Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 18 september 2009, 19:52
madeleine-b's schermafbeelding
madeleine-b madeleine-b is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2009
Locatie: Woerden / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / tijdelijk weer Motorola
DTV: Humax IR-C-Fox
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArjanU Bekijk bericht

Ik lees net dat er een nieuwe firmware beschikbaar zou zijn, dus zal voor 21:00 uur nog proberen te bellen met de HD om te activeren
Vanmiddag gebeld en te horen dat voor er de UBEE een firmware update is, de Arris zou nog geen nieuwe firmware hebben...

Overigens is mijn gemelde storing vervolgens gewoon afgesloten "omdat men verwachte dat het nu wel zou werken..."

Amateurs.
  #62  
Oud 18 september 2009, 20:32
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

[quote=Pierre_1;204431]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TWR Bekijk bericht
Dat kun je zien op: http://192.168.100.1/cgi-bin/status_cgi
Met deze link kun je het modem uitlezen als je geluk hebt.
De ene keer lukt dit wel en de andere keer weer niet.

Ziggo is vandaag koortsachtig bezig de problemen op te lossen, hier al nieuwe firmware gehad maar die hebben ze weer terug gezet.

Firmware Build and Revisions
Firmware Name:
TS070161A_091009_MODEL_7
Firmware Build Time:
Sep 10 2009 17:27:59


Staat nu weer op:

Firmware Build and Revisions
Firmware Name:
TS070074_021509_MODEL_7
Firmware Build Time:
Feb 15 2009 11:37:35
/quote]

Dat is vreemd zeg, eerst wel de nieuwe Firmware en later weer de oude, weet je de tijdstippen nog wanneer dit zich voordeed? Wanneer kreeg je de nieuwe en wanneer kreeg je de oude weer?
Zelfde verhaal voor mijn eigen arris. Had de firmware van 10 sep vanochtend vroeg toen ik mijn pc voor het eerst aanzetten (zo rond 9:30) en later op de dag dat ik weer keek staat hij weer op die van 15 feb ook.

Wat is hier nou weer aan de hand. Is er nu een andere firmware of niet ??
  #63  
Oud 18 september 2009, 21:18
ArjanU's schermafbeelding
ArjanU ArjanU is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 augustus 2009
Locatie: Woerden / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Arris 702 modem
DTV: Humax IRHD5000C + HDTV pakket
Berichten: 16
Standaard

2x aan de lijn gehangen met de helpdesk afgelopen uur.. de nieuwe Arris werkt niet, ook niet na her activatie.. komt gewoon niet meer up en begreep dat m'n storing nu naar een andere afdeling is doorgezet waar de terugbeltijd op 2 tot 3 dagen staat, dus ben benieuwd..

Heb m'n oude Motorola weer laten her-activeren want heb dan in ieder geval weer telefoon en internet.. Dat werkt voor nu weer, dus ik laat het wel even zo staan totdat er een goede oplossing is voor de Arris modem.
  #64  
Oud 18 september 2009, 23:44
TWR's schermafbeelding
TWR TWR is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2009
Locatie: Harmelen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P 850RS
Berichten: 8
Standaard

[quote=E.Jekel;204459]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht

Wat is hier nou weer aan de hand. Is er nu een andere firmware of niet ??
Ja er was vandaag even een nieuw firmware, maar volgens mij ook niet helemaal in orde .

Na een aantal uren hebben ze de oude weer terug gezet, ik denk dat ze in paniek raakte ofzo.

Ik heb diverse keren bevestigd gekregen dat door foute firmware, die Ziggo gelijk na het activeren in het modem zet, dit alles zo mis gegaan is.

Ikzelf blijf het netwerk/regioserver de schuld geven.

Laatst gewijzigd door TWR; 18 september 2009 om 23:53
  #65  
Oud 19 september 2009, 07:14
djtdjt's schermafbeelding
djtdjt djtdjt is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: Zegveld
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Arris
DTV: Humax HD
Berichten: 8
Standaard

Na wat proberen kon ik op de modem komen:

Hardware Information

System: ARRIS EuroDOCSIS 3.0 / EuroPacketCable 1.0 Touchstone Telephony Modem
HW_REV: 7
VENDOR: Arris Interactive, L.L.C.
BOOTR: 1.2.0.7
SW_REV: 7.0.74
MODEL: TM702B

Options:
Firmware Build and Revisions
Firmware Name: TS070074_021509_MODEL_7
Firmware Build Time: Feb 15 2009 11:37:35

Tot nu toe een goeie verbinding sinds gisterochtend
  #66  
Oud 19 september 2009, 10:31
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djtdjt Bekijk bericht
Na wat proberen kon ik op de modem komen:

Hardware Information

System: ARRIS EuroDOCSIS 3.0 / EuroPacketCable 1.0 Touchstone Telephony Modem
HW_REV: 7
VENDOR: Arris Interactive, L.L.C.
BOOTR: 1.2.0.7
SW_REV: 7.0.74
MODEL: TM702B

Options:
Firmware Build and Revisions
Firmware Name: TS070074_021509_MODEL_7
Firmware Build Time: Feb 15 2009 11:37:35

Tot nu toe een goeie verbinding sinds gisterochtend
Toevallig heb ik sinds gisteren ook weer een goede stabiele verbinding (48/4 ongeveer). Ik stond namelijk ook op de lijst om de nieuwe firmware te krijgen. Ik weet niet of die ik ook daadwerkelijk gekregen heb, maar gisteravond toen ik even in het modem kon kijken stond nog steeds de versie van 15 februari, dus geen nieuwe. Maar, het is wel heel opmerkelijk dat de verbinding nu weer goed lijkt. Ik zeg ook voorzichtig 'lijkt'.......
  #67  
Oud 19 september 2009, 10:52
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Handjes dichtknijpen en blijven bidden fase zitten we nu in
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
maar geen data (woerden), wel ip



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:13.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl