Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 15 september 2009, 14:54
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard Twee kabelmodems tegelijk geactiveerd???

Is het mogelijk dat er twee kabelmodems tegelijk geactiveerd zijn? Ik gebruik nu namelijk een Ubee, die is uiteraard geactiveerd, maar ik wil ook de Arris gaan testen. Wanneer ik de Arris aansluit moet ik deze weer zien te activeren, en aangezien dat wel eens lastig is bij Ziggo zou ik graag willen weten of er twee modem tegelijk geactiveerd kunnen zijn (waarvan 1 uiteraard maar aangesloten), zodat je ze zo kan omwisselen.
  #2  
Oud 15 september 2009, 16:24
reflex's schermafbeelding
reflex reflex is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 september 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra / Ubee EVM3200
DTV: Samsung DCB-B270r / Philips DCR 2020/03
Berichten: 30
Standaard

geen idee of dit mogelijk is... alleen..... hoe kom je aan 2 modems???

Ik zit nu nog steeds te wachten tot ziggo mij mijn dosics3 modem levert en dan lees ik hier regelmatig dat mensen een nieuwe opgestuurd hebben gekregen of nu zelfs dat ze er 2 hebben....

Blijf het allemaal raar vinden... nieuwe klanten die voor gaan kan ik me voorstellen... klanten die overstappen van alles in 1 Plus naar Extra die voor gaan heb ik al erg veel moeite mee en nu dit....
  #3  
Oud 15 september 2009, 17:36
Clevegt's schermafbeelding
Clevegt Clevegt is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Locatie: Zoetermeer / Oud Casema
Ziggo Internet: Connect Start & Play Max Max
DTV: Horizon TV
Berichten: 987
Standaard

Volgens mij maar eentje, want de mac adres moet bij ziggo bekend zijn. Ziggo heeft een database vol met mac adressen van modems die ze uitgeven.

Ik had nog een oude modem van het UPC gebied, ik zag wel de activeringspagina van ziggo, maar toen ik verder wilde kreeg ik de melding dat deze modem niet bekend was bij Ziggo.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015
  #4  
Oud 15 september 2009, 18:43
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xitami1980 Bekijk bericht
Volgens mij maar eentje, want de mac adres moet bij ziggo bekend zijn. Ziggo heeft een database vol met mac adressen van modems die ze uitgeven.

Ik had nog een oude modem van het UPC gebied, ik zag wel de activeringspagina van ziggo, maar toen ik verder wilde kreeg ik de melding dat deze modem niet bekend was bij Ziggo.
Helaas, het kan inderdaad niet. Je moet als je een ander modem aansluit de activeringscodes weer invoeren die je per brief hebt ontvangen, dat werkt wel.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:26.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl