Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 19 september 2009, 20:21
il padrino's schermafbeelding
il padrino il padrino is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: Beverwijk Casema
DTV: samsung 360 en ci+
Berichten: 7
Standaard

Hoi,

Ik heb vandaag ook de Ci+ van smit binnen gekregen.
Alles ging vlot en soepeltjes en alles werkt(bijna).
Het enige probleem is dat ik Veronica Net5 en RTL 8 niet ontvang.
Gaat van RTL7 direct naar ZiggoTV en ze staan ook niet in de EPG.
Analoog ontvang ik ze wel.

Iemand een idee hoe dit komt of een oplossing?
  #52  
Oud 19 september 2009, 21:21
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door il padrino Bekijk bericht
Hoi,

Ik heb vandaag ook de Ci+ van smit binnen gekregen.
Alles ging vlot en soepeltjes en alles werkt(bijna).
Het enige probleem is dat ik Veronica Net5 en RTL 8 niet ontvang.
Gaat van RTL7 direct naar ZiggoTV en ze staan ook niet in de EPG.
Analoog ontvang ik ze wel.

Iemand een idee hoe dit komt of een oplossing?

Zorg dat je de nieuwste firmware versie hebt voor je Bravia, dan heb je waarschijnlijk nergens meer last van..

Hier kun je de laatste firmware versie voor de KDL-40W5500 vinden: http://www.sonydigital-link.com/TV/d...W_Bravia1570EA
__________________
Verkoper KTV/Satelliet

  #53  
Oud 20 september 2009, 01:08
Heathcliff's schermafbeelding
Heathcliff Heathcliff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Steenwijk / @home
Ziggo Internet: Digitaal totaal + HD
DTV: CI+ op Sony Bravia KDL-40W5500
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door il padrino Bekijk bericht
Hoi,

Ik heb vandaag ook de Ci+ van smit binnen gekregen.
Alles ging vlot en soepeltjes en alles werkt(bijna).
Het enige probleem is dat ik Veronica Net5 en RTL 8 niet ontvang.
Gaat van RTL7 direct naar ZiggoTV en ze staan ook niet in de EPG.
Analoog ontvang ik ze wel.

Iemand een idee hoe dit komt of een oplossing?
Dat kan ook komen doordat je niet het goede netwerk-id en de goede frequentie hebt ingesteld. Ik heb in de openings-post ook gemeld dat ik in eerste instantie bepaalde zenders miste. Nadat ik de netwerk-id en frequenti ein het boekje had opgezocht, ingesteld en opnieuw zenders laten scannen, had ik alle zenders in de lijst staan.
  #54  
Oud 20 september 2009, 05:19
il padrino's schermafbeelding
il padrino il padrino is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: Beverwijk Casema
DTV: samsung 360 en ci+
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heathcliff Bekijk bericht
Dat kan ook komen doordat je niet het goede netwerk-id en de goede frequentie hebt ingesteld. Ik heb in de openings-post ook gemeld dat ik in eerste instantie bepaalde zenders miste. Nadat ik de netwerk-id en frequenti ein het boekje had opgezocht, ingesteld en opnieuw zenders laten scannen, had ik alle zenders in de lijst staan.
Hoe kan ik hem opnieuw laten scannen want ik kan dat nergens vinden.
De software is trouwens up to date.
  #55  
Oud 20 september 2009, 10:49
il padrino's schermafbeelding
il padrino il padrino is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: Beverwijk Casema
DTV: samsung 360 en ci+
Berichten: 7
Standaard

Ik heb het al ontdekt en heb nu alle zenders.
Had alleen het netwerk id in het begin verkeerd ingevuld.
Je moet vier cijfers invullen en je kunt er vijf invullen.
Mijn net werk id is 5555 en ik vulde dus 55550 in maar je moet dus 05555 invullen.
Misschien een tip of was ik de enige die dit niet begreep
  #56  
Oud 20 september 2009, 11:52
FullHD1's schermafbeelding
FullHD1 FullHD1 is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: sappemeer @Home
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door il padrino Bekijk bericht
Ik heb het al ontdekt en heb nu alle zenders.
Had alleen het netwerk id in het begin verkeerd ingevuld.
Je moet vier cijfers invullen en je kunt er vijf invullen.
Mijn net werk id is 5555 en ik vulde dus 55550 in maar je moet dus 05555 invullen.
Misschien een tip of was ik de enige die dit niet begreep


Hiermee is ook mijn probleem opgelost. Bedankt padrino!
  #57  
Oud 20 september 2009, 13:03
internetter's schermafbeelding
internetter internetter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2008
Locatie: voormalig @Home gebied
Ziggo Internet: Connect Max / Playstart / Modem: Techicolor TC7210
DTV: Sony KDL 40HX700 met Neotion Cam CI+ / Humax iHDR-5200C
Berichten: 428
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door internetter Bekijk bericht
Hallo,

CI+ handleiding doorgenomen.
Daarin gaat men er m.i. vanuit dat de TV voor het eerst digitale kanalen gaat onvangen.
Mijn situatie:
Huidige TV, Sony KDL40W5500, voorzien van CI module met geregistreerde smartcard.
Mijn bedoeling is de huidige smartcard in de nieuw CI+ module steken en in de TV te plaatsen en daarna de TV aanzetten.
(De juiste wijze van plaatsen van de smartcard is dankzij dit forum bekend.)
Zijn deze handelingen voldoende om de TV instellingen en kanalen te behouden zoals die waren bij de CI module?

Vr. gr.
Internetter.
Update:

Eerst firmware uitgevoerd en vervolgens handelingen verricht zoals boven vermeld.
Installatie info op 2 schermen:

CI+ Cam Info
Cam HW 3.21
Serienummer: 933xxxxx
Cam Build data: Aug-2-2009
Manifacturer code: 90

Overige info:
Device type name: Cam - 1659
CI+ Software version: 1.1
CI+ Hardware ID 3300

Alles werkt naar behoren.

Vr. gr.
Internetter.
  #58  
Oud 20 september 2009, 18:08
sanssouci's schermafbeelding
sanssouci sanssouci is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: sneek @home
Ziggo Internet: telefoon internet tv
DTV: Humax IHDR5200C
Berichten: 17
Standaard sony

Is er ook iemand die ervaring heeft met het gebruik van de module in de KDL-40W4000?
  #59  
Oud 20 september 2009, 18:40
michael007's schermafbeelding
michael007 michael007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: weert/ziggo
Ziggo Internet: alles in 1 plus - linksys e4200
DTV: humax 5050c - samsung 360r - humax
Berichten: 44
Standaard ci+

Ik heb ook wel interesse in zo'n ci+ kaartje voor in de tv maar wil graag weten of ik dan nog kan opnemen op mijn humax 5050c als daar dan geen kaartje inzit.
  #60  
Oud 20 september 2009, 18:42
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.466
Standaard

Je krijgt bij je Ziggo CI+ cam een extra smartcard (die je moet activeren). De smartcard in de Humax kun je dus gewoon blijven gebruiken.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony


Favorieten/bladwijzers



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:49.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl