Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 25 september 2009, 14:39
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Is er een firmware update alleen voor het Arris modem, of ook een firmware update voor het Ubee modem?
  #42  
Oud 25 september 2009, 15:11
Ricardo1983's schermafbeelding
Ricardo1983 Ricardo1983 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: Capelle aan den ijssel
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Is er een firmware update alleen voor het Arris modem, of ook een firmware update voor het Ubee modem?
Dat hebben ze niet verteld, dit omdat ik een Arris modem heb, en dat dus voor mij niet belangrijk was...


Ook moet ik eerlijk zijn dat ze mijn vriendin aan de lijn hebben gehad, dus ik ook verder niets kon vragen.
  #43  
Oud 25 september 2009, 15:35
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ricardo1983 Bekijk bericht
Dat hebben ze niet verteld, dit omdat ik een Arris modem heb, en dat dus voor mij niet belangrijk was...


Ook moet ik eerlijk zijn dat ze mijn vriendin aan de lijn hebben gehad, dus ik ook verder niets kon vragen.
Ik ben heel benieuwd wat je bevindingen zijn met de nieuwe firmware.
  #44  
Oud 25 september 2009, 15:56
Ricardo1983's schermafbeelding
Ricardo1983 Ricardo1983 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: Capelle aan den ijssel
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Ik ben heel benieuwd wat je bevindingen zijn met de nieuwe firmware.
Tot nu toe zeer goed, maarja dat was de andere ook de eerste 48 uur
Net weer even gespeedtest, en dit zijn de uitslagen nu.

Ik weet natuurlijk niet hoe betrouwbaar deze test is, maar toen we gebeld waren, kwam ik een heel stuk lager uit....
Dus volgens mij gaan we de goede kant op
  #45  
Oud 25 september 2009, 16:24
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ricardo1983 Bekijk bericht
Tot nu toe zeer goed, maarja dat was de andere ook de eerste 48 uur
Net weer even gespeedtest, en dit zijn de uitslagen nu.

Ik weet natuurlijk niet hoe betrouwbaar deze test is, maar toen we gebeld waren, kwam ik een heel stuk lager uit....
Dus volgens mij gaan we de goede kant op
Ik vind je download waarde (nog) niet echt geweldig. Probeer het eens hier : http://www.upc.nl/internet/snel_internet/speedtest/ en hier : http://speedtest.net/
  #46  
Oud 26 september 2009, 10:53
Ricardo1983's schermafbeelding
Ricardo1983 Ricardo1983 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: Capelle aan den ijssel
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Ik vind je download waarde (nog) niet echt geweldig. Probeer het eens hier : http://www.upc.nl/internet/snel_internet/speedtest/ en hier : http://speedtest.net/
Op upc, heb ik:
Download van: 39.40
Upload van: 4.56
(kon helaas geen plaatje vinden om te uploaden).

Speedtest.net:



En op speed.io:


Dus erg uitlopende waardes....
Nog niet de beloofde 50mb, maarja WEL internet...
Mocht het zo blijven ga ik maandag natuurlijk wel even bellen....
Maarja ben al blij, dat ik eindelijk weer (stabiel) kan internetten...
Of het stabiel blijft, moeten we maar afwachten...
  #47  
Oud 27 september 2009, 09:31
elpato's schermafbeelding
elpato elpato is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Amersfoort Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus Motorola SBV512oe Surfboard
DTV: Samsung
Berichten: 2
Talking Mijn probleem is sinds vrijdag opgelost

Hallo mensen,

Eerder deze week had ik een reactie geplaatst kwestie mijn niet werkende verbinding met de nieuw geleverde Ubee3200. Een laatste poging met de THD van Ziggo, werd mij duidelijk dat de oude gegevens van de SurfBoard cablemodem er nog in stonden onder mijn verbinding. Jaaa dan gaat het niet lukken. Werd door de goede man gemeld dat hij nog geactiveerd moest worden. Gezegd dat ik alles volgens de handleiding Mod2 en 3 gedaan heb en niet kon activeren. Toen zijn hij. Ik activeer de modem en zorg dat de modem ook geupdate word met de juiste firmware en dat hij mij sowieso zou terugbellen.

Na ophangen, oude modem eruit en nieuwe modem gelijk aangesloten. Nog 1 minuut later hang hij al gelijk aan mijn mobieltje zoals afgesproken. Nou mensuhh, als je dit geen service noemp, dan weet ik het ook niet meer. Mijn nieuwe geleverde Ubee 3200, werkt uitstekent sinds die dag.

Mijn complimenten voor deze daad. Mr D dank u wel voor de service.
  #48  
Oud 27 september 2009, 13:08
Ricardo1983's schermafbeelding
Ricardo1983 Ricardo1983 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: Capelle aan den ijssel
Berichten: 30
Standaard

Nu afwachten wat de modem op langere termijn gaat doen...
Tot nu toe hier geen uitval, alleen nog niet de goede snelheid...

Maarja mijn hoop begint terug te keren...
  #49  
Oud 27 september 2009, 14:13
frednl's schermafbeelding
frednl frednl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: 1851 multikabel
Ziggo Internet: 3 in 1 extra sitecom WL-342 tot 14-01Arrismodem,nu UBEE
DTV: HUMAX
Berichten: 13
Standaard internet-telefoniestoring

27/9 Vanmorgen weer telefoniestoring rond 11.45 uitgaand;direct internet speedtest gedaan: 18 download/...upload.
Daarna viel internet verbinding weg.
Wederom drie keer arris modem gereset en tegen 14.00 lijkt alles het weer te doen.
Dit is nu mijn tiende klacht van de serie!
Vrijdag jl werd ik door een Ziggo medewerkster gebeld dat deze moeilijkheden opgelost zouden zijn, zou volgens haar in de wijkcentrale zitten!
Op het moment dat ik dit schrijf 14.11 uur valt mijn telefoonverbinding weer weg!
  #50  
Oud 28 september 2009, 09:59
Ollie_NL's schermafbeelding
Ollie_NL Ollie_NL is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: Alles in één Extra
DTV: Humax iHDR-5050C
Berichten: 17
Standaard

Het hele weekend al internetstoring gehad, regio Zwanenburg, postcode 1161JD, voormalig Multikabel.

Heb net 0900-1884 geprobeerd te bellen maar wachttijd is mega lang

Wat betekent het als er op internet een Groepsstoring staat bij alledrie de icoontjes?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:01.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl