Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 18 september 2009, 23:44
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
klopt, helaas is hier een fout een fout gemakt
Komt op de site van Ziggo nog een rectificatie m.b.t. de gemaakte fout, ik merk dat heel veel mensen bij mij in de winkel terug komen en het niet aan de praat krijgen. Inmiddels wordt dat zo zorgvuldig mogelijk gecommuniceerd door mijn collega's en mijzelf.. maar zelfs dan is nog niet alles tegen te houden.. misschien even bericht op de site van Ziggo?
__________________
Verkoper KTV/Satelliet

  #42  
Oud 19 september 2009, 00:00
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Schizo007nl Bekijk bericht
Komt op de site van Ziggo nog een rectificatie m.b.t. de gemaakte fout, ik merk dat heel veel mensen bij mij in de winkel terug komen en het niet aan de praat krijgen. Inmiddels wordt dat zo zorgvuldig mogelijk gecommuniceerd door mijn collega's en mijzelf.. maar zelfs dan is nog niet alles tegen te houden.. misschien even bericht op de site van Ziggo?
Het beste zou zijn een sticker te plakken op het starterspakket met de juiste wijze van aanbrengen v/d smartcard, zoalng de manuals niet aangepast zijn. Ik zal eens overleggen.
  #43  
Oud 19 september 2009, 00:02
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Het beste zou zijn een sticker te plakken op het starterspakket met de juiste wijze van aanbrengen v/d smartcard, zoalng de manuals niet aangepast zijn. Ik zal eens overleggen.

Dan zou ik die graag snel in mijn vestiging ontvangen! Ik weet niet of ik hierover contact op kan nemen met onze accountmanager of leverancier van jullie producten?
__________________
Verkoper KTV/Satelliet

  #44  
Oud 19 september 2009, 00:07
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Schizo007nl Bekijk bericht
Dan zou ik die graag snel in mijn vestiging ontvangen! Ik weet niet of ik hierover contact op kan nemen met onze accountmanager of leverancier van jullie producten?
Kan geen kwaad om (met de accountmanager) contact op te nemen.
  #45  
Oud 19 september 2009, 13:45
internetter's schermafbeelding
internetter internetter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2008
Locatie: voormalig @Home gebied
Ziggo Internet: Connect Max / Playstart / Modem: Techicolor TC7210
DTV: Sony KDL 40HX700 met Neotion Cam CI+ / Humax iHDR-5200C
Berichten: 428
Standaard CI vervangen door CI+

Hallo,

CI+ handleiding doorgenomen.
Daarin gaat men er m.i. vanuit dat de TV voor het eerst digitale kanalen gaat onvangen.
Mijn situatie:
Huidige TV, Sony KDL40W5500, voorzien van CI module met geregistreerde smartcard.
Mijn bedoeling is de huidige smartcard in de nieuw CI+ module steken en in de TV te plaatsen en daarna de TV aanzetten.
(De juiste wijze van plaatsen van de smartcard is dankzij dit forum bekend.)
Zijn deze handelingen voldoende om de TV instellingen en kanalen te behouden zoals die waren bij de CI module?

Vr. gr.
Internetter.
  #46  
Oud 19 september 2009, 14:18
jojootje's schermafbeelding
jojootje jojootje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: Echt / Ziggo / KPN glasvezel
Ziggo Internet: Ai1+ / TL-WR1043ND
DTV: Sony KDL40-W5500/Neotion CI+/Humax 5200
Berichten: 551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door internetter Bekijk bericht
Hallo,

CI+ handleiding doorgenomen.
Daarin gaat men er m.i. vanuit dat de TV voor het eerst digitale kanalen gaat onvangen.
Mijn situatie:
Huidige TV, Sony KDL40W5500, voorzien van CI module met geregistreerde smartcard.
Mijn bedoeling is de huidige smartcard in de nieuw CI+ module steken en in de TV te plaatsen en daarna de TV aanzetten.
(De juiste wijze van plaatsen van de smartcard is dankzij dit forum bekend.)
Zijn deze handelingen voldoende om de TV instellingen en kanalen te behouden zoals die waren bij de CI module?

Vr. gr.
Internetter.
Heb je een alphacrypt erin zitten dan?
Ik heb het zoals je beschrijft gedaan en 5-10 minuten later werkte het.
Zie ook in het sony sub-forum
  #47  
Oud 19 september 2009, 15:52
internetter's schermafbeelding
internetter internetter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2008
Locatie: voormalig @Home gebied
Ziggo Internet: Connect Max / Playstart / Modem: Techicolor TC7210
DTV: Sony KDL 40HX700 met Neotion Cam CI+ / Humax iHDR-5200C
Berichten: 428
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jojootje Bekijk bericht
Heb je een alphacrypt erin zitten dan?
Ik heb het zoals je beschrijft gedaan en 5-10 minuten later werkte het.
Zie ook in het sony sub-forum
Als je met een alphcrypt de CI module bedoelt, inderdaad die zit er in en die moet ik helaas vervangen door een CI+ module om beeld te blijven houden bij Ziggo.
Mocht je iets ander bedoelen zie ik dat graag.

Dank voor je reactie.

Vr. gr.
Internetter.
  #48  
Oud 19 september 2009, 15:59
Ziezo....'s schermafbeelding
Ziezo.... Ziezo.... is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles in 1 extra
DTV: nog geen
Berichten: 5
Standaard CI+

Klopt inderdaad. Bij de Sony is het zo dat je eerst alle kanalen digitaal gaat zoeken. Daarna plaats je de Cam module in de TV. Controleer desnoods nog even je network ID en frequentie en het zou gewoon moeten werken.
  #49  
Oud 19 september 2009, 16:09
lela20's schermafbeelding
lela20 lela20 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: home
Ziggo Internet: standaard
DTV: ci
Berichten: 1
Standaard

hoi,

ik ben ook in het bezit van een sony 40w5500 na het installeren van de ci+ kaart lijkt alles prima te werken.
Het enigste probleem wat ik nog heb is dat ik niet hoger kom met zappen dan kanaal 900 heeft nog iemand dit probleem en hier misschien een oplossing voor?

thx leon
  #50  
Oud 19 september 2009, 17:11
FullHD1's schermafbeelding
FullHD1 FullHD1 is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: sappemeer @Home
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Het beste zou zijn een sticker te plakken op het starterspakket met de juiste wijze van aanbrengen v/d smartcard, zoalng de manuals niet aangepast zijn. Ik zal eens overleggen.
Vreemd dat bij Ziggo alles in twee keer moet of vaker.
Leert Ziggo niet van fouten?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:42.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl