Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 15 september 2009, 13:08
tommy008's schermafbeelding
tommy008 tommy008 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: heerhugowaard
Ziggo Internet: z3
Berichten: 3
Standaard slechte download Z3

sinds juli niet boven 1200 kb/s - was altijd 1500kb/s

maar sinds een paar dagen naar 800 kb/s

alles er tussen uit blijft het zelfde

gebruik payserver - ziggo server geeft teveel fouten

maar wel betalen voor 1500kb/s .

regio heerhugowaard - noord
  #2  
Oud 16 september 2009, 17:25
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

En als je een snelheidstest uitvoert op de verschillende site's? Is de snelheid dan wel goed?

1- De snelheid is dan wel goed. Er is een probleem met je newsprovider die niet kan leveren wat jou verbinding aan kan.

2- De snelheid is dan ook niet in orde. Er kunnen legio oorzaken zijn waarom jij niet de snelheid haalt die je zou moeten behalen. Willen we je van een mogelijk antwoord kunnen voorzien hebben we (veel) meer informatie nodig.
__________________

Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:48.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl