd en alles werkt prima, ik heb echter twee vragen aan de mensen hier:

1. PIP/PAP, hebben jullie dat werkend gekregen? Ik kan niet kiezen tussen bijvoorbeeld het digitale kanaal en het analoge kanaal.. Any idea?
PIP/PAP werkt alleen als je bv een externe decoder hebt aangesloten, dus niet met analoge en digitale bron van je tv.

antwoord op je 2e vraag: is verder niet in te stellen, sommige zenders (bv sbs6) is het geluid behoorlijk sterker van. Ik heb het geluid ook via receiver angesloten via optisch kabeltje, en heb het geluid van de receiver op analoog gezet omdat ik anders het volume niet kan regelen met de A.B van de tv en moet ik steeds de A.B van de versterker gebruiken.

edit
ik zie net dat er al een antwoord op je vragen is gegeven, had ik niet gelezen. En auto volume werkt alleen als tv speaker is geselecteerd.

Laatst gewijzigd door twigger; 26 september 2009 om 12:15
  #75  
Oud 26 september 2009, 12:17
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DVB-Extraterrestrial Bekijk bericht

2. In het Xbar menu ga naar Settings, Sound, Auto Volume. Dit zou het audioniveau gelijk moeten houden op alle kanalen, ik neem aan analoog + digitaal.
Dit werkt alleen als je 'tv speaker' hebt geselecteerd, en Lionhead gebruikt externe receiver dus dat werkt dan niet.
  #76  
Oud 26 september 2009, 13:19
DVB-Extraterrestrial's schermafbeelding
DVB-Extraterrestrial DVB-Extraterrestrial is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Locatie: Garnwerd
DTV: iDTV KDL-46W5500E SMiT CI+ CAM
Berichten: 23
Standaard

Ok, dat wist ik niet..
  #77  
Oud 27 september 2009, 14:12
Lionhead's schermafbeelding
Lionhead Lionhead is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2009
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: CI+
Berichten: 2
Standaard

Ok, bedankt voor de snelle reacties. Toch enigzins teleurstellend dat het geluid van de ingebouwde tuner niet apart in te stellen is....

Thx.

Robbert.
  #78  
Oud 3 oktober 2009, 19:20
WammesWeg's schermafbeelding
WammesWeg WammesWeg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: De Meern
Ziggo Internet: Z1
DTV: Irdeto CI+
Berichten: 2
Standaard Probleemloze installatie!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jojootje Bekijk bericht
cam met "ziggo certified" naar de muur.
card met witte gedeelte naar de muur
cam zit ongeveer 1/3 in de tv

bestaande card werkt uitstekend (mei 2009)
Vandaag bestelde Digitale Televisie Module ontvangen. Door de diverse forumberichten was ik toch wel voorbereid op enige hobbels op mijn weg. Niets was minder waar!

Wat waren mijn stappen?

1. Digitale setup (zonder module) waardoor alle zenders herkend werden en alleen NED 1 HD, want onversleuteld, zichtbaar werd.
2. TV uit
3. Module geplaatst volgens aanwijzingen van Jojootje (). (In door mij ontvangen handleiding (v1.3 juni 2009) staat dit, nog altijd, foutief.)
4. TV aan. Het authenticatieproces werd gestart en na een keer bevestigen kon ik het totale digitale televisiepakket bekijken.

Volgens de handleiding moet ik nu m'n smartcard activeren, maar waarom zou ik eigenlijk?
  #79  
Oud 3 oktober 2009, 19:30
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WammesWeg Bekijk bericht
Volgens de handleiding moet ik nu m'n smartcard activeren, maar waarom zou ik eigenlijk?
Omdat hij het anders na de preview periode niet meer doet. Door het activeren raak je de preview periode trouwens niet kwijt.
  #80  
Oud 6 december 2009, 11:59
Art's schermafbeelding
Art Art is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 december 2009
Locatie: Meerssen
Berichten: 1
Standaard Niet werkende Cam module Sony 32W5500

Ik heb hetzelfde probleem ervaren bij de installatie van de cam module
op mijn Sony 32W5500
Alleen Ned 1 en het Ziggo info kanaal waren te ontvangen.

Probleem was niet een verkeerd geplaatste Cam module maar een Bug in de installatie procedure van Sony .

Ik heb het probleem als volgt kunnen oplossen;

Eerst de Tv terug gezet naar fabrieks instellingen.
(dit kun je in het instellingen menu selecteren)
Na enige tijd start het instalatie menu vanzelf op en vraagt om de taalkeuze.
Doorloop zowel de digitale als de analoge zenderzoekloop
(geef natuurlijk wel de juiste netwerk ID en de frequentie in)
Hierna vraagt de Tv of je de power saving modus wil gebruiken.
ANTWOORD hier JA op.
(Als je hierop nee antwoord werkte de cam module bij mij dus niet)
Sluit de installatie normaal af en zet de tv uit.
Plaats de Cam module op de juiste manier.
Start de Tv op
Als het goed is begint het indentificatie proces van de Cam module, dit kan effe duren, 10% 20% enz enz gedurende deze tijd geen toetsen indrukken.

Klaar.

Het is overigens normaal dat er elke keer dat je de tv aanzet het indentificatie proces wordt doorlopen, alleen duurt dit niet zo lang als bij de eerste keer.

Succes
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:55.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl