Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 8 september 2009, 11:14
Horcus's schermafbeelding
Horcus Horcus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 12
Standaard Stabiele router voor continue 50mbit download

Welke router kan ik het beste gebruiken? Ik wil een draadloze router waarmee ik zowiezo met een kabel constant de volledige snelheid kan benutten. Ik heb nu een sitecom 300n router maar het internet klapt er constant uit. Wordt er gek van. Nu ben ik opzoek naar een nieuwe. Iemand een idee?
  #2  
Oud 8 september 2009, 11:57
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Is het de router die zorgt dat je internet eruit "kLapt" of is het de verbinding?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Horcus Bekijk bericht
Welke router kan ik het beste gebruiken? Ik wil een draadloze router waarmee ik zowiezo met een kabel constant de volledige snelheid kan benutten. Ik heb nu een sitecom 300n router maar het internet klapt er constant uit. Wordt er gek van. Nu ben ik opzoek naar een nieuwe. Iemand een idee?
  #3  
Oud 8 september 2009, 12:01
Horcus's schermafbeelding
Horcus Horcus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Is het de router die zorgt dat je internet eruit "kLapt" of is het de verbinding?
Het is de router. De router had namelijk wel gewoon verbinding met het modem. Hij had nog steeds het juiste ipadres van de modem overgenomen. Na 10 sec de stekker eruit gehaald te hebben van de router was het probleem (voor even) weer opgelost. Na weer constande download klapte hij er vaak uit. Soms na een minuut. Soms na 5 minuten.
  #4  
Oud 8 september 2009, 12:52
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Als de router recentelijk gekocht is, probeer hem om te ruilen, fout zoeken duurt langer.
Maar mocht je de 300N (1Gb aansluiting) dan is er voor sommige types nieuwe firmware beschikbaar op hun site.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Horcus Bekijk bericht
Het is de router. De router had namelijk wel gewoon verbinding met het modem. Hij had nog steeds het juiste ipadres van de modem overgenomen. Na 10 sec de stekker eruit gehaald te hebben van de router was het probleem (voor even) weer opgelost. Na weer constande download klapte hij er vaak uit. Soms na een minuut. Soms na 5 minuten.
  #5  
Oud 8 september 2009, 12:54
Horcus's schermafbeelding
Horcus Horcus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Als de router recentelijk gekocht is, probeer hem om te ruilen, fout zoeken duurt langer.
Maar mocht je de 300N (1Gb aansluiting) dan is er voor sommige types nieuwe firmware beschikbaar op hun site.
Ik heb gezocht naar een nieuwe firmware maar deze was er helaas nog niet.
  #6  
Oud 8 september 2009, 14:17
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

mocht je de juiste router hebben: heb je hier iets aan?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Horcus Bekijk bericht
Ik heb gezocht naar een nieuwe firmware maar deze was er helaas nog niet.
  #7  
Oud 8 september 2009, 14:23
Horcus's schermafbeelding
Horcus Horcus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 12
Standaard

Thanks!

Dit is alleen wel de gaming router.Stuk duurder en heb de versie ervoor. Maar daar is geen nieuwe update voor beschikbaar. Toch zou hij de snelheid etc makkelijk aan moeten kunnen. Hij is inmiddels omgeruild en ga denk ik voor de DLink DIR- 655a4

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
mocht je de juiste router hebben: heb je hier iets aan?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:41.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl