Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 14 september 2009, 20:55
GKouwen's schermafbeelding
GKouwen GKouwen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 oktober 2008
Locatie: heerhugowaard - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 5
Standaard Sitecom WL-306 300N XR

Beste mensen,

ik heb sinds 2 maanden een Sitecom WL-306 300N XR draadloze router gekocht.
Ik heb een alles-in-1 extra abbo bij Ziggo. Met het oude modem haalde ik een constante snelheid van 20mb draadloos.
Maar sinds ik het nieuwe Docsis-3 modem heb van Ziggo, haal ik draadloos nog maar 10-13mb.
Als ik zonder de router mijn pc rechtstreeks op het nieuwe modem aansluit dan haal ik de "goede snelheid" 40-45mb.
Maar sluit ik mijn router aan met de kabel op mijn pc dan haal ik 27-32mb.
Ik heb de router en modem meerdere malen gereset maar dit maakt geen verschil.
Ik snap niet waarom mijn router met het oude modem de volle snelheid wel haalde en met het nieuwe modem niet.
Ziggo ziet verder ook geen foutmeldingen op mijn modem.
Ik hoop dat iemand mij hier mee kan helpen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:47.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl