Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 8 september 2009, 18:53
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard Storing in @Home gebied

Now.. vandaag meer dan een uur nodig gehad voor de modem weer online
te krijgen......

Ik heb wel WAN verbinding.. dus E-mail doet het maar Internet....
Pagina's openen heel traag... als ze openen.
Speedtest kun je vergeten...

Heb probeert thuishulp te starten maar weet niet meer hoe ik een chat
verbinding moet maken... of het gaat momenteel niet...

Via telefoon hoor ik dat er een grootte storing hier in de regio is maar
ze zeggen niet wat... Buurman heeft Motorola modem en nergens last van..

Dus... hebben nog meer mensen last van de storing?
Weet iemand wat er is?
Is het alleen maar Arris?

Zo.. ff een aanvulling...
Internet doet het weer. Heb toch maar gebeld en gewacht tot ik een medewerker te spreken kon krijgen.. heeft een nieuw signaal (??)
naar de modem gestuurd en Internet doet het weer nu...
Nu doet het de telefoon niet en ik heb slecht beeld op Analoog TV.
Met de Telefoon van de Buurman gebeld en de medewerker telefonie
vroeg of ik kon wachten tot morgen want er was toch een grotere storing op mijn aansluitpunt. Mocht het morgen niet zijn opgelost moet ik nog eens bellen.

Vraag mij alleen af waarom de buurman met zijn alles in 1 plus en Motorola modem nergens last van heeft.

Laatst gewijzigd door BertK; 8 september 2009 om 20:42
  #2  
Oud 9 september 2009, 19:23
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Zo.. ff weer een update..

kwam thuis van het werk en weer problemen....
Modem 5 minuten uit en nu werkt alles weer.. ook telefoon
en ook het analoge signaal is weer redelijk.. puuuuuhhh.

Nu opent de Ziggo Homepage niet.. Volgens mij
hebben ze ergens en heel grooot probleem maar komen
ermee niet voor de dag.
  #3  
Oud 9 september 2009, 19:29
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Jij had last van een verslechterd tv-signaal, hoe was het bij de buren? Als er een probleem is met een groeps- en/of eindversterker dan hadden de buren daar ook last van moeten hebben.
__________________

  #4  
Oud 9 september 2009, 19:37
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

De buurman had alleen een slecht analoog signaal.. zelfde als ik
maar bij hem bleef internet en telefonie werken.
Hij heeft Motorola en ik Arris..
  #5  
Oud 10 september 2009, 22:51
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
De buurman had alleen een slecht analoog signaal.. zelfde als ik
maar bij hem bleef internet en telefonie werken.
Hij heeft Motorola en ik Arris..
Dat kan wel voorkomen, heeft op zich niet zoveer met modem type te maken, maar meer met het signaal.

Het kan al zijn dat er ietwat signaalverschil tussen jou en de buren zit, dit is normaal helemaal niet erg en een natuurlijk verschijnsel. Als er door een storing echter een verslechtering van het signaal optreed kan dit bij jou veroorzaken dat het modem offline gaat, en dat het modem van de buren nog net een voldoende signaal ontvangt en op het randje balanceert, maar wel online blijft. Het kan zelfs zo zijn dat als je op dat moment het modem reset, het modem niet meer online komt.
__________________

Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:00.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl