Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
  #1  
Oud 11 september 2009, 22:10
Djvanwijk's schermafbeelding
Djvanwijk Djvanwijk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2009
Locatie: Enschede @home
Ziggo Internet: Basis
Berichten: 3
Standaard Newsleecher connect probleem

Beste,

Ik heb een probleem sinds 2 jaar ga ik weer newsleecher gebruiken op mijn draadloze laptop. Nu het volgende probleem ftd geinstalleerd alles doet het gewoon daar, nu komt het zodra ik mijn account wil instellen ZONDER wachtwoord en username krijg ik: download article>idle>download.... heletijd hij gaat dan maar 2kbs. Zodra ik MET wachtwoord en username inlog krijg ik error 468 authencation rejected. Wachtwoord en username zijn goed net nog getest met mijnziggo. Dit is wat ik probeer:

News.Ziggo.nl
News.home.nl(beide appart geprobeerd)

119

Username en wachtwoord

ssl uit

snap er niks van
  #2  
Oud 11 september 2009, 23:41
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Gebruik je wel je hele e-mailadres als username? Dat is sinds begin dit jaar nodig. Vroeger was alleen het deel voor het @ voldoende.
  #3  
Oud 12 september 2009, 10:39
Djvanwijk's schermafbeelding
Djvanwijk Djvanwijk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2009
Locatie: Enschede @home
Ziggo Internet: Basis
Berichten: 3
Standaard

ja alles al geprobeerd.
  #4  
Oud 12 september 2009, 16:41
Djvanwijk's schermafbeelding
Djvanwijk Djvanwijk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2009
Locatie: Enschede @home
Ziggo Internet: Basis
Berichten: 3
Standaard

Oke probleem opgelost erg raar want ik heb op mijn ziggo en mijn email een ander wachtwoord dan met newsleecher:S naja bedankt iig
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:39.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl